Her operatör firması, müşteri çekebilmek ve elindeki müşterileri tutabilmek için birçok farklı kampanya düzenliyor. Düzenenlenen bu kampanyalar ile vatandaşlar, fırsatlardan yararlanabiliyor. Exxen üyeliği almak isteyen Vodafone’lular, bu kampanyadan yararlanarak 25 TL değerinde indirimden yararlanabiliyor. Bu yazımızda sizlere, Vodafone’un sunmuş olduğu Exxen kampanyasından bahsedeceğiz.

Vodafone’un Exxen kampanyası

Exxen, son yılın en popüler içerik platformlarından biridir. Bu platform içerisinde ise birçok farklı dizi, film ve TV şovları bulunmaktadır. Eğer siz de bu içerikleren bazılarını izlemek istiyorsanız, Vodafone’u Exxen kampanyasının detaylarını inceleyebilirsiniz. Vodafone, kampanya dönemi içerisinde 25 TL, toplamda 100 TL indirim fırsatı sunuyor. Üstelik bu indirimler, hem Exxen reklamlı aboneliklerinde hem de Exxen’in reklamsız aboneliklerinde kullanılabiliyor. Ancak bu kampanyadan yararlanabilmek için Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanmanız gerekiyor. Bir kişi bu kampanyadan her ayda 25 TL toplamda da 100 TL indirim kazanabiliyor. Vodafone Mobil Ödeme hizmet bedeli, 3 aylık için 6,99 TL olarak yansıtılacaktır.

Exxen kampanyasına nasıl katılabilirim?

Vodafone Mobil Ödeme ile beraber Exxen indiriminden faydalanabiliyorsunuz. Bu kampanyaya katılabilmek için ise Exxen hesabınızın ödeme yöntemini, Vodafone Mobil Ödeme olarak belirlemeniz gerekiyor. Ancak kampanyadaki indirimden faydalanabilmek için SMS atmanız gerekiyor. Reklamlı üyelik için EXXEn yazıp 9300’a, reklamsız abonelik için ise EXXEN REKLAMSIZ yazıp 9300’a SMS göndermeniz gerekiyor. Ancak kampaya döneminde ise KATIL ABONE yazıp 2020’e mesaj göndermeniz gerekiyor. Bu mesajı göndermezseniz, kampanyadaki indirimden faydalanamayacaksınız.

Vodafone Exxen kampanyasının detayları nedir?

  • Vodafone’un sunmuş olduğu Exxen kampanyası, 31 Temmuz 2021 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bir kişi her ay için maksimum 25 TL indirim kazanabilecektir. Toplamda ise 100 TL indirim kazanacaktır.
  • Vodafone Mobil Ödeme hizmet bedeli 3 aylık olacak şekilde ayarlanmıştır.
  • Vodafone Mobil Ödeme 3 aylık hizmet dönemleri ise Ocak-Şubat-Mart, Nisan-Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos-Eylül ve Ekim-Kasım-Aralık olarak tanımlanmıştır.
  • İçerisinde bulunduğunuz 3 aylık dönem içerisinde kampanyadan faydalanmazsanız, herhangi bir hizmet bedeli kesilmeyecektir.
  • kampanya dönemi içerisinde yapılan abonelik iptali veya değişimleri, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek ve verilen indirimler geri alınacaktır.
  • 1 ile 11 Ağustos döneminde gelecek olan faturalarınıza, Exxen indirimi yansıtılacaktır.
İLGİLİ MAKALE  Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan bol internetli ucuz tarifeler

Vodafone’dan 25 TL’lik App Store kampanyası

 

Vodafone, App Store için kullanıcılarına yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılan Vodafone faturalı hat müşterileri, App Store’dan yapacak olan alışverişlerinde 25 TL’lik indirimden faydalanabilecektir. Bu kampanya 31 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyaya katılan Vodafone faturalı hat müşterileri, Vodafone mobil Ödeme servisini kullanmak zorunda.

Vodafone’un App Store kampanyasına katılabilmek iççin öncelikle App Store’daki ödeme yönteminizi Vodafone Mobil Ödeme olarak ayarlamanız gerekiyor. Daha sonra ise KATIL APP yazıp 2020’ye kısa mesaj göndermeniz gerekiyor. Kısa mesajı gönderdikten sonra ise App Store’dan yapacağınız olan aplikasyon alışverişlerinde, 25 TL değerindeki indiriminizi kullanabileceksiniz. İndiriminiz, alışveriş yaptıktan sonraki ilk fatura döneminde faturanıza yansıtılacaktır. Vodafone’un sunmuş olduğu mobil ödeme kampanyalarından bir müşteri, maksimum 100 TL değerinde indirim kazancaktır. Ayrıca kampanya dönemi içerisinde yapılan alışverişlerin iptalinde ya da aidelerinde, müşteriye verilen indirim geri alınacak ve faturaya yansıtılacaktır.