Son günlerin popüler ismi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı altın yorumları ile birçok yatırımcının kendisini takip etmesini sağladı. Mayıs ayında altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayan İslam Memiş, vatandaşlara kendi YouTube kanalı üzerinden çağrıda bulundu. Bunun yanında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro ve dolar konularına da değinerek, dövizlerin ne yönde hareket edebileceğini açıkladı. Altının gideceği yön hakkında bazı bilgiler veren İslam Memiş, Mayıs ve Nisan aylarındaki altın fiyatlarının ne yönde olacağını anlattı. Bununla beraber Altın ve para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar dışındaki diğer döviz enstrümanları hakkında da bazı yorumlarda bulundu.

Nisan ayında dip seviyeler görülebilir

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Nisan ayında döviz ve altın fiyatlarında dip seviyelerin görülebileceğini açıkladı. İslam Memiş, Haziran ayına kadar da tuzak bir fiyatlama olacağını düşünmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Bu seviyeler aşağıya doğru test edildikten sonra Haziran ayına kadar sürecek bir trendle bir fırsat vermeyeceğini tahmin ediyorum. Bu kısa vadeli agresif yukarı yönlü atakların da bir tuzak fiyatlama olacak. Büyük ihtimalle Haziran ayında” sözlerine yer verdi.

Kağıt paraya yatırım yapacak olsaydım bu sterlin ve euro olurdu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı yorumlarada dolar yerine sterlin euro yatırımlarının daha mantıklı olacağını vurguladı. Bunun nedenini ise dolar endeksi karşısında değer kaybetmeleri olarak açıkladı. Elinde dolar olanların ne yapması gerektiğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  “Euro dolar paritesi yine 1.09 seviyesinde ve yatay. Kişisel olarak kağıt paraya yatırım yapacak olsaydım bu sterlin ve euro olurdu. Çünkü dolar endeksi karşısında değer kaybettiler. Elimde dolarım var altın ya da gümüş almalı mıyım? Ben kişisel olarak almayı tercih etmiyorum. Yüksek gördüğüm için elimdeki dolarla altın ve gümüş tarafına girmem. Elimdeki dolarla euro ve sterlin almak daha ucuz” açıklamasında bulundu.

İslam Memiş’ten altın yorumu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın alacaklara seslendi. Gram altın fiyatlarının yıl sonunda 1450 Türk lirası seviyesine kadar yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, 900 Türk lirası üzerinden gram altın alınmamsı gerektiğini söyledi. Ancak Mayıs ayında gram altın fiyatlarının en az 960 Türk lirası olacağını söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın TL fiyatı güne 920 liradan başladı. Nisan ayında 2 kez 880 lira test edildi. 900 lira seviyesinin üzerinde alım yapmam dedim. Eğer 900 lira seviyesi ve altında gram altın alan yatırımcılar varsa benim mayıs ayında beklediğim seviye 960 lira. 980 lira seviyesi de muhtemelen mayıs ayında görülecek. Eğer kâr satışı yapacaksınız ve uygun görüyorsanız 900 liranın üzerinden de alabilirsiniz ama ben alım işimi 630 lirayken bitirdim. Kişisel olarak alım yönünde bir pozisyonum yok, zirveleri bekliyorum, mesela gram altında 1450 lira. Bu seviyeler görülünce satış olarak pozisyon alacağım. Ben yine de 900 lira altına sarkmasını beklerdim ama şu anki fiyattan alan da zarar etmeyecek. Ancak benim taktiğim her zaman alırken kazanmak. Mesela gram altın fiyatının sert bir şekilde 890 liraya gerilediğini düşünün, ancak bu sefer size 890 liradan alım fırsatı vermeyecekler çünkü bankaların makas aralığında büyük bir açıklık var. Kimseyi takmıyorlar, fırsatçılık var, başıboşçuluk var. 40 lira 50 lira makas açan bankalar var. Makas aralığına dikkat edin. O yüzden uzun vadeli yatırımcı olun olabiliyorsanız. Tezgah kuruldu. Ekmek yedirmeyecekler bunu unutmayın.” yorumlarını yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten evlilik hazırlığında olan çiftlere önemli uyarı. Gram altın fiyatları düşebilir (29 Mart 2022)

Son aylarda yaptığı yorumlar ile birçok tasarruf sahibinin ilgisini çeken Altın ve para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı altın yorumları ile gram altın yatırımcılarının takibini kazandı. Popülerliliğini her geçen gün arttıran İslam Memiş, tahminlerinin doğru çıkması ile takipçi kitlesini korumakta. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ile ilgili kritik yorumalarda bulundu.

İslam Memiş’in yıl sonu tahminleri nedir?

Çoğu piyasa uzmanı gibi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’de yıl sonunda altın ve diğer emtia fiyatlarının geleceği fiyatları açıkladı. Yaptığı altın yorumlarında sıklıkla belirtti gram altın fiyatlarının 1450 Türk lirası seviyesini hala savunmakta. Bununla beraber Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu seviyelerden önce altın ve diğer emtia fiyatlarındaki manipülasyon fiyatlanmasının geçmesi gerektiğini vurguladı. İslam Memiş, “Yıllık öngörüm olan ons altın 2 bin 150 dolar, gram altın da 1.450 lira. Ons gümüşte 40 dolar, gram gümüşte 20 lira seviyelerinde tereddütüm yok.” açıklamalarında bulundu.

Nasıl kar elde edilir?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya ile Ukrayna arasında süregelen savaş nedeni ile paritelerde ve kripto paralarda savaş manipülasyonu olduğunu vurguladı. Bu yüzden de İslam Memiş, yatırımcılara sürekli olarak pariteleri ve kripto paraları takip etmeleri gerektiğini anlatmakta. Ayrıca Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmesi ile kripto para fiyatlarının düştüğünü belirtti. Tam tersi durumunda olacağını getirmişti. Kısaca altın fiyatları ile kripto para fiyatlarının ters orantılı olduğunu anlattı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Savaş manipülasyonu gören dip seviyelerde olan pariteleri ve kripto paraları toplayan kazanır” yorumunda bulundu.

Gram altın fiyatları ne olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili yorumlarda bulundu. İslam Memiş, gram altın fiyatlarının ilerleyen zamanlarda düşüş yaşayabileceğine dikkat çekti. 900 Türk lirası seviyesinin üzerinden gram altın alınmaması gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, maliyetli gram altın alınmaması gerektiğini vurguladı. Yaptığı yorumlarda gram altın fiyatlarının belirli bir bant aralığına sıkıştığına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın fiyatı geçtiğimiz hafta 935 – 940 aralığına kadar yükseldi. Yatırımcılara ‘Yüksekten satıyorlar. Aman dikkat edin. Yüksekten maliyet yapmayın’ uyarılarım vardı. Cuma günü 932 seviyesinden kapanış yapan gram altın geri çekilerek 921 seviyelerine geldi. Emtia fiyatları haftaya yüzde 1’in üzerinde değer satışları ile başladı. Yine 900 TL üzeri rakamların yüksek olduğunu söyleyebilirim.” yorumlarını yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, BTC fiyatlarının yükseleceğini söyledi. Altın ve Dolarda düşüşler geliyor (16 Mart 2022)

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son aylarda yaptığı yorumlar ile birlikte birçok yatırımcının ilgisini çekmiş durumda. Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, yaptığı tahminlerin doğru çıkması ile birlikte popülerliğini arttırmaya devam etmekte. Bugünkü gündeminde ise dolar, gümüş ve altın fiyatları olan İslam Memiş, kripto para piyasası hakkında da bazı yorumlarda bulunmuştu.

İLGİLİ MAKALE  Dolar kahini yine konuştu. Sonbaharda enflasyon tutulamayacak. Dolar 20 TL olacak diyen Selçuk Geçer Kur Korumalı Mevduat sistemini eleştirdi

Gram altında 900 Türk lirası üstü maliyettir

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. yaptığı açıklamalarda ise gram altın yatırımcısının 900 Türk lirası üstünden altın almamaları gerektiğini vurgulayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Ons altın için 19000 dolar seviyesinin üstünün mali külfet oldluğunu açıkladı. İslam Memiş, “Altınının ve doların teknik olarak düzeltme hareketi yapması gerekiyor. Ben sabırla beklenmesini tavsiye ederim. Daha ucuz maliyetlerden alım yapabilirsiniz. Gram altın 900 TL üstü, ons altın 1900 dolar üstü yüksek maliyettir. Altında kademeli düşüşler olabilir. Gram altında aşağı yönde 920 TL seviyesi destek seviyesidir, ons altında bu seviye 1.960 dolardır.” açıklamalarını yapmıştı.

En fazla değer kazanan gümüş oldu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün sessiz sedasız bir şekilde yükseldiğini belirtti. Bununla beraber bir hesap yapan İslam Memiş, en fazla değer kazanan değerli metalin de yüzde 12,5 ile gümüş olduğunu belirtti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Geçen saydım altın, gümüş ve dolar. En fazla değer kazanan yüzde 12,5 ile gümüş oldu. Gram altın yüzde 10 kazandırdı, üçüncü sırada ise dolar/TL kuru oldu. Gümüş altının tahtını salladı. Gümüşte de yatırımcılara 12 TL ve üstündeki seviyelerden almamalarını öneririm. Gümüşte de mutlaka alım fırsatı olacaktır” sözlerini dile getirmişti.

Uzun vadede yatırım yapacaklar iyi dinlesin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda dolar ve altın fiyatlarındaki düşüşlerin devam edeceğini savundu. Bununla beraber uzun vadeli yatırımcıların da dolar ve altın hakkında iyi bilgi edinmesi gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, iyasaların Amerikan Merkez Bankası (Fed) ve ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararlarına odaklanabileceğini anlattı.

FED’in faiz kararları kripto paraları etkilemez

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, FED’in faiz kararlarının kripto paralar üzerinde çok fazla etkisinin olmayacağını belirtti. Bununla beraber İslam Memiş, Bitcoin fiyatlarının tekrardan rekor seviyelere çıkabileceğini düşünüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Ben kripto paraların 44-45 bin dolar aralığına hatta 50 bin dolara kadar yükseleceğini düşünüyorum. Çünkü Fed istediğini aldı. 50 baz puanlık bir artırma gidecekken 25 puan baz puanlık bir artırıma gidecek muhtemelen. Dolar endeksi 99 seviyesini gördü. Fed burada da istediğini aldı. Fed için problem yok. Yılda 4 kez 25 baz puanlık faiz artırımları yapabilir ancak genel tabloda piyasalarda şok havası olmayacak beklentilerin satın alındığı bir tablo ortaya çıkacak.” ifadelerine yer verdi.

İslam Memiş’ten bomba iddia. Altın fiyatları düşecek (8 Mart 2022)

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son aylarda yaptığı yorumlar ile birlikte büyük bir kitle edinebilmeyi başardı. Bununla beraber de altın hakkında yaptığı tahminlerin doğru çıkması ile de gram altın yatırımcılarının bir numaralı ismi İslam Memiş oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mart ayında açıklanacak FED faiz kararının piyasalarda yeni bir fiyatlanma yapacağını vurguladı. Bununla beraber gram altın fiyatları ile ilgili tahminlerini güncelleyen İslam Memiş, altın ile ilgili yıl sonu tahminlerini de daha erkene çekti.

Gram altın daha erkenden 1450 Türk lirası olacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarının 840 Türk lirası seviyelerinde olduğunu belirtti. Ancak ilerleyen günlerde altın ve döviz fiyatlarında geri çekilmelerin olacağını söyleyen İslam Memiş, döviz ve altındaki geri çekilmelerin yatırımcılar için iyi bir alım fırsatı olacağını belirtiyor. Bunlarla beraber İslam Memiş, bu geri çekilmelerin kalıcı olmayacağını da söyledi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Pozitif ayrışmaya zamanı geldi. Emtia fiyatlarında gram altın için 1450 lira, altının ons fiyatında 2150 dolar seviyeleri sanırım bu savaş riskinden dolayı biraz daha erkene çekilmiş olabilir. Yıllık bazda beklediğim bu senaryolar biraz daha erken gerçekleşebilir. Ama dediğim gibi yaptırımlar, diploması tarafındaki açıklamalar vs. birçok tantana piyasalarda artık her geçen gün yeniden fiyatlanacak. O yüzden ay sonuna kadar yaşanabilecek geri çekilmeleri yakından takip etmek gerektiğini düşünüyorum. Bu gümüşün gram fiyatı için geçerli, altının gram fiyatı için geçerli, dolar TL kuru için geçerli, diğer yabancı para birimleri için geçerli.” sözlerini dile getirdi.

Dolar kurunda neler olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunda gerçekleşen gelişmeleri yakından takip etmek gerektiğini belirtti. Euro dolar paritesinin önemli olduğunu savunan İslam Memiş, kısa vadede düşüşler beklemekte. Bunun da en büyük sebebini euro dolar paritesinin 1,13 olması. Ancak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mart ayında açıklanacak olan FED faiz kararına değinerek, piyasadaki fiyatlanmalarda büyük dalgalanmalar olabileceğini vurguladı. Ayrıca Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Euro dolar paritesi 1.13 bandının altına sarkabilir, bu da euro dolar paritesinde alım seviyelerinin gündeme geldiğini gösterebilir. Euro TL, kuru dolar TL kuruna göre takip etmeye devam edecek.” diye yorumlarda bulundu.

Bitcoin ve altın fiyatları için kritik açıklamalar. İslam Memiş altın ve BTC fiyatlarını yorumladı. (1 Şubat 2022)

Altın ve Bitcoin, yatırımcıların oldukça ilgisini çekmekte. Çünkü hem kısa vadede hem de uzun vadede altın ve Bitcoin’in başarısı yüksek olabiliyor. Fakat kripto para piyasası biraz karışık. Yatırımcılar bazen Bitcoin’den zarar edebilmekte. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve Bitcoin fiyatları ile ilgili yorumlarda bulundu. En son Bitcoin’de olacak düşüşü tahmin etmesiyle hatırlanan İslam Memiş, Bitcoin’i tekrar gündeme getirdi. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kripto para piyasası ve altın fiyatları ile ilgili tahminlerde bulundu.

Şubat ayında altın fiyatları düşecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’e göre, altın fiyatları şubat ayında düşüşe geçecek. Ancak İslam Memiş’e göre, altın alan yatırımcılar uzun vadede büyük kazançlar elde edecek. İslam Memiş, Şubat ayında ilk önce 750 Türk lirası ve ardından 720 Türk lirasına düşeceğini düşünmekte.

İLGİLİ MAKALE  Gram altın 1500 TL olacak! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı

Bitcoin tekrar yükselecek

Kripto para piyasası ile ilgili yorumlarda da bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Bitcoin fiyatlarının tekrardan atak yapabileceğini vurguladı. Kripto para piyasası için FED toplantısına dikkat çeken İslam Memiş, Bitcoin fiyatlarının tekrardan 40.000 dolar seviyelerine çıkabileceğini belirtti. Geçen hafta Bitcoin fiyatlarında oldukça bir düşüş söz konusuydu.

Türkiye’deki kripto para piyasası düzenlemesi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye’nin yasakçı bir tutum yerine tüm dünyayı şaşırtacak kararlar alabileceğini düşünmekte. Söylentide olan yüzde 40’lık verginin de kulaktan dolma bilgi olarak nitelendiren İslam Memiş, kazanç olan her yerden vergi alındığını ve bu alanda da ufak bir vergilendirmenin söz konusu olacağını düşünmekte.

Altına yatırımı şimdi yapmayın

Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımcıların biraz daha beklemesini vurguladı. Çünkü altın fiyatları yıl sonunda tavan yapacak olsa bile, Şubat ayının tam bir avantaj olduğunu belirtti. Çünkü gram altın fiyatları, Şubat ayında ilk önce 750 Türk lirası ve ardından da 720 Türk lirası seviyelerine düşecek diye ekledi.

Gram altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Bununla beraber dolar/Türk lirasındaki düşüşler sebebiyle de gram altın fiyatlarının düşeceğini belirten İslam Memiş, altın fiyatlarının Şubat ayında 720 Türk lirası ile 750 Türk lirası bandını işaret etmekte. Bu yüzden de gram altına veya herhangi bir altına yatırım yapmak isteyen kişilerin biraz daha beklemesini ve Şubat ayının ikinci haftasında altın stın alması gerektiğini vurguladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurundaki bu geri çekilme sebebiyle gram altın fiyatlarının da geri çekileceğini öngörmekte. Ancak bu geri çekilmenin en fazla 1 ay süreceğini ve gram altın fiyatlarının daha sonrasında da yükseleceğini belirten İslam Memiş, yatırımcıların Şubat ayına iyi bir şekilde hazırlanması gerektiğini vurguladı.

Mart ayının hikayesi ayrı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu geri çekilmelerin sadece Şubat ayında olacağına inanmakta. Bunun da sebebini dış politika olarak düşünen İslam Memiş, Türkiye’nin birçok ülke ile görüşeceğini ve bu görüşmeler sonucunda da ekonomik olarak olumlu sonuçların olacağını belirtti. Ancak Mart ayının hikayesinin ayrı olduğunu ve Mart ayındaki gelişmeleri de yakından takip edeceğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mart ayında ayrı bir fiyatlandırma ve ayrı bir gelişmelerin olacağını anlattı.

İslam Memiş’ten şaşırtıcı altın yorumu. İkinci çöküş dalgası geliyor (25 Ocak 2022)

Son zamanlardaki yorumlarını takip eden yatırımcılar, Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş’in çarpıcı tahminlerini dinlemeye devam ediyor. Bu haftanın oldukça kritik olduğunu belirten İslam Memiş, tüm piyasaların Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararını beklemekte. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED başkanının açıklamalarına göre altının Ons fiyatındaki dar bant aralığının değişebileceğini söylemekte. Bu sebeple dolar fiyatlarında da bir oynama olabileceğini belirten İslam Memiş, Rusya ve Ukrayna arasında gerginliğe göre de gram altın ve Ons altının fiyatlarında değişiklik olabileceğini vurguladı.

Rusya ve Ukrayna arasında gerginlik yaşanırsa, altın fiyatları yükselir mi?

Altının Ons tarafında 1790 doları bekleyen İslam Memiş, Rusya ile Ukrayna arasında herhangi bir gerginlik yaşanmaması gerektiğini vurguladı. Ancak Rusya ile Ukrayna arasında herhangi bir gerginliğin gelişmesi halinde, altının hem gram hem de Ons fiyatında yükselişlerin olabileceğini belirtti.

“Bugünlerde FED’in faiz kararını beklemekteyiz.” diyen İslam Memiş, altını yüksekten alan yatırımcıların çok dikkatli olması gerektiğini söyledi. Yatırımcının maliyet düşürebileceğini söyleyen Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, bugünkü koşullarda dar bant aralığına sıkışan bir Ons altın fiyatının olduğunu anlattı.

Eldeki yüzde 25’i kullanmanın zamanı geliyor

FED’in faiz kararından sonra altın fiyatlarının düşeceğini belirten İslam Memiş, gram altında 750 Türk lirası ile 720 Türk lirası arasında bir fiyat aralığının olduğunu belirtti. Gram altın yatırımcısın ise elinde kalan yüzde 25’lik Türk lirası rezervini ise gram altının fiyatının 720 Türk lirası seviyesine indiğinde kullanması gerektiğini belirtti. Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altının Ons fiyatını 1720 dolar ile 1750 dolar olması gerektiğini söylemekte.

2022 yılının sonunda gram altın fiyatı 1450 Türk lirası olacak

Bu çöküşlerden sonra ise gram altın fiyatının 2022 yılının sonunda 1450 Türk lirası olacağını düşünen İslam Memiş, gram altın yatırımcısının uzun vadede altın yatırımı yapması gerektiğini vurguladı. Gram altın yatırımcısı için 750 Türk lirası ile 720 Türk lirası seviyesine düşmesinin büyük bir fırsat olduğunu anlatan İslam Memiş, düşüşlerden sonra gram altına yatırım yapan kişilerin 2022 yılının sonunda büyük kazançlar elde edeceğini belirtti.

FED’in açıklamaları doları olumlu yönde etkileyebilir

Piyasalar tarafından beklenen durum şu: FED’in faiz kararı doları olumlu yönde etkileyecek. Ancak Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yüksek maliyetli dolar ve altın alan yatırımcının zarar yaşayabileceğini düşünmekte. Çünkü yakın zamanda dolarda bir düşüş bekleyen İslam Memiş, yüksek maliyetten döviz ve gram altın alanların ancak 2022 yıl sonunda kazanç elde edebileceğini açıkladı.

Gümüş yıl sonunda 20 lira olacak

Gümüşün gram fiyatı 10 Türk lirası seviyelerinde. Ancak 2022 yılı sonunda tam olarak 2 katı fiyatına yükselecek olan gümüşün gram fiyatı, gümüş yatırımcısını mutlu edecek. Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, Bayrampaşa’daki kuyumcu dükkanında yakın zamanda gümüş sikke satacağını söyledi.

Kısa vadede kazanan olmayacak

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların kısa vadede kazanamayacağını belirtti. Ancak İslam Memiş uzun vadede yatırımı yapıp, pozisyonları koruyanların büyük kazançlar elde edeceğini düşünüyor. Gerek dolar fiyatları gerek altının Ons fiyatları ve gerek gram altın fiyatlarının 2022 yılı sonunda büyük sıçramalar yapacağını anlattı. Bunlarla beraber gümüşün gram fiyatında büyük yükselişler olacağını da söyleyen Altın ve Para politikaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gümüşü düşünmeleri ve gümüşe yatırım yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan yatırım ve finans bilgileri, Ekonomistlerin açıklamalarıdır. Bu yüzden haberlerde yer alan tavsiyelere göre herhangi bir yatırım yapmamalısınız. Bu haberde yer alan bilgiler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.