Turkcell, yeni müşterisi olacak olan gençler için birçok kampanya hazırladı. Hazırlanan bu kampanyalar ise tam da gençlerin isteyeceği türden. Bol internet ve ucuz fiyat. Ayrıca bu tarifelerin farklı seçenekleri de bulunmaktadır. Bu yüzden istediğiniz kullanım haklarına sahip olanı ya da bütçenize uygun bir tarifeyi seçebilir ve keyfinize bakabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere, Turkcell’in gençler için sunmuş olduğu GNÇ Kaçmaz tarifelerinin detaylarını inceleyeceğiz.

Turkcell’den GNÇ Kaçmaz tarifesi

Turkcell, gençlere özel kampanayalar düzenlemekte. Yeni Turkcell faturalı müşterisi olacak gençlerin ilk baktığı tarifelerden biri olan GNÇ Kaçmaz tarifeleri, her bütçeye ve isteğe uygun şekilde düzenlenmiş. pakt içerisinde birçok sosyal medya uygulamasına özel olarak ek internet kullanım hakları sunan Turkcell, ayrıca birçok farklı alandaki avantajları da bu tarife içerisine eklemiş.

GNÇ Kaçmaz tarifelerinin avantajları nelerdir?

GNÇ Kaçmaz tarifelerinin birçok farklı avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan en çok dikkat çekeni ise Twitter, YouTube, Instagram ve Facebook için sunulmuş olan ekstra 2 GB internet kullanım hakkı. Geçerli uygulamalara özel olarak sunulan bu internet, tarife içerisindeki mevcut internetten ayrı bir şekilde hattınıza tanımlanacaktır.

GNÇ Kaçmaz tarifelerinin bir diğer avantajı ise Bip uygulamasında sınırsız mesajlaşma imkanı sunması. Bununla beraber Fizy’e özel 5 GB internet de veren Turkcell, neredeyse sınırsız müzik dinleme fırsatı sunuyor. Telefonunuzda depolama alanı sıkıntı çekiyorsanız, bu tarife sayesinde dert etmeyeceksiniz. Çünkü Lifebox’a özel olarak 5 GB depolama alanı sunan Turkcell, aynı zamanda TV+ için de 5 GB internet kullanım hakkı vermektedir. Dergilik uygulaması için verilen 1 GB internet ile sınırsız dergi okuma imkanınız bulunmaktadır.

Turkcell’in sunmuş olduğu GNÇ Kaçmaz tarifesi, geçerli ülkelerde de aynı şekilde kullanılabilmektedir. SMS ve dakikalarınızı hiçbir ek ücret ödemeden, yurt dışındaki geçerli ülkelerde kullanabilmektesiniz. İnternet kullanımı için ise ek ücret ödemeniz gerekiyor.

GNÇ Kaçmaz tarifeleri fiyatları ne kadar?

Bu tarifenin birçok farklı avantajı bulunmaktadır. Ancak Turkcell bu kadar avantaja rağmen, tarifedeki paketlerin ücretlerini düşük tutmakta. Belirtmek gerekir ki bu tarife kampanyasından yararlanabilmek için 25 yaşından küçük olmanız gerekmektedir. 25 yaşından gün almış kişiler, GNÇ Kaçamaz tarifelerinden yararlanamayacaktır.

İLGİLİ MAKALE  Turkcell müşterisi olmak isteyeceğiniz Platinum tarifeler

GNÇ Kaçmaz tarifelerinin birçok farklı paketi bulunmaktadır. Pakette sunulan imkanlar göre de ücretler değişmektedir. Ancak tarife dahilinde sunulan avantajlar aynıdır. GNÇ Kaçmaz tarifesinin detayları şu şekildedir:

  • GNÇ Kaçmaz 6: 77  TL
  • GNÇ Kaçmaz 10: 92 TL
  • GNÇ Kaçmaz 12: 109 TL
  • GNÇ Kaçmaz 15: 122 TL
  • GNÇ Kaçmaz 25: 130 TL
  • GNÇ Kaçmaz 40: 144 TL
  • GNÇ Kaçmaz Max: 169 TL

GNÇ Kaçmaz 6 tarifesi, online başvuruya özel olarak ilk ay 69 TL’dir. Online bir şekilde bu tarifeye başvurabilmek için buraya tıklayabilirsiniz. Diğer paketlerin detaylarını incelemek sterseniz eğer, Turkcell’in “kampanyalar” sayfasını inceleyebilirsiniz. Kampanyalar sayfasına gidebilmek için ise buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

GNÇ Kaçmaz Gamer

Turkcell’in GNÇ Kaçmaz tarifelerinin en ilgi çekicisi ise Gamer paketi. Bu paket, daha çok oyun oynamayı seven gençler için hazırlanmıştır. Bu paket içerisinde Twitch, Youtube ve PubG Mobile için ek 7 GB internet kullanım hakkınız bulunmaktadır. Bu sayede de doya doya oyun videosu izleyebilir ve doya doya PubG Mobile oynayabilirsiniz. Aynı şekilde seçili ülkelerde bu tarifeden de rahatça faydalanabiliyorsunuz.