Kişinin karakterinin oluşumunda bir hayli etkiler olan burçlar, kişinin hayatının büyük bir bölümünü etkisi altına almaktadır. Bu etkiler bazı durumlarda olumlu sonuçların doğmasına vesile olurken, bazı durumlarda çeşitli problemlerin oluşmasına neden olmaktadır. Gökyüzünde meydana gelen burçların çarpışması, yörüngelerinde oluşturdukları çarpışmalar, güneş ve ay tutulmaları gibi pek çok olay burçlar üzerinde çeşitli durumların değişmesine neden olmaktadır. Haberimizin bu bölümünde bu hafta farklı olaylar yaşayan burçları ele alıyoruz…

Bu üç burç bu hafta dikkatli olsun

Gökyüzünde yaşanan olayların bütünü burçlar üzerinde bir takım değişimlerin oluşmasına neden olurken, bazı durumlar burçlar durumlardan kötü etkilenebilmektedir. Burçların üzerinde meydana gelen bu değişimler kötü sonuçlar doğurmaması adına, günlük olarak burç yorumunu takip etmek son derece önemli olurken, etkilerden en az şekilde yararlanabilmek için çok daha temkinli davranmak doğru olacaktır. İşte bu burçlar bu hafta çok dikkatli olsun!

Koç burcu

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burcu genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işini kendi halletmeye meyilli olan kişilerdir. Kendi kendilerine gösterdikleri bu çaba dolayısıyla çevresinde bulunan kişilere hiçbir şekilde ihtiyacı olmayan koç burçları, kendi hayatlarını devam ettirebilme güçlerini içlerinde her zaman bulmuşlardır. Genellikle hayat içerisinde kendi düşünceleriyle hareket eden koç burçları, kendi mantığından şaşmaz. Bu hafta itibarıyla parasal olarak yükselişe geçeceğiniz öngörüler altında. Para enerjiniz daha çok size borcu olan bir kişinin yüklü miktarı vermesiyle başlayacak. Bu parayı doğru değerlendirmeniz sonucunda, uzun zaman paranızı doğru bir şekilde iademe ettirebilmeniz mümkün.

Aslan burcu

22 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini bilen ve kendilerine has tavırları bulunan kişilerdir. Aslan burçlarının bu özellikleri çoğu zaman diğer insanlar tarafından fark edilen durumlardan bir tanesi olurken, aslan burçları kendi tavırlarıyla yaşamaya aynen devam etmektedirler. İletişim açısından güçlü ve tuttuğunu koparan bir yapıya sahip olan aslan burçları bu özellikleri dolayısıyla da bir hayli özgüvenli kişilerdir. Aslan burçları çarşamba günü itibarıyla kariyer anlamında farklı teklifler alacaklar ve bu teklifleri doğru değerlendirmeleri sonucunda yüksek miktarda para kazanmaları mümkün olacak. Bu hafta karşılarına çıkan iş fırsatlarını etkin bir şekilde değerlendirme eşiğinde olan aslan burçları için yeni bir hayatın başladığını söylemek doğru olabilir. Aslan burçlarına yeni dönemde başarılar demek boynumuzun borcu.

İLGİLİ MAKALE  Ortama girdiği anda herkesi neşelendiren o üç burç! Evinizden eksik etmeyin (Kaynak: soru.com.tr)

Balık burcu

20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğan ve su grubuna mensup olan kişiler balık burcudur. Balık burçları genel özellikleri itibarıyla kendi dünyaları içerisinde yaşayan ve genellikle hayatlarında duygusal yönleriyle var olan kişilerdir. Balık burçlarının bu özellikleri kendilerini büyük ölçüde yıpratan durumların başında olurken, kendileri bu durumdan aynı ölçüde muzdarip olmazlar. Balık burçları aynı zamanda kendi kendilerine depresyona girebilme ihtimali içerisinde olmalarıyla bilinen ve karşısındaki kişiye anlık olarak küsme dürtüsünü içerisinde barındıran kişilerdir. Balık burçları çarşamba günü itibarıyla da yakın çevresinde bulunan kişilerle de küslük içerisinde olabilmektedirler. Yakın çevrenizle yaşayacağınız bir takım problemler çok daha fazla yorulmanıza ve üzülmenize neden olabilir. Bu durum itibarıyla balık burçlarının bu hafta içerisinde çok daha temkinli olması önemli.