Vakıfbank, ilk defa ARI hesabı açacak müşterileri için yüzde 17,50 gibi bir faiz oranı belirledi. Bu sayede de çok kazançlı bir birikim yapabileceksiniz.

Vade kaybı yaşamadan harcama yapın

Vakıfbank’ın ARI hesabı sayesinde istediğiniz zaman para çekme ve para yatırma işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Fakat diğer vadeli mevduat hesapları gibi herhangi bir vade kaybı yaşamıyorsunuz. Vakıfbank’ın ARI hesabının en büyük avantajının bu olduğunu söyleyebiliriz.

Vakıfbank’ın ARI hesabının özellikleri nelerdir?

  • Vakıfbank’tan ARI hesabında birikim yapabilmek için ARI hesabınıza en az 5.000 Türk lirası yatırmanız gerekiyor. Eğer döviz yatıracaksanız, bu tutar 1.000 dolar veya 1.000 avro olmaktadır.
  • VakıfBank ARI Hesabı, gecelik faiz kazandıran, vadeli mevduat özelliklerine sahip olan Türk lirası, dolar ve avro olarak açılabilen bir yatırım aracıdır. BU sayede de her türlü para birimi ile birikim yapabiliyorsunuz.
  • VakıfBank ARI Hesabı VakıfBank Şubeleri, VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi, VakıfBank İnternet Bankacılığı ile Mobil Bankacılık kanallarından açılabilmektedir. VakıfBank Şubelerinden saat 09:00 ile 17:00 arasında açılan hesapların vade başı aynı gün, saat 17:00’den sonra açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır. Diğer kanallardan iş günlerinde saat 17:00’ye kadar açılan hesapların vade başı aynı gün, saat 17:00’den sonra açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır. Hafta sonu veya resmi tatil günlerinde saat kısıtı olmaksızın açılan hesapların vade başı ise bir sonraki iş günü olacaktır.
  • Vakıfbank ARI hesabı tanışma faizi, 60 gün boyunca işleyecektir. 60 günün sonunda ise her gün değişebilen temdit faizi işlemeye devam edecektir. Tanışma faizinin süresi, ARI hesabının açıldığı günden itibaren işlemeye başlar.
  • Tanışma faizi ile temdit faizi 5.000.000 türk lirası, 1.000.000 dolar ve 1.000.000 avroya kadar geçerlidir. Hesap bakiyesinin bu tutarın üzerinde olması durumunda, aşan kısmına daha düşük bir faiz oranı uygulanacaktır. Uygulanacak bu faiz oranı her gün değişebilir.
  • Vakıfbank ARI hesabını açarken herhangi bir ortak bulunduramazsınız. Ayrıca şirket hesabı da ARI hesabı olarak açılamaz. Vakıfbank ARI hesabı sadece kişisel olarak açılabilmektedir.
  • Hesaptan anlık EFT/havale işlemi yapılabilirsiniz. Ancak ileri tarihli ve düzenli EFT/havale talimatı veremiyorsunuz. Bütün bunlarla beraber Swift işlemi de yapamıyorsunuz.
  • Bir müşterinin aynı anda Türk lirası, dolar ve avro döviz cinslerinin her birinde en fazla 1 adet açık VakıfBank ARI Hesabı olabilir. Bir müşteri, aynı anda iki tane Türk lirası cinsinden Vakıfbank ARI hesabı açamaz.
  • ARI Hesabı Kampanyasından faydalanabilmek için aşağıda belirtilen tutar kadar vadesiz hesapta para bulunması gerekmektedir.