Garanti Bankası, alışveriş kredisi kampanyası ile alışveriş sırasında ihtiyaçlarınızı ertelemeden almanızı sağlıyor. Garanti BBVA ile anlaşmalı olan firmalardan yapacağınız alışverişlerde, ister internet üzerinden ister mağazada hızlı bir şekilde alışveriş kredisi kullanabiliyorsunuz.

Uygun faiz oranları

E-ticaret sitelerinden yaptığınız alışverişlerde istediğiniz ürünleri Alışveriş Kredisi ile kolayca satın alabileceksiniz. Uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanları sayesinde yapmak isteyeceğiniz alışverişlerinizi ertelemeyin, hayalinizdeki ürüne tam da istediğiniz anda sahip olun.

Hızlı bir kredi süreci sayesinde evrak işlerine takılmayacaksınız

Alışveriş Kredisi, anlaşmalı firmalardan satın alacağınız akıllı telefon (cep telefonu), tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere her türlü ürün için uygun şartlarla hızlı çözümler sunuyor. 500 TL ile 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde saniyeler içerisinde kredi başvurusu işleminizi gerçekleştirebilir, hayalinizdeki ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Ancak çekeceğiniz kredinin üst limiti firmadan firmaya değişiklik gösterebiliyor olup, maksimum kredi üst limiti 30 bin Türk lirasıdır. Üstelik 36 aya varan taksit imkanı ve uygun faiz oranları ile istediğiniz her türlü ürünü, Garanti BBVA sayesinde kolayca alabiliyorsunuz.

Öncelikli ihtiyaçlarınız için Garanti BBVA’dan alışveriş kredisi

Akıllı telefon veya laptop gibi elektronik cihazlar günümüzde lüks tüketimden çok öncelikli ihtiyaç halini almış durumda. Gündelik hayatta ve iş yaşamında her an ihtiyaç duyabileceğiniz bu ürünleri satın almak için garanti BBVA’nın alışveriş kredisi, her bütçeye  uygun kredi çözümlerini sunuyor. Üstelik cep telefonu veya akıllı telefon gibi ürünlerde sunulmuş olan taksit imkanları satın almak istediğiniz bu ürünlerdeki peşin ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Geçmeniz gereken birkaç kolay adım ile birlikte kredi başvurusu işlemlerinin yapılabildiği alışveriş kredisi, herhangi bir Garanti BBVA şubesine gitmeye gerek kalmadan oturma odanızın konforunda alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Garanti BBVA’nın alışveriş kredisinin örnek maliyet tablosu

  • Kredi tutarı 5.000 Türk lirası
  • Vade 12 ay
  • Faiz Oranı 2,49
  • Aylık Taksit 501,95 Türk lirası
  • Tahsis Ücreti 0 Türk lirası
  • Yıllık Toplam Maliyet Oranı (%) 42,38
  • Kredinin Toplam Maliyeti 6.023,44 Türk lirası

Garanti BBVA alışveriş kredisi kampanyasının detayları

Garanti BBVA müşterisi gittigidiyor.com, n11.com, hepsiburada.com, mediamarkt.com.tr, carrefoursa.com.tr, genpa.com.tr, generalmobile.com/tr, shop/samsung.com/tr, vatanbilgisayar.com.tr ve sanalmagaza.com.tr üzerinden “Alışveriş Kredisi ile Ödeme” seçeneğini seçerse Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndaki kredi başvuru ekranına gönderilmektedir.

İLGİLİ MAKALE  Mobilden müşteri olanlara Garanti BBVA'dan faizsiz 5000 TL kredi fırsatı

Başvuru sırasında girilen kredi tutarı minimum satın alınacak sipariş tutarı kadar olmalıdır. Kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 30.000 TL’dir. Ancak üst limit, alışveriş yapacağınız firmaya göre değişiklik gösterebilmektedir. Kredi vadesi cep telefonu, tablet ve bilgisayar alışverişlerinde 3 ya da 6 ay aralığında, diğer ürün kategorilerinde 3 aydan 36 aya kadar bir vade seçilebilir.

Kredi başvurusunun olumlu sonuçlanması durumunda kredi belgeleri Garanti BBVA internet ve mobil bankacılık üzerinden onaylanarak kredi tutarının hesaba aktarılması sağlanır. Kullanılan kredi tutarı müşterinin kredili sanal kartına otomatik bir şekilde tanımlanacaktır. Müşteri ödeme onayı vererek kredi tutarının ilgili e-ticaret sitedeki alışverişinde kullanılması için müşterinin hesabına aktarılır.

Kredi ile yapılan alışverişlerde müşteriden sigorta, tahsis ücreti ve gelir belgesi talep edilmemektedir. Müşterilerin ihtiyaç kredisinin olumsuz sonuçlanması durumunda müşteri alışverişini ödemeye kredi ile devam edemez. Tekrar ilgili e-ticaret sitesinin anasayfasına yönlendirilir ve alışverişini tamamlaması için başka bir ödeme yöntemi seçmesi istenir.

Garanti BBVA’nın anlaşmalı olduğu E-ticaret siteleri

  • Genpa.com.tr
  • Gittigidiyor.com
  • hepsiburada.com
  • carrefoursa.com.tr
  • n11.com
  • mediamarkt.com.tr
  • generalmobile.com/tr
  • shop.samsung.com/tr
  • vatanbilgisayar.com.tr
  • sanalmagaza.com.tr