Kişinin karakterinin oluşumunda büyük etkileri bulunan durumların başında şüphesiz sahip olduğumuz burçlar gelmektedir. Doğduğumuz günden itibaren bizimle birlikte oluşmaya başlayan ve spesifik özellikleriyle karakterimizin oluşumunda etkilerini fazlaca görmemizi sağlayan burçlar, bazı durumlarda bizi olumlu etkilerden bazı durumlarda da olumsuz etkileriyle yaşantımıza dahil olmaktadır. Gökyüzünde meydana gelen durumlar, burçların ev değişikliği ya da güneş tutulmaları gibi durumlar kişinin burç özelliklerinde bir takım değişimlerin olmasına neden olurken bazı özellikler hiç değişmeyecek, baki kalacak durumdadır. Bu özelliklerden bir tanesi inatçı davranışlarıyla ön plana çıkan burçlardır. İşte inatçı tavırlarıyla ön planda olan o burçlar…

İnadıyla kan kusturan 3 burç belli oldu!

Oğlak burcu

22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasında doğan kişiler toprak grubuna mensup olan oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla kendi bildiklerini okuyan ve genellikle kendi düşünceleriyle hareket etmeyi seven kişilerdir. İnatçı denildiğinde akla ilk gelen burç olan oğlaklar, inatlarıyla resmen kök söktürür. Sadece kendi söylediklerinin doğru olabileceği yanılgısına düşen oğlak burçlarına farklı bir düşünceyi kabul ettirmek kolay olmaz. Kendi burnunun dikine gitme noktasında ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar. İstemedikleri hiç bir durumu oğlak burçlarına yaptıramazsınız. İnatçı durumları dolayısıyla bazı durumlarda oldukça fazla yorucu hale gelirler. En küçük bir neden dolayısıyla bile tartışmayı düşünürler, tartışmalarında ki tek neden de o olayın oğlaklara farklı gelmesinden kaynaklıdır. Bu inatlaşmanın asıl sebebi altta kalma durumundan ziyade kendini savunma psikolojisi dolayısıyla meydana gelmektedir.

Koç burcu

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla her işini kendi halletmeyi seven ve başka bir kişiye ihtiyacı olmayan kişilerdir. Kendi yağlarında kavrulma durumunu ustalıkla icra eden koç burçları, yapamadıkları bir durum olsa dahi yapamıyorum demezler. Koç burcunun bu tutumu bilhassa özel hayatlarında bir takım problemlerin yaşanmasına neden olsa da onların genetiklerinde var olan bir durumdur. Liderlik vasfıyla doğan koç burçları, önder olmayı ve yönetmeyi haylice severler. Başkasının boyundurluğu altında çalışmak pek onlar için olan durum değildir. Planladıkları durumların gerçekleşmemesi durumunda haylice sinirlenen koç burçları, o planı uygulamak için ellerinden geleni yaparlar. Aynı zamanda kincidir koç burcu. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz.

İLGİLİ MAKALE  Bu burçlar hayatlarında muhakkak zenginliği tadacak! Bilhassa 'koç burçları' çok dikkatli olsun

Yay burcu

24 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında doğan kişiler yay burcuna mensup kişilerdir. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla sosyal çevreleri kuvvetli ve iletişim yönü becerikli kişilerdir. Herkesle anında diyaloğa girebilen koç burçlarını, sevmeyende yoktur. Her ortamın aranılan kişisidir. Tatlı dili seven yay burçlarına, sert ya da emrivaki şekilde konuşulması yay burçlarının çileden çıkmasına neden olmaktadır. Bu tavıra takınan kişiler yay burçlarının öfkesiyle ve inadıyla karşılaşacaktır. El becerileri de yüksek olan yay burçlarının, her işini çabuk yapmasıyla da meşhurdur. Karşı taraftan aynı işlemi görememeleri durumunda büyük bir sabırsızlıkları da ortaya çıkmaktadır. Yay burçlarının belki de diğer burçlardan ayıran en büyük özelliği kinci olmamalarıdır. Kişilere ya da olaylara karşı ekstra bir kin gütme durumu bulunmayan yay burçlarında uzun süreli inatlaşmaların olduğunu göremezsiniz.