Vodafone, ev interneti kampanyası başlattı. Yapmış olduğu kampanya ile beraber ev interneti başvurusu yapan kişiler, ilk 6 ay indirimli bir şekilde ev interneti faturası ödeyecek. Bununla beraber internet hızı seçeneklerine göre bu fiyatlar değişiyor. Bu yazımızda sizlere, Vodafone’un ev interneti kampanyasından bahsedeceğiz.

Vodafone’dan dev kampanya

Vodafone, şubeden yapılan başvurularda ev interneti fiyatlarında dev indirim yapıyor. Yapılan bu kampanyada 3 farklı internet hızı seçeneğinden birini seçiyorsunuz. Seçtiğiniz internet hızına göre bir ücret ödüyorsunuz. Üstelik bu internet tarifelerinde herhangi bir kota bulunmamaktadır. Gelin hep birlikte Vodafone’un sunmuş olduğu sabit internet kampanyasının detaylarını inceleyelim.

Vodafone bu internet kampanyasında 3 farklı seçenek sunmaktadır. Üstelik bu kampanyadan ilk 6 ay yüzde 50 indirimli faydalanabilmektesiniz. 24 aylık taahhüt sözünüz ile beraber şubelerden yapacağınız başvurularada bu kampanyaya kolayca başvurabiliyorsunuz. Vodafone’un sabit internet seçenekleri şu şekildedir:

  • Aylık sınırsız 16 Mbps: 46 TL (Kalan 18 ay 102 TL)
  • Aylık sınırsız 24 Mbps: 53 TL (Kalan 18 ay 116 TL)
  • Aylık sınırsız 35 Mbps:  60 TL (Kalan 18 ay 130 TL)

Vodafone’un sabit internet kampanyasına nasıl başvuruluyor?

Sunulan bu kampanyaya katılabilmek için öncelikle bir Vodafone iletişim merkezine başvurmanız gerekmektedir. Daha sonra ise sizden kişisel bilgiler ve iletişim bilgileri istenecek. Bu bilgiler dahilinde size bir randevu ayarlanacak ve bu randevu gününde de Vodafone yetkilileri evinize gelecek. Daha sonra ise internet kurulumu yapılacak. Bu süreç yaklaşık 3 gün sürebiliyor. 3 günün sonunda da istediğiniz gibi internet aboneliğinizi kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Film izlemeyi sevenlere müjde!

Vodafone, geçtiğimiz yıllarda Vodafone Mobil Ödeme sistemini getirmişti. Bu sayede yapacağınız alışverişleri bu şekilde yapabiliyor ve ödemelerinizi de telefon faturanız geldiği zaman yapabiliyorsunuz.

Vodafone, mobil ödeme sisteminin kullanımını arttırmak için birçok farklı kampanya hazırlamakta. Bu hazırlanan kampanyalardan en ilgi çekeni ise BluTV kampanyası. Vodafone Mobil Ödeme ile BluTV abonesi olan kişiler, abonelik ücreti olarak aylık sadece 12,95 TL ödemektedir. Bu kampanyaya şu an katıldığınız zaman, kazanacağınız ödül, 1 ile 11 Ağustos 2022 tarihinde gelecek faturanıza yansıtılacaktır.

İLGİLİ MAKALE  Vodafone Red tarifeleri ile WhatsApp, Discord, Spotify, Instagram, PubG Mobile internetinizden götürmüyor. İşte Vodafone'un sınırsız interneti olan ucuz tarifeleri

Bu kampanyanın son katılım tarifi 31 Temmuz 2022 tarihidir. Vodafone’un sunmuş olduğu bu kampanyaya katılabilmek için kampanya dönemi içerisinde BLUTVAY yazıp 5678’e SMS göndermeniz gerekmektedir. Daha sonra ise BluTV üyeliğinizi başlatıp ödeme yöntemi olarak da Vodafone Mobil Ödeme sistemini belirtmeniz gerekiyor. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra ise kolay bir şekilde BluTV aboneliğinizi kullanmaya başlayıp, istediğiniz film ve dizileri izleyeme koyulabilirsiniz.