Her operatör firması, gün geçtikçe farklı kampanyalar ile karşımıza çıkmakta. Bu kampanyalardan bir yenisine imza atan Turkcell, yeni Turkcell’li olanlara 8 Gb internet hediye ediyor. Bu yazımızda sizlere, Turkcell’in yeni faturalı hat sahipleri için hazırlamış olduğu kampanyanın detaylarından bahsedeceğiz.

Turkcell’den 8 GB internet hediye

Turkcell, yeni hat sahipleri için bir kampanya başlattı. Online bir şekilde başvurabileceğiniz bu kampanyada ise Turkcell, yeni faturalı hat sahiplerine 8 GB internet hediye ediyor. 4 ay boyunca her ay 2 GB hediye edecek olan Turkcell, bu kampanyanın son başvurunu tarihini de 31 Aralık 2022 olarak belirledi.

Turkcell, bu kampanyayı Online başvuruya özel olarak belirledi. eğer bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız, buraya tıklayarak başvuru ekranına giriş yapabilirsiniz. Turkcell, bu kampanyanın detaylarını is şu şekilde belirledi:

  • Her bir GSM numarası, bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilecektir.
  • Hediye olan internet kullanım hakları, 3. kişilerin GSM numaralarına aktarılamayacaktır.
  • Her ay 2 GB internet kullanım hakkı hediye edilecek ve bu hediyeler 4 ay boyunca devam edecektir.
  • Dönem içerisinde kullanılmayan haklar, diğer aya devretmeyecektir.
  • Kampanya döneminde bulunan internet paketinin üst hız limiti, 7.2 Mbps olarak belirlenmiştir.
  • Kampanya dahilindeki internet kullanımı, yalnızca yurt içinde geçerli olacaktır. Yurt dışındaki internet kullanım ücretleri, farklı bir şekilde hesaplanacaktır. ya da paketiniz dahilinde yurt dışı kullanım bulunuyorsa, Yurt dışında kullancağınız internetler, tarifenize göre değişecektir.
  • Kampanya kapsamında, turkcell.com.tr üzerinden talebini yaparak cep telefonu numarasını başarılı bir şekilde Turkcell’e taşıyan ya da yeni hat alan aboneler, 4 ay boyunca geçerli aylık 2 GB hediye internet kullanım haklarını elde edecektir. Bu kampanyada bulunan 2 GB internet hediyesinin kazanılabilmesi için, numara taşıma ya da yeni hat alma talebinin turkcell.com.tr üzerinden adrese teslim süreci ile yapılmış olması gerekmektedir.

Sıkça sorulan sorular

Hediye internet kullanımına ne zaman başlanılıyor?

Numara taşıma ya da yeni hat başvurusu işlemlerinin bütünün tamamlanmasınına ardından, hediye internet kullanım hakkınız hattınıza otomatik bir şekilde yüklenilecektir.

Kampanya kapsamındaki internet kullanım hakkı bittiğinde, bilgilendirilecek miyim?

Turkcell, kampanya kapsamındaki internet kullanım hakkınıza ilişkin bilgilendirmeler yapmaktadır. paketinizin yüzde 80’lik kısmı ve yüzde 100’lük kısmı bittiğinde, size kısa mesaj ile bilgilendirme yapacaktır. Ayrıca ne kadar kullanım hakkınızın kaldığını, Dijital Operatör uygulaması aracılığı ile öğrenebilmektesiniz.

İLGİLİ MAKALE  Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan yüksek fatura devrini sona erdirecek kampanyalar

Kampanyamı iptal edebilir miyim?

Turkcell, kullanıcıların hediye internet kampanyasından çıkamlarının bir yolunu da sunmaktadır. Kampanyadan ayrılmak istiyorsanız, IPTAL AYLIK HEDIYE2GB yazıp 2222’ye kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Kampanyamı iptal ettikten sonra tekrardan katılabiliyor muyum?

Maalesef bir GSM abonesi kampanyayı iptal ettikten sonra, tekrardan bu kampanyaya katılamamaktadır.

Kampanya tamamen bittiğinde bilgilendirilecek miyim?

Kampanya 4 ay boyunca her ay 2 GB hediye internet sağlamaktadır. 4 ayın sonunda ise kullanıcı, kısa mesaj ile bilgilendirilecektir.

Kampanyanın kaçıncı ayında olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Turkcell’in sunmuş olduğu Dijital Operatör uygulaması aracılığı ile kampanyanın kaçıncı ayında olduğunu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bunun için uygulamaya girdikten sonra, kampanyalar kısmına giriş yapmanız gerekmektedir.