Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendi YouTube kanalı üzerinden yayınlamış olduğu videolar ve yazmış olduğu köşe yazıları ile yatırımcı takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Yapmış olduğu açıklamaları ve tahminleri ile gündemden düşmek bilmeyen İslam Memiş, son zamanlarda ise dolara karşı olan yorumları ile ses getirmeye başladı. Bunlar ile brilikte altın ve gümüş gibi emtialar hakkındaki yorumları ile dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsa hakkındaki gelişmeleri de yakından takip etmekte. İslam Memiş, gram altın fiyatlarının yıl sonuna dorğu nasıl bir seviyede olacağı ile ilgili tahminlerde bulunurken, aynı zamanda gram altın fiyatlarının şu an için nasıl bir yol izleyeceği hakkındaki tahminlerini aktardı.

Gram altın yıl sonunda kaç TL olur?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatları hakkındaki en önemli açıklamlarını her zaman için yıl sonu fiyat tahminlerinde aktarıyor. Yapmış olduğu açıklamalarda gram altın fiyatlarının yıl sonuna kadar kademeli bir şekilde yükseleceğinin altını çizen İslam Memiş, gram altın fiyatının ilk olarak bin 200 TL seviyesine kadar çıkacağını söyledi. Ancak bu seviyede kalmayacağını ve kademeli bir şekilde yükselişini sürdüreceğini vurgulayan İslam Memiş, gram altın fiyatlarının yıl sonuna doğru ise bin 450 TL seviyesinde bulunacağını açıkladı. Son zamanlarındaki doğru tahminlerinin ardından güvenilir bir isme dönüşen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında ise gram altın için bin 500 TL rakamlarının konuşulacağını belirtti.

Altında beklenilen yükselişler gelmedi

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları yükselişle kapandı. Bu yükselişleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında gerçekleşen bu yükselişlerin tepki yükselişleri olduğunun altını çizdi. Bu yükselişlerin devam edeceğini söyleyen İslam Memiş, yakın bir süre içerisinde altın. fiyatlarının normalden çok daha yüksek bir hale geleceğini belirtmektedir. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Özellikle bu hafta emtia fiyatları yükselişle kapattı ama bunlar bizim beklediğim yükselişler değil. Tepki yükselişleri. Asıl yükselişleri birkaç hafta içinde hep beraber göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ MAKALE  Rekorlar art arda geldi! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, borsa ve dolar ile ilgili önemli açıklamalar

Yeni zirveler bizleri bekliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yeni zirvelerin geleceğini açıkladı. Yapmış olduğu açıklamalar içerisinde gram altın fiyatlarının yükseleceğinin altını çizen İslam Memiş, Cumhuriyet tarihinin en yüksek altın seviyesinin görüleceğini belirtti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın/TL fiyatında bin 38 lira seviyesinin beli kırıldıktan sonra yukarıda bin 60 lira seviyesi var. Gözümüzü oraya diktik. Yeni zirveler görmeye devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarında şu haberleri sık sık göreceksiniz: Altın rekora doymuyor, altında yeni yükselişler, altın Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini gördü…” sözlerini kullandı.

Gümüşe dikkat edin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, emtia yatırımı yapmak isteyen yatırımcıları uyardı. uyarsında gümüş fiyatlarına dikkat çeken İslam Memiş, gümüş fiyatlarında yeni rekorların görüleceğini vurguladı. İslam Memiş, sürekli olarak gümüş fiyatlarına dikkat çeken bir analist olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda ise gümüş ile ilgili tahminlerini daha çok aktarmaya başlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Ama benim için en önemli haber şu: Gümüş, altını tahtından etti. Gümüşte yeni rekor haberleri görmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.