Kişinin karakterinin oluşumda büyük ölçüde etkileri olan burçların, karakter üzerinde büyük ölçüde etkileri bulunmaktadır. Bu özellikler kişileri birbirinden ayıran durumların başında gelmektedir. Bu burçların bazı durumlarda özellikleriyle ön plana çıkan bir takım davranışları bulunmaktadır. Bazı burçların inanılmaz şansları bulunurken bazı burçlar şanssızlıktan hiç bir işi rast gitmez. Bazı burçların enerjileri yüksek olurken de bazıları ortama büyük bir kasvet havasına bürümektedir. Bu burçların ahını aldığınız zaman hiç bir işiniz de rast gitmez ayrıca. İşte ortama yaydıkları negatif enerjiyle ön plana çıkan o burçlar

Bu burçlarla aranızı sakın bozmayın

Bazı insanlar tarafından inanılan bazı insanlar tarafındansa akla bile gelmeyen durumlar arasında yer alan ah almak, bir kişinin canını yaktıktan sonra o kişini üzüntüsüyle birlikte yakınışından meydana gelen bir durumdur. Bir kişinin kötü dileğini üzerini çekmek olarak lanse edilen bu durum, çoğu zaman ilerleyen süreçte kişinin işi ya da sağlığı noktasında olumlu yönde seyretmeyeceğine işaret etmektedir. Bu burçlar verdikleri ahlar dolayısıyla büyük ölçüde can sıkıntısına neden olurken, kişilerin hayatlarına büyük ölçüde etki ediyor. İşte aldıkları ahlarla ünlü o burçlar…

Akrep burcu

21 Ekim 21 Kasım tarihler arasında doğan ve su grubuna mensup olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla daha çok kendi düşüncelerine önem veren ve kendi düşünceleriyle hareket eden kişilerdir. Kendi davranışlarına oldukça fazla önem veren akrep burçları, bir başkasının sözlerine aynı önemi vermez. Genellikle kendi isteklerini yapmaya meyilli olan akrep burçlarının, insan ilişkileri de çok fazla kuvvetli değildir. Dış etkilerin ne söylediğine fazlaca önem veren akrep burçlarının güçlü gibi görünen görünüşlerinin ardında çok daha duygusal bir kimlik yatmaktadır. Kalpleri kolay kırılabilen akrep burcu, ilişki içerisinde sevgi dolu ve sadık olurlar. Hayatlarındaki kişiyi sahiden seviyorlarsa onları en merkezlerine alırlar. Yaşantılarında kötü bir durumla karşılaşan akrep burçları, ah aldıkları zamanlarda kesinlikle tutarlar. Hisleri oldukça kuvvetli olan akrep burçlarının üzülmemesi ve ah almaması gerekmektedir.

Yengeç burcu

22 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişiler su grubuna mensup olan yengeç burcudur. Yengeç burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal ve mantık çerçevesinde ilerleyen kişilerdir. Sosyal hayatları da bir hayli güçlü olan yengeç burçlarının arkadaşlık ilişkilerine de önem verirler. Sosyalleşmeyi sevseler dahi para harcamak onlar için değildir. Daha çok telefon üzerinden gerekli konuşmaları yapmayı seven yengeç burçları, başarıyı da bir hayli severler. Başarılı olmak için hemen hemen her konuda girişken olan yengeç burçlarının bazı durumlarda ortaya atılganlık yaptığını da gözlemlersiniz. Özel ilişkilerinde bir hayli duygusal olan yengeç burçlarının canının sıkılmasına kesinlikle izin vermeyin. Derinlemesine bir üzüntü içerisine giren yengeç burçlarının ah aldığında tutması oldukça garantilidir.

İLGİLİ MAKALE  Akrep burcu ünlüleri. Kıvanç Tatlıtuğ burcunun özelliklerini taşıyor mu?

Başak burcu

23 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler başak burcudur. Başak burçları genel özellikleri itibarıyla ilgilendikleri konularda başarılı olan ve bu başarılarıyla da övünmeyi seven kişilerdir. Başak burçlarının bu tavırları etraftan pofpoflanmayı sevdikleriyle de örtüşmektedir. Herkes tarafından onaylanmak ve ilgi görmek başak burçları için oldukça keyifli bir durumdur. Hemen hemen her konudan kendilerini müdafaa etmeyi seven başak burçlarına hiçbir konuda haksızlık yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Mantık çerçevesinde hareket etmeyi seven başak burçları ustalıkla bu durumu çok güzel bir şekilde püskürtecektir. Haksızlık yaptığınız alandan vurulmamak ve üzülmemek için başak burcu insanlara haksızlık namına herhangi bir davranışta bulunmaktan kaçınmanız gerekir.