Kişinin karakterinin oluşumunda büyük ölçüde etkileri olan burçlar kişinin aile hayatından, iş hayatına, özel hayatından, kendi iç dünyasına kadar pek çok alanda etkilerini göstermeye başlamıştır. Burçlar üzerinde oluşan çeşitli değişimler kişinin karakterinde büyük ölçüde değişimlerin oluşmasına neden olurken, gökyüzünde olan olayların tamamı burçların değişikliğe gitmesine neden oluyor. Bu durum itibarıyla gökyüzünde meydana gelen burçların ev değişikliği, yörüngelerinde meydana gelen çarpışmalar, güneş ve ay tutulmaları gibi pek çok olay burçların çeşitli değişimlerle karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır. Haberimizin bu bölümünde yengeç dönencesi dolayısıyla bazı burçlarda meydana gelen olayları ele aldık. Bakın hangi burçta ne gibi olaylar yaşanacak…

Yengeç dönencesinde bu burçlara çok dikkat!

Doğduğumuz günden itibaren nefes aldığımız her an boyunca bazı durumlar karakterimiz üzerinde çeşitli değişimlerin oluşmasına neden olmaktadır. Bu durum itibarıyla günlük olarak burç yorumlarını takip etmek ya da gökyüzünde meydana gelen olaylar hakkında bilgi sahibi olmak son derece önemli durumlar arasında yer alıyorken, yengeç dönencesi bazı burçlar üzerinde bir takım olayların değişmesine neden oluyor. Bilhassa oğlak ve terazi burcu üzerinde radikal değişimlerin oluşmasına neden olan bu dönencenin etkilerini gelin hep birlikte inceleyelim…

Oğlak burcu

22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla kendi düşünceleriyle her zaman hareket eden ve her daim kendi düşüncelerinin yapılmasını isteyen kişilerdir. Hemen hemen her konuda inatçı tavırlarıyla bilinen oğlak burçlarına kendi düşüncesinden farklı bir düşünceyi kabullendirmek son derece zordur. Genel itibarıyla her işini titizlikle yapan oğlak burçları, mükemmelliyetçi insanlardır. Ellerinden çıkan her işin kusursuz olmasını arzu eden oğlak burçları ile anlaşmak bir bakıma zordur. Yengeç dönencesi dolayısıyla uzun zamandır bekledikleri ve arzu ettikleri terfiye ulaşacak olan oğlak burçları, bu durumu iyi kullanmaları gerekmektedir. KArşılarına çıkan fırsatları iyi değerlendirmeleri sonucunda çok daha faydalı şeyler yapabileceklerini unutmamaları gerekmektedir.

Terazi burcu

23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler terazi burcudur. Terazi burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda bilgi sahibi olduklarını iddia eden ve o konunun uzmanı gibi davranan kişilerdir. Aynı zamanda bir konu üzerinde savundukları bir düşünceyi ertesi gün aynı şekilde savunmayabilirler. İkizler burcu ile bir miktar benzer özellikler taşıyan terazi burçlarıyla anlaşmak oldukça zordur. Gelgitli tavırlarının yanı sıra, genellikle yüksek ses tonunda konuşan terazi burçları, yengeç dönencesinde aradıkları aşkı bulmaları dolayısıyla hayatlarında güzel bir dönemin başlayacağını söylememiz doğru olacaktır. Ancak bu süreci daha olumlu ve karşısındaki kişiyi dinleyerek geçirmeleri dolayısıyla çok daha verimli bir şekilde olabileceğini söylememiz doğru olurken, aksi taktirde bencil davranışın içerisinde olmanız yine çeşitli problemlerin oluşmasına neden olacaktır.

İLGİLİ MAKALE  Bu burçlar ilişkide illallah ettiriyor! Kıskançlıkta master yapan 'bu 3 burca' dikkat edin

Koç burcu

21 Mart – 20 Nisan arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işini kendi halletmeyi seven ve yanında bulunan insanlarla hiçbir şekilde yardım talebi içerisinde olmak istemeyen kişilerdir. Koç burcunun bu özelliği dolayısıyla diğer insanlar tarafından özgürlükçü olarak adledilse de esasında bu durum koç burçlarının tabiatında var olan bir durumdur. İnsanlarla genellikle rasyonel konuşmalar içerisinde olan koç burçları, yengeç dönencesinden iş anlamında nasibini alıyor. Uzun zamandır kovaladıkları bir iş kolundan yakın zamanda haber alacak olan koç burçları karşılarına çıkan fırsatları mutlaka iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Uzun ve kazançlı bir döneme girdiğinizi söylemek doğru olacaktır.