2022 yılının evrende farklılıklara yol açmasıyla birlikte, 12 burcun özellikleri de değişime uğradı. Karakteri etkileyen burçlar, yükselen evlerinin bulunduğu evlerle bazen kötü duygulara da kapılabilmekte. Bu gibi durumlarda, karşıdaki kişinin ya da burç sahibinin temkinli olmasına ve olumlama yapmasına ihtiyaç vardır. 2022 yılı itibarıyla karamsarlığıyla herkesi çileden çıkaran, asla olumlu ve güzel düşüncelere kapılamayan üç burç belli oldu. İşte o karamsarlığın kitabını yazan burçlar…

Karamsar özelliğiyle revaçta olan 3 burç

Esasında genel olarak bir değerlendirme yapıldığında, insan zihni ve fikri kadar burçların da dört dörtlük özelliklere sahip olduğu söylenemez. Çevreyi bırakın, kendilerine bile itirafçı olamayan bazı burçlar vardır ki, hayatlarını kendilerine adeta zehir eder, tüm güzel anların ve duyguların katili olur. Herkesin de bildiği gibi duygusal burçlar, diğer burçlara nazaran bir tık daha karamsar ve kötü düşünce silsilesine kapılırlar. Olayları bir yumak haline getiren bu karamsar burçların evham konusunda da üzerlerine yoktur. 2022 yılına girilmesiyle birlikte, astroloji de burçlarla ilgili değişimlerin yaşandığı şu sıralarda gökyüzünde neler oluyor, hangi burç karamsarlığın kitabını yazacak gelin birlikte öğrenelim.

Melankoliği üzerine hırka gibi giyen balıklar

20 Şubat ve 20 Mart arasında doğan burçlar balık grubunda yer almaktadır. Karakteristik özellikleriyle mütemadiyen buhran takılan balıklar, genel hatları itibarıyla kendi kendilerine depresyona girmeyi ve bir anda bu depresyondan çıkmayı çok iyi bilirler. Hayatları muhteşem dahi gitse, yaşamlarından küçük bir parça da olsa olumsuz bir durum çıkarır ve bunun için günlerce üzülebilecek yapıya sahiptirler. Tatminsizlik hisleri çok vardır. ‘Bana böyle yaptı ama kesin şu sebepten böyle davrandı’ gibi cümleleri balık burçlarından çokça duymak mümkündür. Mutlu oldukları, mutlu hissettikleri bir anda aniden karamsarlığa düşerek göz yaşları içerisinde bulabilirsiniz balık burçları. Evde vakit geçirmenin kölesi olan balık burçlarının depresyona girmesini tetikleyen sebepler arasında da yer almaktadır. Ruh halleri oldukça medcezirlidir. Balık burçlarının bu dönemine denk geldiyseniz, sakince ona moral vermeniz, mutlu olacağı yemekleri ona almanız ya da onu düşündüğünüzü bildirecek davranışlarda bulunmanız gerekmektedir.

İLGİLİ MAKALE  Koç ve aslan burçlarına güzel haberler yolda! 'Balık burcu' ise bu haftaya çok dikkat etsin (Kaynak: soru.com.tr)

Buluttan nem kapan kuşkucu akrepler

23 Ekim ve 22 Kasım aralığında doğan insanlar akrep burcu grubunda yer almaktadır. Su grubu arasında yer alan akrep burçları, karamsarlığın en zirvesinde olan burçlar arasında yer alır. Karamsar olmalarının yanı sıra bir de kuşkucu olur akrep burçları. Kuşku etmekten en zevk aldıkları durumsa, hayatlarına aldıkları insanlara karşıdır. Hayata renkli bir pencereden, ya da hayatı renkli görmekten kaçınarak hep olumsuzu sürekli griyi görürler. Sınırları zorlayan kuşkucu tavırları, günlük yaşamın güzelliklerine karşı kendilerine bir duvar örmelerine neden olurken herkese ve her şeye karşı milyonlarca soru işaretleriyle doludurlar. Akreplerin duyduğu şüpheci durum ve tavırların birçoğu da asparagas çıkar. Herhangi bir gerçeklik payı olmadan bir dünya kuruntu içerisinde kendilerini yiyip bitirmek, akrepler için vazgeçilmez bir oyundur.

Huzursuz sendrom başaklar

23 Ağustos – 22 Eylül aralığında doğan insanlar başak burcunda yer almaktadır. Kendi başarılarıyla övünmeyi, başarılarını egoya çevirmeyi seven başaklar birbirlerine tezat bir davranışla aynı zamanda karamsardırlar. Tabii, başak burçlarına göre en iyi ve en mükemmeli yapmak sadece onlara nazır olacak ya, evrende karamsarlık gibi bir duygu varsa onu da ben yapmalıyım egosuyla bunu da üstlenmişlerdir. Karamsarlıklarının yanı sıra, büyük evham sahibidirler. Özellikle sağlıksal her konuda aşırı huzursuzlanır, sürekli en kötünün olacağına dair bir enerji yaymaya başlarlar. Beyinlerinin içerisindeki kurdukları dünya onları stres sahibi yapar, bu stres de zamanla onlara başka hastalıkların yaşanmasına sebebiyet verir. Detaycılığın ustası olan başaklara karşı kurulan her cümle en az 5 kez düşünülmelidir. Bu buhran dönemine girmiş başak burcu tanıdıklarınız varsa naçizane tavsiyem, egolarıyla ilgili bir iki kelam etmeniz olacaktır.