Akbank, masrafsız kredi fırsatı ile karşımıza çıkıyor. masrafsız 50 bin Türk lirasına kadar kredi fırsatı ile karşımıza çıkan Akbank, mobil bankacılık uygulamasından üye olanlara oldukça iyi bir kredi kampanyası hazırlamış. Bu kampanya ile KOBİ’lere destek olan Akbank, düşük faiz ve esnek taksit seçenekleri ile vatandaşlara nefes aldıracak. Bu yazımızda sizlere, Akbank’ın nefes aldıran kredi kampanyasından bahsedeceğiz.

Nefes aldıran kredi kampanyası

Akbank, yeni üye olmuş olan müşterileri için yeni bir kredi kampanyası hazırlamakta. Bu kampanyaya dahil olabilmek için Akbank’ın mobil bankacılık uygulaması aracılığı ile Akbank müşterisi olup KOBİ olmanız gerekmektedir. Düşük faiz ve eşit taksit seçenekleri ile ticari kredi çekme imkanı tanıyan Akbank, nefes aldıran kedi kampanyası için faiz oranını yüzde 0,99 olarak belirledi.

Akbank, KOBİ’ler için 50 bin Türk lirasına varan kredi imkanları açmış bulunmaktadır. 12 ay vade ile kullandırttıkları bu kredi içerisinde kredi kullandırım ücreti de talep etmemektedir. KOBİ’lerin rahat bir şekilde ödeyebilecekleri bu kredi imkanından yararlanmak için öncelikle Akbank’ın mobil bankacılık uygulamasından Akbank KOBİ müşterisi olmanız ve ardından da mobil bankacılık uygulaması aracılığı ile bu krediye başvurmanız gerekmektedir.

Örnek maliyet tablosu (50.000 TL)

Akbank, yeni KOBİ’ler için örnek maliyet tablosu yayınladı. Yayınlamış oldukları bu tabloda, 50 bin Türk lirası kredi kullanan kişilerin ödemesi gereken ücretler ve maliyetler yer almaktadır. Gelin hep birlikte Akbank’ın nefes aldıran kredi kampanyasının örnek maliyet tablosunu inceleyelim.

Kredi TutarıVadeFaiz OranıKredi Kullandırım ÜcretiAylık Toplam Maliyet OranıYıllık Toplam Maliyet OranıTaksit Tutarı
Toplam Geri Ödeme Tutarı
50.000TL12 ay0,99%Yok1,04%13,21%4.453,53TL53.442,44TL

Emekli ayaklarını taşıyanlara göülmemiş promosyonlar

Akbank, SGK’den alınan emekli aylıklarını taşımaları durumunda emekli vatandaşlar belirli promosyonlar vermekte. 3 yıl boyunca emekli aylıklarını Akbank’tan almayı taahhüt edenlere 3 bin 500 Türk lirasına varan promosyon fırsatı sunuyor.

Akbank müşteri hizmetleri veya Akbank mobil bankacılık uygulamaları aracılığı ile birlikte kolay bir şekilde emekli aylıkları Akbank’a taşınabilmektedir. Ayrıca emekli maaşını taşımak isteyen vatandaşlar, sadece emekli aylığı aldığını gösteren bir belge ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik kartı ile kendilerine en yakın Akbank şubelerine giderek emekli aylıklarını Akbank’tan almaya başlayabilirler. Daha sonra ise e-Devlet kapısı üzerinden emekli aylığı banka değişikliği işlemlerini tamamlayabilir ve Akbank’ın emekli aylığı promosyonu kampanyasından kolay bir şekilde yararlanabilir. Eğer yeni emekli olacaksınız, çalıştığınız kuruma gidip emeklilik işlemlerini gerçekleştirdiğiniz esnada banka seçiminizi Akbank’tan yana kullanabilirsiniz. Bu şekilde yeni emekli olan vatandaşlar da emekli aylığı promosyonundan faydalanabilmektedir. Emekli aylığı promosyonu tablosu şu şekildedir:

İLGİLİ MAKALE  Yeni evleneceklere kredi müjdesi! Evlilik hazırlığı yapacaklara sevindiren müjde geldi
Maaş Tutar AralığıSGK Promosyon TutarıEk Promosyon Tutarı
Toplam promosyon tutarı
0-1499 TL500TL1.850TL2.350TL
1.500 TL – 2.499TL625TL2.275TL2.900TL
2.500 TL ve üzeri750TL2.750TL3.500TL

SSK veya Bağkur’dan emekli oluyorsanız eğer e-devlet kapısı aracılığı ile veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri aracılığı ile emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak belirtebilirsiniz. Bu şekilde Akbank’ın emekli aylığı promosyonu kampanyasından kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.