Kişinin karakter oluşumunda büyük ölçüde etkileri olan burçlar büyük ölçüde hayatı etkisi altına almaktadır. Bu etkiler bazı durumlarda olumlu olurken bazı durumlarda olumsuz sonuçlarla karşılaşılmaktadır. Kişinin hayatını bu denli etkileyen burçlar aynı zamanda gökyüzünde meydana gelen bir takım olaylar dolayısıyla özelliklerinde değişimler oluşabilmektedir. Haberimizin bu bölümünde bir zamanlar en yakın arkadaşı olan kişilerin arkasından konuşan burçları ele alacağız. İşte o sadakatsiz burçlar…

Arkadaşlarını en kısa zamanda satıyorlar

Bazı burçlar diğer burçlara göre çok daha güvenilir olurken, bazı burçlar güvensiz tavırlarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu tarz kişilerle arkadaşlık ilişkilerinin içerisinde olunması son derece zor olan durumların başında gelirken haberimizin bu bölümünde bir zaman dost oldukları kişileri bir çırpıda silen ve tüm sırlarını etrafında bulunan insanlarla paylaşan burçları ele alacağız. Bu burçlar hayatınızdan çıksalar dahi, kötülükleri göstermeye devam ediyorlar.

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla gelgitli tavırlarıyla ön planda olan kişilerdir. Bugün onları büyük ölçüde heyecanlandıran ve mutlu eden herhangi bir konuda yarın aynı hissiyatın oluşmasına engel olmaktadır. İkizler burcu genellikle kendi merkezinde yaşayan insanlar olurken, genellikle etik davranışı gözeterek yaşam içerisinde bulunan kişiler değillerdir. İkizler burcu insanı aynı zamanda oldukça sosyal olan ve iletişim noktasında büyük ölçüde kuvvetli yanları olan ikizler burcu, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye ve birlikte vakit geçirmeye bayılırlar. Konuşmayı büyük ölçüde seven ikizler burcu insanının arkadaşlık ilişkilerine çok fazla güven olmaz. Bilhassa hayatlarında olan dostlarını hayatlarından bir noktada çıkartıp ardından o kişilerin tüm sırlarını çevresindeki insanlara satmaya bayılan ikizler burcu, herkesin arkasından konuşmayı büyük ölçüde severler. Anlatmak, paylaşmak ikizler burcunun en sevdiği ve en çok keyif aldığı durumların başında gelmektedir. İkizler burcuna çok fazla sır verme eğiliminde olmamak ve mesafeyi korumak ilişkinin seyri için önemlidir.

Başak burcu

22 Ağustos ile 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler başak burcudur. Başak burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda başarılı olmak isteyen ve başarılı olmak için büyük ölçüde çalışma gayreti içerisine giren kişilerdir. Başak burçlarının bu özellikleri çoğu zaman onların fazlasıyla yorulmasına neden olsa da başak burçları bunu bir yaşam metodu haline getirmiştir. Karşısında bulunan insanlara çok fazla güvenmeyen başak burçları en yakın arkadaşlarını, kıskançlık dolayısıyla ele verme durumu içerisinde bulunurlar. Bu özellikleri dolayısıyla arkadaşlık bağları tam manasıyla güçlü olmayan başak burçlarına, güvenme noktasında çok daha tedbirli yaklaşılması son derece önemli ve gereklidir.

İLGİLİ MAKALE  İkizler burcu ünlüler, doğum tarihleri ve özellikleri

Yengeç burcu

22 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan ve su grubuna mensup olan kişiler yengeç burcudur. Yengeç burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal yönleriyle ön planda olan ve bu duygusallıklarını çoğu zaman kullanan kişilerdir. Karşısındaki insanlara duygusal yönleriyle bir şeyler yaptırma eğilimi içerisinde olan yengeç burçları, bu noktada çoğu zaman sinsi davranışları içerisinde olurlar. Arkadaşlıklara çok fazla değer verse ede esasında hoşuna gitmeyen durumlarda direkt olarak arkadaşlarını satma eğilimi içerisinde olan kişilerdir. Çoğu zaman ağızlarından çıkanların nereye gittiklerinin farkında olmayan yengeç burçları bu durumları dolayısıyla çeşitli zamanlar büyük problemler yaşayabilirler. Yengeç burçlarından herhangi bir darbe almamak için onlara karşı temkinli olmak çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Mutlu ve huzurlu bir hayat için yengeç burçlarıyla aranıza mesafe koymayı ihmal etmeyin. Bu mesafe sizi büyük ölçüde koruyacaktır.