Garanti BBVA, müşteri edinebilmek için kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Mobil kanalından müşteri olanlar için faizsiz kredi fırsatı sunan Garanti BBVA, ödeme kolaylıkları da sağlıyor. Acil nakit ihtiyaçları olanlar için oldukça efektif bir kampanya sunan Garanti BBVA, herhangi bir ön koşul da istemiyor. İstenilen tek koşul, Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını indirerek, Garanti BBVA müşterisi olmak. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra ise çok kolay bir şekilde Garanti BBVA’dan ihtiyaç kredisi alabileceksiniz.

Mobilden nasıl Garanti BBVA müşterisi olunur?

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için ilk önce, Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını indirerek Garanti BBVA müşterisi olmanız. Bunun ilk önce akıllı telefonunuzdaki uygulama marketinden Garanti BBVA’nın mobil bankacılık uygulamasını indirin. Daha sonra ise uygulamayı açın ve “Müşterimiz Olun” sekmesine tıklayın. Ardından bu sekmeye tıkladığınızda, uygulama sizden gerekli bilgileri doldurmanızı isteyecek. Vereceğiniz bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı’nızın ön ve arka yüzünün net bir fotoğrafını çekerek sisteme yükleyin.

Kimlik kartınızın ön ve arka yüzündeki fotoğrafı yükledikten sonra ise kimliğinizi, akıllı telefonunuzun arkasına dokundurarak taratın. Bu sayede kimliğinizin sahte olup olmadığı anlaşılır ve gerekli olan bütün bilgiler, kimlik kartınızdaki çipten temin edilir. Kimlik bilgilerinizi verdikten sonra ise doğrulama için yüzünüzün net bir fotoğrafını çekmeniz gerekiyor. Kimlik doğrulama ekranından sonra direkt olarak kamera açılacak. Açılan kamera ekranındaki yönergeleri takip ederek, yüzünüzün net bir fotoğrafını çekin ve ardından da sisteme yükleyin. Kimlik çipinden alınacak fotoğraf ile birlikte çektiğiniz fotoğraf karşılaştırılacak, bu sayede de direkt olarak canlılık kontrolü yapılabilecek.

Kimlik ve fotoğraf bilgilerinizi verdikten sonra ise Garanti BBVA müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme başlatılacak. Bu görüntülü görüşme kapsamında ise tekrardan kimliğiniz onaylatılacak. Görüntülü görüşme sonunda ise Garanti BBVA mobil bankacılık için bir adet parola oluşturmanız istenilecek. Altı haneli bir parola oluşturduktan sonra ise siz de Garanti BBVA müşterisi olmuş olacaksınız.

İzleyin: Temassız Müşteri Olma Teknolojisi’yle nasıl Garanti BBVA’lı olunur?

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu kredi ne kadar?

Garanti Bankası’nın sunmuş odluğu mobilden müşteri olanlar için ihtiyaç kredisi kampanyasında maksimum çekebileceğiniz kredi tutarı, 5 bin Türk lirasıdır. Bu tutar ile birlikte kredinizi 12 ay vade ile çekebiliyorsunuz. Garanti BBVA’ uygulaması üzerinden müşteri olduktan sonra, 3 gün içerisinde bu kredi kampanyasına katılmanız gerekiyor. Bu kampanyaya katılmak için de Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını kullanabiliyorsunuz. Başvurular > Kredi/Avans Hesap > İhtiyaç Kredisi adımlarını takip ederek, Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabiliyorsunuz. Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu bu ihtiyaç kredisinin maliyet tablosu şu şekildedir:

İLGİLİ MAKALE  Garanti Bankası'nın bu fırsatını duyanlar şubelere akın ediyor. Hızlıca alışveriş yapın
Kredi TutarıFaizVadeAlınacak ÜcretlerTaksit TutarıToplam Geri ÖdemeYıllık Maliyet Oranı
5.000 Türk lirası%0120 Türk lirası416,67 Türk lirası5.000 Türk lirası%0