Kişinin karakter oluşumunda bir hayli etkileri olan burçlar büyük ölçüde kişinin hayatını etkilemektedir. Bu etkilemeler bazı durumlara kişinin hayatında olumlu sonuçların doğmasına neden olurken, bazı durumlarda tamamıyla olumsuz sonuçlarla neticelenmektedir. Gökyüzünde meydana gelen pek çok olay da kişinin var oluşsak özellerinden çeşitli değişimlerin oluşmasına neden oluyor. Haberimizin bu bölümünde yeniayın aslan burcuna geçmesiyle birlikte oluşacak yeni olayları ele alacağız. Yeniayda bu üç burca dikkat etmekte fayda var!

Yeniayın etkisiyle bu üç burca dikkat

Yeniay aslan burcuna geçti. Yeniayın aslan burcuna geçmesiyle beraber geçmişe dönük pişmanlıklar son bulurken, geleceğe dönük yaşam ve yaşamdan keyif almalar gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Bilhassa mayıs ayından bu yana  meydana gelen tutulmalar yeniay ile son bulmaya başlıyor. Geçmişe dair yarım kalan ne kadar hissiyat varsa bu dönem itibarıyla son bulmaya başlayacak. Bu süreçte durum sakinleyip, düşünmeyi deneyebilirsiniz. Bu süreç tüm yaralarınızın sarılmasına ve kendinizi çok çok iyi hissetmeye yardımcı olacak.

Koç burcu

21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcu olmaktadır. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işini kendi başlarına halletmeyi seven ve çevrelerinde bulunan insanlardan herhangi bir yardım talebi içerisinde bulunmayı sevmeyen kişilerdir. Koç burçlarının bu özellikleri dolayısıyla bazı durumlarda başlarına buyrul olarak adledilen kişiler olsa da kendileri kendi hayatlarını yönetmekle meşgullerdir. Koç burcu son zamanlarda yaşama dair heveslerinin kırıldığı çok fazla şey yaşadı. Duygusal manada ailevi bağlara güvenen ve haliyle bir hayli üzülen koç burçları, yeniayın aslana geçmesiyle birlikte küllerinden tekrar doğacak ve geçmişte yarım bıraktığı ne kadar şey varsa tamamıyla yeniden barışmaya başlayacak. Koç burçları sabırlarını asla yitirmesinler, güzel ve güneşli günler onlar için son derece yakın.

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla yaşam içerisinde sadece kendilerini düşünen ve kendi başlarına hareket etme eğilimi içerisinde olan kişilerdir. Bugün iyi gelen ya da bugün heyecanlandığı şeye yarın aynı heyecan duyamayan ikizler burcu bu özelliği dolayısıyla çoğu zaman gelgitli olarak adlandırılır. Esasında bu durumu ikizler burcu da kabul etmiştir ancak kendilerine toz kondurmayı çok fazla sevmezler. Son dönemler sevdikleri tarafından bir hayli kırılan ikizler burcu, yaşanılan olaylara takılmak yerine tüm kırgınlıkları geçmişte bırakarak hareket etmesi onların çok daha sağlıklı hissetmelerine yardımcı olacak. Yeniay aynı zamanda maddi konularda iyileşmenize de katkı sağlayacak. Çevrenize verdiğiniz borçları geri alma döneminiz oldukça yakın. Aldığınız o borçlarla yaşantınızda irili ufaklı değişimler yapmak sizi çok daha iyi hissettirecek.

İLGİLİ MAKALE  Kasım ayının şanslı burçları belli oldu! Bu burçlara dikkat edin (Kaynak: soru.com.tr)

Aslan burcu

22 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler aslan burcudur. Aslan burcu genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğinin bilincinde olan ve her zaman kendi ağırlığını koruyabilen kişilerdir. Çevreye karşı her daim tutumlu oldukları bir takım durumların içerisinde olan aslan burçları bu özellikleri dolayısıyla son derece ilgi çekici bulunur. Sosyal çevresi güçlü olsa da tüm olayları kendi içerisinde yaşamaya meyilli olan aslan burçları yeniayın sizi burcunuzdan şekillenmesinin ardından çok daha farklı bir görüş içerisine gireceksiniz. Bilhassa yakın çevrenizin sizin arkanızdan konuştuğunu düşünüyor ve bu durum canınızın bir hayli yakmasına neden oluyor. Aslan burçları yeniayın kendilerinde şekillenmesinin ardından yaşadıkları huzursuzlukların tamamını geçmişte bırakacak ve hayatlarına çok daha düzenli yaklaşmaya başlayacak.