Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmakta. Ancak WhatsApp kullanırken internet bağlantınızın bulunması gerekiyor. Bunun için de tarifemizde daha fazla internet olması için para ödüyoruz. Ancak operatör firmaları, WhatsApp uygulamasını ücretsiz olarak kullanabileceğiniz tarifeler sunmakta. Bu yazımızda sizlere sınırsız WhatsApp kullanımı sunan tarifelerden bahsedeceğiz.

Vodafone’dan FreeZone tarifelerine geçiş yapanlara sınırsız WhatsApp fırsatı

Vodafone, FreeZone tarifelerine geçiş yapan kullanıcılar için tarifelerine ek olarak sınırsız WhatsApp kullanım hakkı sunmaktadır. Ancak bu kampanyadan yararlanabilmek için hat sahibinin 25 yaşından küçük olması gerekmektedir. Bütün bunlar ile beraber de Twitch, PubG Mobile, Discord, Zula Mobile, Teamfight Tactics Mobile ve League of Legends: Wild Rift’de geçerli SINIRSIZ internet veya +2GB internet hediye olarak sunulabilmektedir. Ancak WhatsApp üzerinden görüntülü ve sesli aramalarda bu kampanya geçerli değildir. Ancak sohbet üzerinden ses görüntü video ve belgeyi dilediğiniz gibi gönderebilirsiniz.

Vodafone’dan Genç Red Sınırsız İletişim tarifesi

Vodafone’dan gençler için iletişim kampanyaları devam ediyor. Genç Red Sınırsız İletişim tarifesi ile birlikte sadece WhatsApp değil, Twitch, PubG Mobile, Discord, Free Fire, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics Mobile uygulamalarında da sınırsız internet fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca Online başvuruya özel olarak artı 5 GB’da TikTok için verilmektedir. Bununla beraber tarife detayları şu şekildedir:

  • 20 GB internet
  • 1000 dakika konuşma (Her yöne)
  • 250 adet SMS (Her yöne)
  • Tarife ücreti sadece 57 Türk lirası

Ancak WhatsApp üzerinden görüntülü ve sesli aramalarda bu kampanya geçerli değildir. Ancak sohbet üzerinden ses görüntü video ve belgeyi dilediğiniz gibi gönderebilirsiniz.

Turkcell’den sınırsız mesajlaşma kampanyası

Turkcell’de WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya ile karşınıza çıkıyor. Ücretsiz bir şekilde başvurabildiğiniz bu kampanyaya başvurabilmek için tek gereken şart, Turkcell faturalı hat müşterisi olmanız. Buraya tıklayarak Sınırsız Mesajlaşma kampanyasına kolayca başvurabilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyaya dahil olarak BİP uygulamasında hem mesajlaşma hem de arama yapmak, internet paketinizden kullanmayacaktır. Bu sayede BİP uygulaması ile sınırsız iletişim kurabileceksiniz. Ancak WhatsApp üzerinden görüntülü ve sesli aramalarda bu kampanya geçerli değildir. Ancak sohbet üzerinden ses görüntü video ve belgeyi dilediğiniz gibi gönderebilirsiniz.

İLGİLİ MAKALE  Turkcell'den gençlere özel kampanya. GNÇ Kaçmaz tarifelerini incelemeden geçmeyin!

Türk Telekom Selfy ile sınırsız bir şekilde mesajlaşın

Sınırsız WhatsApp hizmeti sunan bir başka operatör ise Türk Telekom. Selfy’ye üye olan her müşterisi için sınırsız mesajlaşma imkanı veren Türk Telekom, bu hizmeti de ücretsiz bir şekilde sunmaktadır.

Selfy üyesi olan her Türk Telekom müşterisi, bu kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyaya katılabilmek için de faturalı veya faturasız hattınızdan ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545’e SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Mesajı gönderdikten sonra ise hem BİP üzerinden hem de WhatsApp üzerinden ücretsiz ve sınırsız bir şekilde mesajlaşabileceksiniz. Ancak WhatsApp üzerinden görüntülü ve sesli aramalarda bu kampanya geçerli değildir. Ancak sohbet üzerinden ses görüntü video ve belgeyi dilediğiniz gibi gönderebilirsiniz.