Kişinin karakterinin oluşumunda bir hayli etkileri olan burçlar hayatın her alanında etkilerini göstermektedir. Bu etkiler bazı durumlarda olumlu neticeler doğururken bazı durumlarda beklenmedik problemlerin yaşanmasına neden olmaktadır. Bu ve bu gibi durumlardan etkilenmemek için kişilerin güncel olarak gökyüzünde meydana gelen olayları bilmeli ve bu olaylar doğrultusunda kendi hayatlarına çeki düzen vermeleri gerekmektedir. Bu durumlar haricinde bir de kişilerin diğer burçlardan ayıran belli başlı özellikleri bulunmaktadır. Örneğin ilişkilerinde her zaman mantık çerçevesinde ilerleyen bazı burçları sizler için derledik. İşte ilişkilerine aklıyla yön veren burçlar…

İlişkilerde zeki olan burçlar hangileridir?

Hemen hemen her konuda mantık çerçevesinde davranmak ve zeki davranışlar sergilemek önemlidir. İlişkilerin çok daha güçlü, kuvvetli olmasına yardımcı olan ve sağlıklı bir ilişkinin başlamasına kol kanat geren zeki davranışlar aynı zamanda ilişkiye de yön verir. Bu hususlar kapsamında ilişkilerini her zaman mantık çerçevesinde yürüten burçlar belli oldu. İşte sağlıklı ilişkinin öncüleri olan o burçlar…

Oğlak burcu

22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan burçlar oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla kendi başlarına buyruk olan ve burunlarının dikine giden burçlardır. Bir başkasının düşünceleriyle asla hareket etmeyen oğlak burçlarının kendi doğruları bulunmaktadır. Soğukkanlı gibi gözükürler fakat görünmeyenin ardında mutlaka bir düşünceli tavırları vardır. Paylaşmayı severler, herkesi yedirmeyi ve mutlu etmeyi fazlaca severler. Oğlak burçlarının zekaları da bir hayli geniştir. Hafızalarının güçlü olmasının ekmeğini her zaman yerler. Geçmişe dönük hatırladıkları çok fazla şey vardır. İlişki içerisinde olan oğlak burçlarının zeki davranışlar içerisinde olduğunu gözlemleriz. İlişkilerine yön vermeye kalkmasalar bile partnerleriyle uyumlu olmak ve aynı dili konuşmak onlar için vazgeçilmez unsurlar arasında yer almaktadır.

Akrep burcu

21 Ekim – 21 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler su grubuna mensup olan akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla kendi cümlelerine önem veren kişilerdir. Akrep burçlarıyla anlaşmak bir bakıma zordur. Genellikle memnuniyetsiz tavırlar sergilemektedir. Bu memnuniyetsiz tavırları bazı durumlarda iletişimlerinin kopmasına neden olmaktadır. Akrep burçları ilişkilerinde zeki ve şüpheci davranırlar. Bu özellikleri ilişkilerinde bazı durumlarda problemlerin yaşanmasına neden olsa da aynı dili konuşabildiği bir partner seçiminde akrep burçlarının ilişkileri sağlıklı ilerler. Akrep burçlarının duygusal manada ilişkileri de kuvvetli kişilerdir. İlişki içerisinde olan akrep burçlarının ne düşündüğünü kestirmek de çok kolay değildir. Zihinlerinde çok farklı olaylar cereyan eder.

İLGİLİ MAKALE  13-16 Mayısta burç yorumu açıklandı. Bu 3 burca çok dikkat edin!

İkizler burcu

22 Mayıs – 22 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla kendilerini çok fazla seven kişilerdir. Üzerlerine yapışan değişken davranışlarının sebebi de bundan kaynaklanmaktadır. Bugün en sevdiği olan şey yarın ikizler burcu için önemi de yitirmektedir. Zihinleri fazlaca çalışır ve zeki insanlardır. İkili ilişkilerde kıskanmaları mevcuttur. İlgi odağının kendilerinde olmasını isterler ve ilgi eksikliğinin yaşanmasının ardından ikizler burcu tüm bağlarını koparabilir. İlişkilerinde zeki davranışlar sergileyen ikizler burcu, ilişkilerinde deli dolu davranışları bulunur.