Güncel fiyatları nedeni ile sürekli takip edilmesi gereken akaryakıtlara her an zam gelebiliyor. Neredeyse haftada bir zam ya da indirim almaya başlayan akaryakıtlarda güncel fiyat listeleri satıcı firmalar tarafından sürekli olarak yenileniyor. Yenilenen fiyatlar listeler halinde paylaşılıyor ve araç sahiplerinin bu fiyatları düzenli olarak takip etmesi gerekiyor. Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişimler genel olarak gece yarısı listelere işleniyor.

Akaryakıt fiyatları güncel hali ne oldu?

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı itibari ile zam uygulandı. LPG ve motorin fiyatlarında karşımıza çıkan zamlar, 16 Haziran itibari le pompa fiyatlarına yansıtıldı ve vatandaş motorin ya da LPG alacağı zaman fiyatları zamlı şekilde ödemeye başladı. Genel olarak zamların uygulandığı listede Petrol Ofisi tarafından LPG fiyatlarına zam uygulanmadığı görülüyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları:

Opet güncel akaryakıt fiyatları

Opet firması tarafından satışı gerçekleştirilen akaryakıt fiyatları güncel listeleri ile yayınlandı. Yeni yayınlanan listeye bakıldığında ise LPG ve  motorin fiyatlarına zam geldiği görülmekte. Listeleri şehir bazında yayınlanan Opet firması bünyesinde satılan akaryakıtlar için ortalama satış fiyatları ise LPG türünden akaryakıtlar için 18.45 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Motorin satış fiyatları ortalama olarak 29,19 Türk Lirası ve benzin ise 27,51 Türk Lirası olarak satılıyor.

Petrol Ofisi güncel akaryakıt fiyatları

Petrol Ofisi firması tarafından yayınlanan liste 81 il için ortalama fiyatları sunuyor. Liste yenilenerek 16 Haziran için tekrar yayınlandı ve bu listede  motorin fiyatlarına gelen zam dikkat çekti. Petrol Ofisi firması tarafından LPG fiyatlarına ise zam uygulanmadı. Petrol Ofisi bünyesinde satılan akaryakıtlarda güncel fiyatlar LPG için 12,42 Türk Lirası şeklinde karşımıza çıkıyor. Motorin için belirlenen güncel satış fiyatı ortalama olarak 29,18 Türk Lirası ve benzin satış fiyatı ise ortalama olarak 27,51 Türk Lirası şeklinde.

TP güncel akaryakıt fiyatları

Türkiye Petrolleri olarak da bilinen TP firması tarafından satılan akaryakıt fiyatları da zamlandı ve listeler bu zamlar kapsamında yenilendi. Türkiye Petrolleri firması tarafından yayınlanan listelerde hem motorin hem de LPG fiyatlarına gelen zamlar dikkat çekti. Türkiye Petrolleri bünyesinde satılan akaryakıtlarda güncel fiyatlar ise LPG için 16,72 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Ortalama motorin satış fiyatı ise 29,15 Türk Lirası. Benzin için belirlenen ortalama satış fiyatı ise 27,46 Türk Lirası olarak görülmekte.

İLGİLİ MAKALE  Benzin ve motorine indirim mi geliyor? Petrolden sonra dolar da düştü

Shell güncel akaryakıt fiyatları

Shell firması tarafından yayınlanan listelerde akaryakıt cinsleri olarak yalnızca benzin ve motorin cinsinden akaryakıtlara ait fiyatlar görülmekte. Shell firmasında yayınlanan listeler güncel olarak şehirler bazında yayınlanıyor ve zamlar ile birlikte listeler de yenileniyor. Shell benzin satış fiyatı ise ortalama olarak 27,51 Türk Lirası ve Shell firmasında zamlı hali ile motorin ise 29,17 Türk Lirası ücretinden satılmakta.

Akaryakıt fiyatlarında son durum ne?

Akaryakıt fiyatlarında son duruma bakıldığında, geçtiğimiz günlerde gelen benzin zammı sonrasında listenin oldukça hareketli değişimlere maruz kaldığını görmekteyiz. Benzin fiyatları önce zamlandı, ardından bir anda indirim yaşayarak geriledi. Ardından ise motorin ve LPG fiyatları aynı anda zamlanarak benzin fiyatlarını geride bıraktı. Şuan için tüm akaryakıt cinsleri zamlı fiyatlar ile satışa sunuluyor. Listelerin ise ilerleyen günlerde nasıl bir hale geleceğini kestirmek zor.