Kişinin karakterinin oluşumunda bir hayli etkileri olan burçlar büyük ölçüde kişinin hayatını etkilemektedir. Kişinin aile hayatından iş hayatına, sosyal hayatından kendi iç dünyasına kadar pek çok alanda etkilemektedir. Bu etkilemelerden bazıları olumlu yönde olurken bazıları da olumsuz yönde ilerlemektedir. Burçların yaşantımızda bu denli bir önemi bulunduğu gibi gökyüzünde meydana gelen bir takım olaylar da elbette burçlar üzerinde değişimlerin yaşanmasına neden olmaktadır. Gökyüzünde meydana gelen burçların ev değişikliği, güneş ve ay tutulmaları, retrolar olmak üzere pek çok olay burçlar üzerinde çeşitli değişimlerin oluşmasına neden olmaktadır. Haberimizin bu bölümünde ilişki içerisinde en anlaşılması zor olan burçları ele alacağız. İşte tüm detaylarıyla o burçlar…

Bu burçlar hayatı resmen zindan ediyor!

Bazı burçlar ikili ilişki içerisine girdiklerinde bir takım problemler ile karşı karşıya kalmaktadır. Yaşantılarında olan baskın özellikleri bir başkasının özellikleriyle uyuşmadığında büyük tepkiler vermesiyle çeşitli sağlıksız problemler ve ilişkiler de ortaya çıkmaktadır. Bu durum itibarıyla bu özellikler sizde bulunuyorsa kesinlikle aşağıda sayacağımız burçlarla ilişki içerisinde olmayı bile düşünmeyin. İşte ilişkide büyük ölçüde problem çıkaran o burçlar ve özellikleri…

Akrep burcu

23 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler su grubuna mensup olan akrep burcudur. Akrep burcu genel özellikleri itibarıyla kendi düşüncelerine büyük ölçüde önem veren ve her zaman kendi istekleri doğrultusunda yaşayan kişilerdir. Akrep burçları kendi düşüncelerine önem verilmesini istediği gibi karşısında bulunan kişilerin düşüncelerine çok fazla önem vermeyen ve genel itibarıyla bencil davranışlar sergileyen kişilerdir. Hayatlarına bir kişiyi aldıklarına ciddi manada gözleri sevgilisinden başka birini görmeyen akrep burçları, büyük ölçüde detaylara takılan kişilerdir. Detaylara takılmaları dolayısıyla çeşitli problemlerin yaşanmasına neden olan akrep burçları, yaşanılan ikili tartışmalarda her zaman kendilerini haklı görürler. Kendilerini büyük ölçüde dev aynasında gören akrep burçları problemi direkt olarak karşıda görür ve onlar için en doğru, en mükemmel kişiler kendileridir.

Terazi burcu

23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan terazi burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda bilgi sahibi olduğunu düşünen ve her işin uzmanının kendini olduğunu iddia eden kişilerdir. Terazi burçları bir gün körü körüne inandıkları bir olaya ertesi gün aynı istikrarla inanmazlar ve daha evvel sanki hiç büyük bir inanış içerisinde olmamış gibi davranırlar. Bu özellikleri dolayısıyla terazi burçlarını algılamak bazı durumlarda son derece zordur. Kavga ve tartışmayı sevmeyen terazi burçları, kendilerinde bulunan dengesiz tavırları yüzünden karşı tarafı büyük ölçüde çileden çıkarır ve karşısındaki kişinin tüm sinirleriyle bir güzel oynar. Terazi burcuyla birlikte olacaksanız, sürekli olarak kıskançlık ve tartışma içerisinde olacağınızın bilgisinde olun. Terazi burçları her zaman bir arayış içerisindedir.

İLGİLİ MAKALE  Ateşe vursa duman vermez diyeceğiniz 3 burç açıklandı! (Kaynak: soru.com.tr)

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burçları genel özellikleri itibarıyla bugün onları mutlu eden olaylar yarın aynı mutluluğu vermeyebilir. Tamamıyla hisleri doğrultusunda yaşayan ikizler burcu, bu özellikleri dolayısıyla gelgitli olarak lanse edilmektedir. Hayatta her zaman öncelikli olarak kendini seven ikizler burcu, kendilerine verdikleri değer dolayısıyla bazı durumlarda çevreleriyle zıt düşebilmektedirler. İlgisini oldukça kısa süre içerisinde yitirebilme gücü olan ikizler burcu, ilişkilerini bir çırpıda bitirmeleriyle meşhurdur. Siz ne oldu nasıl oldu demeden ikizler burcu çoktan yeni dünyasını inşa etmeye başlamış ve hayatını kurmuştur. Uzun ilişkiler için çok doğru kişiler olmayan ikizler burcunun bu özellikleri dolayısıyla adeta mimlenmişlerdir.