Aşk hayatıyla öne çıkan ve hayatında olan insana oldukça fazla değer veren bazı burçlar bulunmaktadır. Bu burçlar sevmeyi sevilmeyi, ilgi görmeyi ilgi göstermeyi bir hayli sevmektedir. Aşk hayatı her daim yolunda giden burçları, diğer burçlardan ayıran en temel farklılıkları hayatındaki kişiyi dilemeyi bilmeleridir. Her zaman uzlaşmacı bir tavır sergileyerek, karşısındaki kişiyi anlamaya çalışan bu burçların ilişkileri de aynı doğrultuda ilerlemektedir. Hemen hemen her zaman mantık çerçevesinde hayatına yön veren bu burçları çok daha yakından tanımak ve özelliklerini bilmek için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz…

Deli divane aşık olan burçlar

Deli divane aşık olan teriminin kullanılması sonucunda, düşünmeden körü körüne yaşanılan ilişkilerin akla gelmesi oldukça yanlış bir durumdur. Deli divane aşık olmak, aklı başında ve hayatına aldığı kişinin ne denli önemli bir yere sahip olduğunu bilen, kendi yerinin ne denli önemli olduğunun farkında olan ve hissederek ilişkisine yön veren kişilerdir. Bu güruhta olan kişilerin birbirini bulması ve bir ilişkiye başlamalarının sonunda oldukça sağlam bir bağ oluşur ve bu bağın sonucunda evlilikle taçlanması oldukça olası bir durumdur. Peki ya bu denli seven burçlar kimdir ve özellikleri nelerdir?

Aslan burcu

22 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğan kişiler ateş grubuna mensup olan aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda mantık çerçevesinde düşünebilen ve mantıklı cümleler kurma potansiyeli olan kişilerdir. Aslan burçları her ortama girdiğinde kendi farkını ortaya koyar ve ağırlığı hissedilir seviyede olur. Aslan burçları ilişki çerçevesinde oldukça kıskanç bir yapıdadır. Sevdiğinin özel olmasını ve sevdiğini herhangi bir kişiyle paylaşma fikri bile onu çileden çıkmasına ve kendi kendini yemesine neden olmaktadır. Aslan burçları kıskandırılmaktan hiç hoşlanmaz, hayatına aldığı kişinin bu gibi tavırlarda bulunmasının sonu pek iyi görülmez. Aynı dili konuştuğu bir kişi ile bir ilişkiye başlayan aslan burcu için önemli olan tek şey hayatındaki kişidir.

Koç burcu

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğan kişiler ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla her işini kendi halletmeyi seven ve herhangi bir kişiye ihtiyacı olmayan özgür ruhlu kişilerdir. Koç burçları kaliteli sohbetlerin içerisinde bulunmayı sever ve zamanının boşa gittiğini hissettiği anda o ortamdan hemen uzaklaşmak ister. Genellikle sınırlı arkadaşlıkları vardır ve bu arkadaşlıklarıyla vakit geçirmeyi sohbetler içerisinde bulunmayı sever. Ailevi yönleri güçlüdür koç burçlarının, ailesiyle vakit geçirmeyi sever. Mantığı ile hareket etmeyi seven koç burçları, ilişkide de mantık çerçevesinde yaklaşır ve her zaman anlamaya, anlayışlı olmaya çalışır. Kıskançlığı zirvede olan koç burçları, ilişki içerisinde bu kıskançlığını bastırmaya çalışır çoğu zaman. Yaptığının yanlış olduğunun bilincinde olduğu için kıskançlık tavrından uzakta durmaya çalışır.

İLGİLİ MAKALE  Bu burçlar için mantık fazlasıyla ön planda! Zekalarıyla ön planda olan '3 burç' belli oldu

Oğlak burcu

22 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında doğan kişiler toprak grubuna mensup olan oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla zor iletişim kurabilen kişilerdir. İletişim süreçleri bir hayli zor olan oğlak burçlarının hayatına giren kişi o noktada çok şanslıdır. Oğlak burcunun hayatına giriş yaptıysanız oldukça önemli bir kişiliğe sahipmişsiniz demektir. Sevdiği zaman oldukça köklü sever ve değer verir oğlak burçları, oğlak burcunun hayatına giren kişiler bu noktada sevilmeye alışması gerekir. İnatçı tavırlarıyla meşhur olan oğlak burçlarının, hayatına bir kişinin girmesiyle değişmesi elbette mümkün değildir fakat karşısındaki kişiyi kırmamaya ve onu anlamaya çalışır. Oğlak burcu içten içe kıskansa dahi asla belli etmez, burunlarından kıl aldırmaz bu noktada.