Emekli bireyler için farklı bankalar tarafından tanımlanan emekli maaş promosyonlarına bir başka kampanya da Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geldi. Türkiye’nin en eski finans kuruluşlarından biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, emekli maaşını taşıyan SGK emeklileri ve emekli adayları için 5.500 TL’ye varan promosyon ödemeleri yapıyor. Kampanyalardan yararlanmak isteyen ve koşulları yerine getiren emekliler için ise geriye kalan tek adım emekli maaşını TEB’e taşımak.

TEB’den emekli maaş promosyonu

TEB tarafından tanımlanan kampanyalar son yıllarda TEB müşterilerine büyük ayrıcalıklar kazandırmaya yardımcı oluyor. Bu kampanyalardan sonuncusu ise emekli maaşını TEB bünyesine taşıyan emekli bireyler ve ilk kez emekli maaşı alacak olan yeni emekliler için geçerli. Kampanya koşullarınca emekli maaşını TEB’e taşıyan emekli bireyler maaş taşıma işlemlerini 1 Temmuz 2022 tarihinden sonraki tarihlerde yaptıkları takdirde promosyon ödemelerinden faydalanma hakkı kazanıyorlar. Kampanya kapsamında emekli maaşını TEB bünyesine taşıyan emekli bireyler 5.500 TL’ye varan promosyon ödemeleri kazanabiliyor. Aynı zamanda kampanya kapsamında TEB müşterileri de emekli yakınlarına referans olmaları halinde promosyonlar kazanıyor.

TEB emekli maaş promosyonu koşul ve detayları

Mevcut halde emekli maaşı alan ve ilk kez emekli maaşı alacak olan bireyler için tanımlanmış olan kampanya kapsamında 1 Temmuz 202 tarihi ile emekli maaşını TEB bünyesine taşıyan bireyler 5.500 TL’ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabiliyorlar. Emekli maaş promosyonlarından faydalanmak adına emekli maaşını TEB bünyesine taşımak isteyen bireyler için detay ve koşullar ise şu şeilde:

  • Kampanya dahlinde emekli maaş promosyonu kazanmak isteyen emekli bireyler ve ilk ke emekli maaşı alacak bireyler, emekli maaşlarını 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren TEB bünyesine taşımaları halinde 5.500 TL’ye varan emekli maaş promosyonlarından faydalanabiliyorlar.
  • Emekli maaşını TEB bünyesine taşıyan bireylerin emekli maaş promosyonu kazanmaları için 36 ay taahhüt ile maaşlarını TEB bünyesinden alayı kabul etmeleri gerekiyor.
  • Aynı zamanda emekli maaş promosyonu kampanyasına katılmak isteyen bireylerin TEB bünyesinde 2 adet Otomatik Ödeme Talimatı da vermesi gerekmekte.
  • Emekli maaş promosyonu emekli maaşını ilk kez TEB bünyesinden alacak olan emekli bireyler için geçerli olup, mevcut olarak emekli maaşını TEB bünyesinde alan müşterilerin promosyon kampanyasına katılabilmeleri için 36 aylık taahhüt süresini yenilemeleri gerekiyor.
  • Kampanya kapsamında 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alan bireyler toplamda 3.800 TL, 2.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlar toplamda 4.575 TL ve 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlar ise toplamda 5.500 TL promosyon ödemesi kazanıyor. Ödemelerin içerisinde ise nakit olarak verilen nakit promosyonlar ve bunun yanında TEB bünyesinden alınacak olan ilk emekli maaşına ek şekilde tahsis edilecek olan ek promosyonlar yer alıyor.
  • TEB bünyesinde emekli maaşını almak üzere promosyondan faydalanan vatandaşların koşul olarak yerine getirdikleri 2 adet Otomatik Ödeme Talimatı sayısının ikinin altına düşmesi halinde ise promosyon ödemeler iade olarak geri alınacaktır.
İLGİLİ MAKALE  Emekliye 8.250 TL promosyon müjdesi! Maaşını taşıyan emekliler 8.250 TL'ye kadar ödeme alıyor

Maaşını TEB’e taşımak isteyenler ne yapmalı?

Emekli maaş promosyonlarından faydalanmak üzere emekli maaşını TEB bünyesine taşımak isteyen bireyler bu işlemleri TEB şubelerinden, telefon ile 0850 222 00 91 numarasını aramaları ya da CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden işlemlerini yerine getirmeleri yeterli oluyor. Detaylı bilgi TEB internet sitesi üzerinden yayınlanmış şekilde emekli maaşını TEB bünyesine taşımak isteyenler ya da emekli tanıdıklarına referans ola k isteyen bireylerin bilgisine sunuluyor.