Migros Sanal market, özellikle pandemi döneminde yardımcımız olmuştu. marketi ayağımıza getiren bu sistem, daha sonraları insanlar tarafından sürekli olarak kullanılmaya başlandı. hal böyle olunca da Migros, Sanal Market sisteminde de birçok farklı indirimler yapmaya başladı. Ülkemizin girmiş olduğu ekonomik sıkıntılar, halkın market alışverişi yapmasında bile zorluk çekmesine neden oldu. Ancak Migros, Sanal market aracılığı ile sürekli olarak belirli ürün gruplarında indirim yapmakta. Bu indirimlerden nasibini alan, şimdi de kırmızı et oldu. Bu yazımızda sizlere, Migros Sanal Market’te yapılan kırmızı et indirimlerinden bahsedeceğiz.

Migros Sanal Market’te kırmızı ete dev indirim

Migros Sanal market, kırmızı et fiyatlarına en az yüde 15 oranında indirim yapmaya başladı. Bu sayede ev halkı, çok daha kolay bir şekilde kırmızı ete ulaşabilecek. Gelin hep brilikte Migros Sanal Market’te yapılan yüzde 15 oranındaki kırmızı et fiyatlarını inceleyelim.

  • Dana rostoluk et 1 kilogram: 130,01 TL
  • Dana but tas kebaplık et çiftlik 1 kilogram: 118,53 TL
  • Dana but sotelik et çiftlik 1 kilogram: 135,71 TL
  • Dana Stragonof 1 kilogram but: 137,30 TL
  • Dana Tranç 1 kilogram but: 133,05 TL
  • Dana Nuar 1 kilogram: 129,07 TL

Migros Sanal Market, kuzu kol ürünlerinde de indirim yapmaktadır. Gelin hep brilikte kuzu kol ürünlerinde yapılmış olan indirimleri inceleyelim.

  • Kuzu kol (kemikli) 1 kilogram: 105,95 TL
  • Kuzu but (kemikli) 1 kilogram: 125,95 TL

Migros Sanal Market uygulaması nedir?

Migros Sanal Market, özellikle pandemi döneminde popülerliğini arttırmış olan bir hizmettir. Pandemi süresince yaşanan eve kapanma dönemlerinde insanlar, market alışverişlerini yapabilsin diye bu şekilde adımlar atıldı. Atılan bu adımlar neticesinde de Migros Sanal Market gibi birçok farklı hizmet, insanların kullanımına sunuldu. Ancak market ile aynı ürün fiyatı ile hizmet eren olan Migros Sanal Market, insanların dikkatini çekmeyi başarı.

Migros Sanal Market, yeni bir çağ başlatmıştır. Özellikle sesli ve barkod ile ürün arama özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan bu uygulama, müşterilerin sepetlerini çok kolay bir şekilde doldurulabilmesini sağlamaktadır. Bunlara ek olarak Migros Sanal Market,  “2011-2012 Perakendede Yılın Teknoloji Uygulaması Ödülü” alma başarısı göstermiştir. Migros Sanal Market uygulaması, evinizden çıkmadan hızlı bir şekilde market alışverişinizi yapabilmenizi sağlıyorsunuz.

İLGİLİ MAKALE  Sucuklu yumurta yemeği rüyamızda göreceğiz! Son zamlardan sonra Aralık ayı yumurta ve sucuk fiyatları. Migros, CarrefourSA yumurta ve sucuk fiyatları

Migros Sanal Market uygulaması akıllı telefon, bilgisayar ve tablet bilgisayardan kolayca kullanılabilmektedir. Bu özellikleri sayesinde her yerden market alışverişi yapabilir ve ödemenizi de online bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Migros Sanal Market’te bulunan ürünlerin fiyatları, Migros Market’lerde bulunan ürünlerin raf fiyatları ile aynıdır. Bu yüzden buradan alışveriş yaparken ekstra bir düşünceye gerek yok. bunlara ek olarak Migros Sanal market uygulamasına özel olarak her gün farklı indirim kampanyaları hazırlanmaktadır.