Vodafone, yeni faturalı hat müşterileri için bir kampanya başlattı. Kampanyaya katılmanın belirli şartları bulunmaktadır. Bu kampanya dahilinde, yeni Vodafone faturalı hat müşterisi olan kişiler, ilk ay olmak üzere hediye internet kazanıyor. Bu hediyeler, seçtiğiniz tarifeye göre 20 GB veya 10 Gb olarak değişebilmektedir. Bu yazımızda sizlere, Vodafone’un yeni faturalı hat sahipleri için hazırlamış olduğu hediye internet kampanyasının detaylarından bahsedeceğiz.

Vodafone’dan hediye internet kampanyası

Vodafone, yeni müşteri edinebilmek için birçok yeni kampanya düzenlemekte. Bu düzenlemiş olduğu kampanyalar içinde ise en dikkat çekeni, hediye 20 GB kampanyası. Belirli tarifeler için geçerli olan bu kampanya, Vodafone faturalı hat sahibi olanlara hediye edilecektir. Son 30 gün içerisinde yeni hat sahibi olma yada numaranızı Vodafone’a taşıma işlemlerinde, tarifenize göre internet hediyesi kazancaksınız. Gelin hep birlikte Vodafone’un hediye internet kampanyasına nasıl katılabileceğinizi ve bu kampanyanın detaylarını inceleyelim.

Vodafone hediye internet kampanyasına nasıl katılabilirim?

Vodafone’un sunmuş olduğu hediye internet kampanyasına katılabilmek için yeni faturalı hat müşterisi olmanız gerekmektedir. Ya da mevcut operatörünüzdeki numara ile brilikte Vodafone faturalı hatta numara taşıma işlemi yapmanız gerekmektedir. Fakat kampanyadadan yararlanabilmek için sadece bunları yapmanız yeterli olmayacak. Hediye internet kampanyası içerisinde iki farklı seçenek bulunmaktadır. 20 GB veya 10 GB seçeneklerinden birini hattınıza tahsis edebilirsiniz. Ancak seçeceğiniz tarifeye göre değişmektedir.

Red 20 Sınırsız İletişim, Red 25 Sınırsız Sosyal, Red 30 Sınırsız Video, Red 40 Sınırsız Eğlence tarifelerinden birini kullanıyorsanız internet hediyeniz 20 GB olacaktır. Ancak Yeni Uyumlu Bol Dakika 2022 Paketi, Yeni Super Uyumlu 2022 Paketinden birine sahipseniz ise hediye internetiniz 10 GB olarak tahsis edilecektir. Hediye internetinize erişebilmek için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Uygulama içerisindeki ek paket al bölümüne gelerek, ücretsiz olarak hediye internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone hediye internet kampanyası koşulları nedir?

  • Bu kampanyadan yararlanabilmek için son 30 gün içerisinde yeni faturalı hat sahibi olmuş kişiler, Vodafone faturasızdan faturalı hatta geçiş yapmış olan kişiler ve numara taşıma yolu ile Vodafone faturalı hat sahibi olmuş kişiler faydalanabilecektir.
  • İnternet paketi hediyeniz, yalnızca belirtilen tarifeler için geçerli olacaktır.
  • Müşterile hediye internet paketlerini kullanabilmek için Vodafone Yanımda uygulaması aracılığı ile ek paket sayfasına girip, hediye internetinizi hattına tanımlaması gerekiyor.
  • Bir müşteri, bu kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecektir.
  • İnternet paketinizin geçerlilik süresi, 30 gün ile sınırlıdır.
  • Hediye internet paketinden kalan kullanımlar, diğer aya devretmeyecektir.
  • Hediye internetin geçerli olunmadığı bir tarifeye geçiş durumda, hediye internet paketi iptal edilecektir.
  • Hediye internet paketi bitiminden sonraki kullanımlarda, kullancağınız Internetler paket dahilindeki ücretlendirilmeden hesaplanacaktır.
  • kampanya kapsamındaki kullanımlar, sadece yurt içi kullanımlarına özeldir. Yurt dışındaki kullanımlar, özel GPRS dolaşım şemasına göre ücretlendirilecektir.
  • Paketin geçerlilik süresi, onay SMS’inin gelmesinden itibaren başlayacaktır.
  • Kullanımlarının yüzde 80’lik kısmında, otomatik olarak SMS aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
  • Hediye internetiniz bittiğinde ise yine otomatik olarak SMS aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
  • İnternet hızınız, bulunduğunuz konuma göre değişebilir.
  • Cihazınız 4G sistemini desteklemekteyse, 4G hızında internet kullanabilirsiniz.