Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı bir açıklamada farkında olmayan milyonerlerin olduğunu söyledi. Kendi YouTube kanalından ve sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamalar ile gündem olan İslam Memiş, tahminlerinin doğru çıkması ile kitlesini iyiden iyiye büyüttü. Ülkemizde gram altına ya da dolara yatırım yapacak olan küçük yatırımcılar da Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş’in tavsiyelerini dinliyor. Ancak İslam Memiş, son yapmış olduğu açıklamalarda yatırım dışında çok önemli bir tavsiye verdi. Yaptığı açıklamada e-Devlet’ten kontrol yapılması gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, kişiye miras kalmış olabileceğini belirtti.

İslam Memiş’in yıl sonu gram altın tahmini

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarının yıl sonunda hangi seviyelerde olabileceğini belirtti. yakın bir süre içerisinde gram altın fiyatlarının 1200 TL seviyesine kadar çıkacağını söyledi. İslam Memiş, yıl sonunda ise gram altın fiyatlarının 1400 TL seviyesine kadar yükseleceğini anlattı. Enflasyon oranlarının da 2023 yılının ortasına kadar yükselebileceğinin altını çizen İslam Memiş,  yükselen enflasyon ile beraber vatandaşların zor zamanlardan geçeceğini dile getirdi.

“Milyoner ancak farkında değil”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bazı kişilerin milyoner olduğunu fakat bunun farkında olmadıklarını belirtti. Büyüklerimizden kalan mirasların olabileceğini belirten İslam Memiş, “Babaanne, anneanne, dedelerimiz veya onların da anne ve babalarından kalan miraslarımız var. Bugün çoğu kişi bu mirastan bir haber hayatına devam ediyor. Miras kalmış, zengin, milyoner ancak farkında değil!” diye konuştu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geniş çapta bir arşiv araştırması yapılası gerektiğinin altını çizdi. Ecdadımızdan kalan mirasların olabileceğini bu mirasların da oldukça değerli olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten İslam Memiş, “Ben e-devlet üzerinden kontrol ediyorum, bir şey yok’ dememek gerek. Ecdadınızın kimlik bilgilerini, yoksa veraset ilamı ile tapu, belediye veya bankalardan arşiv araştırması yapılması gereklidir.” ifadelerini kullandı.

Birçok kişi zengin olduğunu böyle öğrendi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çevresindeki  birçok insanın bu yol ile zengin olduklarını öğrendiğini belirtti. Kişilerin ilgilenmediği hakların devlete aktarıldığını belirten İslam Memiş, “Bu yöntem ile çevremde birçok insan milyoner olduğunu öğrendi. Siz üşenmeden bir araştırma yapın, gerisi nasip. Sizin ilgilenmediğiniz hakların devlete aktarıldığını unutmayın! Belki şu an bu yazıyı bir milyoner okuyordur kim bilir…” sözlerine yer verdi.

İLGİLİ MAKALE  İslam Memiş tarih verdi: 13 Eylül'e dikkat! Gram altın işte o tarihte düşecek

e-Devlet’ten miras kontrolü nasıl yapılır?

e-Devlet kapısı sayesinde istediğiniz işlemi, e-Devlet üzerinden yapabilmektesiniz. Eğer size bir miras ya da gayrimenkul kalmışsa, bu e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunun için öncelikle e-Devlet şifresi almanız gerekiyor. Bunun için PTT şubelerine gidebilir ve e-Devlet şifrelerinizi alabilirsiniz.

e-Devlet kapısına girdikten sonra, arama kısmına istediğiniz işlemi yazarak yapmak istediklerini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer size miras kalmış olabileceğinizi düşünüyorsanız, e-Devlet arama kısmına “Miras” yazın. Çıkan sonuçlardan da istediğiniz kontrolleri yapabilirsiniz.