Her operatör uygulaması, yeni müşterileri için birçok farklı kampanya ile karşımıza çıkıyor. Eğer yeni bir operatör firması arıyorsanız, ülkemizin en çok tercih edilen operatör firmalarından biri olan Vodafone’u tercih etmenizi öneriyoruz. Vodafone, yeni faturalı hat sahipleri için hazırlamış oldukları farklı tarifeler ile birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda. Üstelik Vodafone’un sunduğu bu kampanyalardan yararlanmak için Vodafone’un resmi internet sitesinden başvuru yapmanız yeterli olacaktır. İnternet üzerinden yapacağınız başvuru ile Vodafone faturalı hat sahibi olacaksanız, buraya tıklayarak avantajlı tarifelerden birini seçebilir ve Vodafone faturalı hat sahibi olabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere, Vodafone’un yeni faturalı hat sahipleri için sunduğu kampanyalı tarifelerden bahsedeceğiz.

Gençlere özel sınırsız oyun paketi

Vodafone, gençleri düşünerek bir kampanyaya imza atmış bulunmaktadır. Hazırladıkları kampanyada 20 GB internet kullanımı sunan Vodafone, bu internetin dışında da birçok farklı uygulamada geçerli sınırsız internet sunmaktadır. Genellikle oyun olan bu uygulamaları sınırsız bir şekilde kullanabilmektesiniz. Ayrıca bu tarifeyi seçen gençler, Vodafone’un mobil uygulamasındaki hediye çarkını haftada 1 yerine 2 defa kullanabilmektedir. Bu hediye çarklarından ise minimum 15 GB internet kazanabiliyorsunuz. Bütün bunlara ek olarak online başvuruya özel aylık 5 GB TikTok kullanım hakkı da sunulmaktadır. Genç Red Sınırsız İletişim tarifesine katılabilmek için 26 yaşını doldurmamış olmanız gerekmektedir. Bu tarifenin detayları şu şekildedir:

  • 20 GB internet
  • 1000 dakika konuşma
  • 250 adet SMS
  • Twitch, PubG Mobile, Discord, Free Fire, League of Legends: Wild Rift ve Teamfight Tactics Mobile uygulamalarında geçerli sınırsız internet
  • WhatsApp için sınırsız internet. Ancak bu avantaj, sadece WhatsApp konuşmalarında geçerlidir. WhatsApp üzerinden yapılacak sesli ve görüntülü aramalarda sınırsız internetten yararlanamıyorsunuz.

Bu tarife, online başvuruya özel olarak ilk 3 ay 72 Türk lirasıdır. Sonraki 9 ayda ise 109 Türk lirası olarak fatura ödemek durumundasınız. Eğer taahhüt yaptırtmak istemiyorsanız, bu tarife için aylık 139 Türk lirası ödeyeceksiniz.

7 GB sadece 46 TL

Vodafone, yeni Süper Uyumlu tarifeleri ile müşteri toplamaya devam ediyor. Aylık sadece 46 Türk lirası ödediğiniz bu tarife, oldukça uygun. Bütün bunlara ek olarak Süper uyumlu tarifeleri istediğiniz gibi düzenleyebilmektesiniz. Online başvuruya özel olarak ilk 3 ay 46 Türk lirası olan bu arifede, geri kalan 9 ay için 9 Türk lirası ödüyorsunuz. Bu tarifede 26 yaş altı gençler için hazırlanmıştır. Vodafone’un Süper Uyumlu tarifesinin detayları şu şekildedir:

  • 7 GB internet
  • 750 dakika konuşma
  • 250 adet SMS
İLGİLİ MAKALE  Yeni Vodafone faturalı hat müşterilerinin dikkatine! 20 GB internet hediye!

Vodafone’un sunmuş olduğu Süper Uyumlu tarifesini istediğiniz gibi düzenleyebilmektesiniz. 3, 5, 7, 10 ve 13 GB internet paketi seçenekleri ile kullanıcılarına özgürlük tanıyan Vodafone, 250, 750 ve 1500 dakika seçenekleri ile ihtiyacınıza uygun tarifeyi ayarlayabilmenizi sağlıyor. Bütün bunlara ek olarak Vodafone’un süper uyumlu tarifelerinde 10 ve 250 adet SMS hakkı seçenekleri de mevcut.

Eğlenceyi sevenlere özel sınırsız tarife

Spotify

Spotify

Vodafone, eğlenmek isteyenler için bol bol eğlence paketleri ile donatılmış bir tarife daha hazırladı. Bu tarife içerisinde 40 GB internet kullanma hakkı bulunmaktadır. Aynı zamanda Amazon Prime üyeliği de 6 ay boyunca hediye edilmektedir. Bunun yanında 3 ay boyunca da Netflix üyeliği hediye ediliyor. Bu paketi tercih ettiğiniz zaman Netflix, Amazon Prime Video, Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, WhatsApp ve Facebook Messenger uygulamalarında sınırsız internet kullanım hakkı kazanıyorsunuz. Vodafone Yanımda uygulaması ile Red tarifelerine özel birçok farklı avantajdan yararlanabilmektesiniz. Red 40 Sınırsız Eğlence tarifesinin detayları şu şekildedir:

  • 40 GB internet
  • 3500 dakika konuşma
  • 250 adet sms
  • Belirlenmiş uygulamalarda sınırsız internet kullanım hakkı

Red 40 Sınırsız eğlence paketi online başvuruya özel ilk 3 ay 174 Türk lirasıdır. Sonraki 9 ay için ise 199 Türk lirası ödüyorsunuz. Eğer taahhüt yaptırmak istemiyorsanız, bu tarife için aylık olarak 229 Türk lirası ödüyorsunuz.