Tüm operatör firmaları, birbirleri ile yarışmakta. Yeni müşteri edinebilmek için ise yeni gelen müşterilere özel birçok kampanya hazırlayan operatör firmaları, adeta nasıl bir kampanya düzenleriz diye düşünmeye başladı. Bu yüzden de operatör firmaları arasında bir rekabet ortamı oluşuyor. Bu rekabet ile beraber de ucuz ve bol internetli tarifeleri görmekteyiz. Bu yazımızda sizlere Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un en ucuz ve bol internetli tarifelerini anlatacağız.

Vodafone’dan bol internet var

Genç Red Sınırsız İletişim tarifesi ile Vodafone, resmen internet paketi dağıtıyor. Yanında verdikleri ise bu tarifenin tuzu biberi olmakta. WhatsApp, Twitch, PubG Mobile, Discord, Zula Mobile, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics Mobile uygulamalarında geçerli sınırsız internet otomatik olarak yüklenmektedir. Bunların yanında ise bol bol kullanabileceğiniz 20 GB’lık internet paketi ile her an her yerde bağlı kalabiliyorsunuz.

Genç Red Sınırsız İletişim tarifesi, online başvuruya özel olarak 42 Türk lirasıdır. Bu tarifede 1000 dakikalık konuşma ve 250 adet sms paketleri de bulunmaktadır. İlk 3 ay 42 Türk lirası ödeyeceğiniz bu tarife, üçüncü ayın sonunda sadece 69 Türk lirası oluyor. Bütün bunlarla beraber sabit hatlar ile sınırsız bir şekilde konuşabileceğiniz bu tarifede, ayrıca 120 dakikalık da bir yurt dışı arama hakkınız bulunuyor. Bu tarife Red tarifesi olduğu için de bütün Red kampanyalarından yararlanabiliyorsunuz. Bu tarifeyi seçmek ve diğer tarifelere bakmak için BURAYA tıklamanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom’dan Özgürce tarifeler

Türk Telekom, ucuz tarifeleri ile her zaman dikkat çekmiştir. Son zamanlardaki gelişen altyapısı ve artan baz istasyonları sayesinde de herhangi bir teknik sorun yaşamayan Türk Telekom’lu müşteriler, ödedikleri cüzi miktarlar ve harcadıkları internetler ile övünecek seviyeye gelmiş durumda. Türk Telekom’un Özgürce Tarifeleri oldukça iyi fiyatlara, bol bol GB vaat ediyor.

3 GB, 6 GB ve 10 GB’lık 3 faklı paketi olan bu tarife, 37 Türk lirasından başlayan fiyatlar ile müşterilere sunulmaktadır. Bütün bunlarla beraber bu pakete geçen müşterilere de ilk ay 10 GB’lık bir internet paketi de hediye ediliyor. Özgürce tarife paketleri ücretleri şu şekilde sıralanabilir:

  • 3 GB internet + 1000 dakika konuşma + 250 adet sms: 37 Türk lirası
  • 6 GB internet + 1000 dakika konuşma + 250 adet sms: 41 Türk lirası
  • 10 GB internet+ 1000 dakika konuşma + 250 adet sms: 49 Türk lirası
İLGİLİ MAKALE  Vodafone hat sahiplerine ücretsiz iPhone verilecek. Bedava iPhone için gerekli şartlar nelerdir?

Turkcell’den Aşmaz kampanyası

Turkcell müşterileri hazır karttan faturalı kampanyalara geçiş yaptığında karşılarına çıkan en mantıklı tarife, Aşmaz tarifeleri oluyor. Bu tarifelerde 12 GB internet verilirken, aynı zamanda 750 dakika konuşma paketi ve 600 adet sms paketi de ekleniyor. Ayrıca bu tarifeye geçen müşterilere, ilk ay 20 GB internet Turkcell tarafından hediye ediliyor.

Bu tarifede ödeyeceğiniz ücret, sadece 65 Türk lirası. Ancak bu ücret için yıllık abone olmanız gerekiyor. Eğer aylık abonelik yaparsanız, ödeyeceğiniz ücret 95 Türk lirasına çıkıyor. Bu tarifedeki konuşma paketi her yöne olduğun gibi Turkcell’li diğer müşteriler ile sınırsız bir şekilde konuşabiliyorsunuz.