Ünlü Yazar ve Televizyoncu Hamza Yardımcıoğlu, Gizli dosya programında kendi görüşlerinin aktardı. Siyaset, bilim, felsefe ve birçok farklı alandaki görüşlerini aktaran Hamza Yardımcıoğlu aynı zamanda dünya ekonomisinin ne yönde gittiği ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bunlara ek olarak Hamza Yardımcıoğlu, pandemi süresince insanların nasıl şekillendiğini anlattı. Kur şoku ile ilgili bilgiler veren Hamza Yardımcıoğlu, bir yandan güncel para piyasalarının çökeceğini dile getirmekte.

Yeni dünya düzeni nasıl şekilleniyor?

Ünlü Yazar ve Televizyoncu Hamza Yardımcıoğlu, yeni dünya düzeninin nasıl şekilleneceği ile alakalı yorumlarını aktardı. Bunlara ek olarak Hamza Yardımcıoğlu, pandemi döneminde insanlara uygulanmış olan yasakların ne yönde olduğunu ve bu yasakların altında hangi gerçeklerin odluğunu dile getirdi.

Ünlü Yazar ve Televizyoncu Hamza Yardımcıoğlu, pandemi süresi içerisinde insanların seyahat özgürlüklerinin kısaltıldığının altını çizdi. Kendisinin özgürlüğünün bu şekilde kısıtlandığını dile getiren Hamza Yardımcıoğlu, maske zorunluluğu nedeni ile uzun bir süre içerisinde alışveriş merkezine bile gidemediğini belirtti. Kendisinin aşı olmadığını ve maske takmadığını söyleyen Hamza Yardımcıoğlu, toplu taşıma bile kullanamadığını söyledi. Bu tür kısıtlamaların insanların direkt olarak özgürlüğünün kısıtlanması anlamına geldiğini açıklayan Hamza Yardımcıoğlu, Toplu taşıma kullanmak zorunda olan insanların büyük bir sorun yaşadığını belirtti.

Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?

Ünlü Yazar ve Televizyoncu Hamza Yardımcıoğlu, Türkiye ekonomisinin ne yönde hareket edeceği ile alakalı önemli detaylar paylaştı. yapmış olduğu araştırmalar neticesinde konuşan ünlü yazar, önümüzdeki kış aylarında sıkıntılı günlerin yaşanacağını belirtti.

Bütün dünyada süregelecek olan enerji krizi gündemde. Bu konuya değinen Hamza Yardımcıoğlu, yaşanacak olan bir enerji krizi nedeni ile bütün kış aylarının kabustan farksız olacağını vurguladı. Bütün bunlara ek olarak Hamza Yardımcıoğlu sadece enerjinin yokluğunu değil, döviz ve nakit para sıkıntılarının da yaşanacağını belirtti. Kış aylarında birçok vatandaşın evsiz kalabileceği ihtimalini dile getiren Hamza Yardımcıoğlu, enerji krizi nedeni ile gaz ve elektrik gibi kaynakların boşalacağını ve yerinin doldurulmasının da zor olacağını anlattı.

Ünlü Yazar ve Televizyoncu, vatandaşların gelmiş olduğu bu noktanın sorumlusunun uygulanan kararlar odluğunu düşünüyor. Gerek ekonomi, gerek hukuk, gerek siyaset. Bu tür konularda uygulanmakta olan yanlış politikalar, halkın bu denli fakirleşmesine neden oldu. yaşanacak bir enerji krizi ile beraber halk, kitlesel bir depresyon içerisine girebilir.

İLGİLİ MAKALE  Hamza Yardımcıoğlu kıyametin geldiğini söyledi. Herkesin 5246 dolar borcu var! Bu borç her gün katlanıyor

Demokrasi ve iktidarın gücü

Ünlü Yazar Hamza Yardımcıoğlu, içerisinde bulunmuş olduğumuz demokrasi yönetim biçimini değerlendirdi. Demokrasi ile beraber iktidara gelen hükümetlerin çok fazla gücü elinde barındırdığından yakındı.

Dünya üzerindeki hükümetlerin olmaması gerektiğini savunan Hamza Yardımcıoğlu, sadece devletlerin olması gerektiğini ve halkın da iktidarın sahibi olması gerektiğini söyledi. Ancak dünyanın içerisinde bulunmuş doluğu bu ekonomik durum nedeni ile şu an için bu tür konuları tartışamayacak.

2030’dan sonra ne olacak?

Ünlü Yazar ve Televizyoncu Hamza Yardımcıoğlu, dünyanın gidişatı hakkındaki tahminlerini aktardı. Takipçilerini bilgilendirmeye devam eden Hamza Yardımcıoğlu, 2030 yılından sonra dünyanın teknolojik altyapısının çok ilerleyeceğini ve buna bağlı olarak da hukuk ve ekonomi adına önemli gelişmelerin yaşanacağını söyledi. Ek olarak Hamza Yardımcıoğlu, 2030 yılından sonra dünyanın tarihi boyunca hiç olmadığı kadar güzel bir yere dönüşeceğini tahmin ediyor.