Kişinin kişiliğini yansıtan ve kişilik özelliğinin oluşmasında büyük katkısı olan durumların başında burçlar gelmektedir. Burçlar insanın hayattaki var oluşunu etkileyen en önemli durumlar arasında yerini alırken sosyal hayattan aile hayatına, iş hayatından kendi iç dünyasına kadar etkilerini sınırsız bir şekilde göstermektedir. Bu durum itibarıyla yeni bir kişiyi tanımadan evvel burcu hakkında yapılan yorumlamaların doğru çıkma payı oldukça yüksektir. Kişiye önyargıda bulunmadan, burcunun özellikleriyle bir çıkarımda bulunmak önemlidir. Unutulmamalıdır ki karakter oluşumundaki tek husus burçlar değildir. Bazı burçlar ise birtakım kendilerine has özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Bu özelliklerinden bir tanesi de burçların aşklarını yaşama biçimleridir. Bazı burçlar çok daha içine dönük ve hemen hemen her hissini içerisinde yaşamayı severken, bazı burçlar bu durumların tam aksine hareket etmektedir. İşte aşkını zirvede yaşayan o 3 burç…

Aşkıyla deli divane olan burçlar…

Koç burcu

21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında doğan kişiler ateş grubuna mensup olan koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işini kendi halletmeyi seven herhangi birine ihtiyacı olmayan güçlü karakterlerdir. Durumlara karşı oldukça soğukkanlı tepkiler sarf ederler ve genellikle mantıkları doğrultusunda hareket ederler. Bu özellikleri itibarıyla koç burçlarını duygusal manada çökertmek ya da etki altında bırakmak bir hayli zordur. Kafasına koyduğunu gerçekleştiren koç burçları, istediklerini alma konusunda ustadırlar. İlişki içerisinde olan koç burçları ise bir hayli farklıdır. Gerçek manada aşık olduğunda ve partnerini sevdiğinde koç burcunu hiçbir kuvvet durduramaz. Tamamıyla sevgiyle iyileşen ve büyük bir aşk insanı olan koç burçlarının ilişkileri genellikle başarıyla ilerler. Partnerine hayli değer ve önem veren koç burçları mantık çerçevesinde de uzaklaşmaz. Koç burçlarıyla yaşanılan ilişkiler genellikle sağlıklı ilişkilerdir. Kişi kendisini oldukça mutlu hisseder. Fedakarlık yapmaktan asla korkmazlar, ilgi görmek, sevmek ve sevilmek, güvenmek koç burçları içi olmazsa olmaz durumlar arasında yer alır.

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan ikizler burçları genel özellikleri itibarıyla sosyal çevreleri güçlü insanlardır. İletişime oldukça güvenirler ve genellikle iletişim kabiliyetleri de hayli yüksektir. İkizler burcu genellikle kendi keyfi ve istekleri doğrultusunda hareket etmeyi severken, yaşantılarından bir anda sıkılabilirler. Bu sıkılgan özellikleri dolayısıyla ikizler burcunu yargılamamak gerekir. Doğalarında bulunan bu özellikleri bazı durumlarda onların kararsız olarak nitelendirilmesine neden olur. İlişki içerisinde olan ikizler burcu ise, sevgi ve şefkat konularına hayli önem verir. Karşısındaki kişinin değerli hissetmesi için elinden geleni yapsa da hiç kimseyi kendisinden değerli görmez ikizler burcu. Sevdiği zaman güzel sever ikizler insanı fakat sakın güvenini sarsacak bir hareket içerisinde bulunmayız. Aksi bir durum içerisinde bulunmanız, ikizler burcunun kötü tarafıyla tanışmanıza neden olacaktır. Onu her zaman iyi anımsamak için sevin ve saygı duyun.

İLGİLİ MAKALE  Keçi inadı bulunan 'burçların listesi' güncellendi! Bakın dolunay hangi burçları etkisi altına aldı (Kaynak: soru.com.tr)

Balık burcu

20 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında kişiler su grubuna mensup olan balık burcudur. Balık burçları genel özellikleri itibarıyla diğer burçlara nazaran çok daha duygusal özellikler yansıtan kişilerdir. Hemen hemen her konuya duygusal bir yaklaşım içerisinde bulunan balık burçlarının belki de en yorucu özellikleri kendi kendilerine küsmeleridir. Sosyal çevreleriyle aralarında yaşanan problemler sonucunda anında küsme eğiliminde bulunan balık burçlarının depresyona girme eğilimleri vardır. İlişki içerisindeki balık burcu ise inanılmaz derecede sevgi dolu ve hayatındaki kişinin mutlu olmasını sağlayan bir yapıdadır. Hemen hemen her konuya uyumluluk gösteren balık burçları adeta sevgi burcudur. Mutlu bir ilişki için balık burçlarını her daim sevin ve her daim sonsuz bir ilgi gösterin.