Türkiye’nin en çok tercih edilen operatör firmalarından biri olan Vodafone, yeni yaptığı duyurular ile dikkat çekti. Müşterilerine online alışveriş hizmeti sunmaya başlayan Vodafone, Her Şey Yanımda uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Kredi kartınızla online bir şekilde alışveriş yapabildiğiniz bu uygulama sayesinde online bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Bununla beraber Vodafone, her geçen gün Her Şey Yanımda uygulamasını geliştirmeye devam ediyor.

Vodafone ne duyurdu?

Ülkemizin dijitalleşmesi için çalışmalarda bulunan Vodafone, pandemi yüzünden alışverişlerin online bir şekilde yapan vatandaşlar için Her Şey Yanımda uygulamasını geliştirmişti. Her şey Yanımda uygulaması sayesinde birçok ürünü çok kolay bir şekilde sipariş edebiliyor ve uygun fiyatlar ile alışveriş yapabiliyorsunuz.

Her Şey Yanımda’ya yeni ödeme özelliği

Bu haber faturalı hat sahiplerini ilgilendiriyor. Çünkü Her Şey Yanımda platformuna yeni bir ödeme özelliği geldi. Normal şartlada kredi kartınızı ekleyerek alışveriş yapabildiğiniz Vodafone’un online alışveriş uygulaması Her Şey Yanımda’ya mobil ödeme kolaylığı geldi.

Artık Vodafone’un faturalı hat sahipleri, her Şey yanımda üzerinden alışveriş yapabilecek ve yaptığı alışverişleri telefon faturalarına yansıtacak. Bu sayede Vodafone’un faturalı hat sahipleri, kredi kartı kullanmadan Her Şey Yanımda’dan online alışveriş yapabilecek.

Vodafone’dan Her Şey Yanımda Kampanyası

Vodafone’un online alışveriş platformundan yapacağınız ilk mobil ödeme alışverişlerinde 50 Türk lirası kadar indirim fırsatı sizi bekliyor. Yapacağınız ilk mobil ödemeli alışverişlerinizde 50 TL indirim yapacak olan Vodafone, bu kampanyanın Mart ayı için geçerli olduğunu belirtti.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu konuştu

Her şey Yanımda uygulamasını değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hedefe ulaşmak için izlediğimiz yollardan biri de Vodafone Yanımda’nın e-ticaretten sigortaya, finanstan gaming’e kadar her alanda girilip işlem yapılan, kullanılan ve yaşayan bir süper uygulama olması. Müşterilerimiz uygulama üzerinden erişilebilen Her Şey Yanımda servisimizle online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyor. Platformumuzu sürekli geliştiriyoruz. Son olarak platforma mobil ödeme özelliği kazandırdık. Bu özellik, müşterilerimizin ödeme deneyimini kolaylaştırıyor, harcamalarını mobil faturalarına yansıtarak ödeme imkanı sunuyor. Mobil ödeme sayesinde özellikle kredi kartı olmayan ya da kullanmayan ve farklı ödeme metotlarına ihtiyaç duyan kullanıcıların tercih edeceği bir platform olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

İLGİLİ MAKALE  Vodafone''dan Exxen kampanyası! Vodafone Mobil Ödeme ile dijital üyelikler için 100 TL indirim

İster Vodafone’lu ol ister olma

Vodafone’un sunmuş olduğu Her Şe Yanımda uygulamasını isteyen herke kullanabiliyor. Bunun için sadece Vodafone’un uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır. Uygulamayı indirdiğiniz zaman Her Şey Yanımda uygulamasını dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Ancak Mobil ödeme sadece Vodafone faturalı hat sahipleri için kullanılabilir durumda.

Her Şey Yanımda’da her türlü ürünü bulabiliyorsunuz. Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Pet Shop, Medikal Ürünler, Oto Aksesuar, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Süpermarket kategorilerinde yaklaşık olarak 1,2 milyon farklı ürün bulunmaktadır. 450’den fazla aktif mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda uygulamasında, Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yeni bir alışveriş imkanları sunuluyor. Günümüze kadar 30 milyondan fazla kez ziyaret edilen uygulamada yaklaşık 250 bin adet ürün satıldı. En çok sipariş verilen ilk 4 kategori Elektronik, Cep Telefonu, Süpermarket, Kozmetik ve Kişisel Bakım olmuştur.