Akbank müşterilerine özel olarak Juzdan ile yapılacak tatil fiyatlarında 750 Tl indirim fırsatı. Tatilsepeti.com veya tatil Sepeti mobil uygulaması ile yapacağınız tatil rezervasyonlarında, 750 TL indirim fırsatını kaçırmayın. Akbank müşterilene özel olarak hazırlanmış olan bu kampanyanın detaylarını, bu yazımızda sizler için derledik.

Tatil kampanyasından nasıl yararlanabilirim?

Akbank, Juzdan kullananlara özel olarak yeni bir tatil kampanyası başlattı. başlatılan kampanyada ise 750 TL indirimli tatil fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Ancak 7 bin 500 Tl ve üzerindeki tatil harcamaları için geçerli. Tatil indiriminden faydalanmak için öncelikle Juzdan ile öde seçeneği olan Tatil Sepeti aracılığı ile tatil harcaması yapmanız gerekiyor. Tatilsepeti.com veya Tatil Sepeti uygulamsı aracılığı ile yapacağınız tatil alışverişlerinde, bu kampanya geçerli olacaktır.

Akbank müşterilerine özel olarak sunulmuş olan bu kampanya için son gün 31 Temmuz 2022 tarihidir. Üstelik 7 bin 500 TL ve üzerindeki her türlü peşin ve taksitli harcamalarda da bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz.

Akbank’ın tatil kampanyası detayları nedir?

  • Juzdan’a özel Tatilsepeti.com internet sitesi veya Tatilsepeti mobil uygulaması üzerinden 31 Temmuz 2022 tarihine kadar “Juzdan ile Öde” seçeneği ile tek seferde yapılan ilk 7 bin 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli harcamanıza 750 TL indirim uygulanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, Tatilsepeti web sitesi veya mobil uygulaması içerisinde 7.500 TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile öde” seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.
  • Ödeme tarafında ise istediğiniz bir Akbank banka kartı veya kredi kartını kullanabilirsiniz. Ayrıca sanal kartlar aracılığı ile de yapılacak olan tatil alışverişlerinde indirim uygulanmaktadır.
  • Kampanyadan faydalanmak için Tatilsepeti.com web sitesi veya tatil Sepeti mobil uygulaması üzerinden yapılan rezervasyonlarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” uygulamasının seçilmesi gerekiyor.
  • İnternet sitesinden yapılan işlemlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra ödeme sayfasında oluşturulacak karekodun(QR), Juzdan uygulaması yardımı ile bir karekod okuyucuya taratılması gerekiyor.
  • Tatilsepeti mobil uygulamasından yapılan işlemlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak Juzdan’da yer alan ödeme yöntemlerinden herhangi birini seçerek istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz.
  • “Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve Tatilsepeti web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başlatılıp sadece 3D source onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.
  • tatil Sepeti’nin müşteri hizmetleri aracılığı ile yapılacak olan tatil rezervasyonlarında, bu kampanyadan faydalanamayacaksınız.
  • Kazanmış olduğunuz indirim tutarları, 8 Ağustos 2022 tarihinde müşterinin Juzdan ile ödeme yaptığı kredi veya banka kartlarına iade edilecektir.
  • Juzdan uygulamasına ek kartlar ve ticari kartlar eklenemediği için bu tür kartlar kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir..
  • Akbank’ın tatil  kampanyasına her müşteri sadece bir defaya mahsus katılabilmektedir. Ayrıca bir müşteri, bu kampanyadan maksimum 750 TL değerinde indirim alabilmektedir.
  • Tatil rezervasyonundan sonraki herhangi bir iptal veya iade durumunda, Akbank kredi veya banka kartlarına ödeme iadesi, tatil indirim tutarı düşürülerek yapılır? Diğer kartlar için de aynı durum geçerlidir.
  • Tüketici krediis ile yapılmış olan rezervasyonlarda, ücret iadesi yapılacaktır. Ancak kredi otomatik bir şekilde yapılmayacaktır. Kredinizin kapatılmasını istiyorsanız en yakın Akbank şubesine gitmeniz gerekmektedir.
  • Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan tatil rezervasyonları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Belirli taksit süresine göre erteleme imkanınız da bulunmaktadır. 4 taksitli harcamalarda 2 ay erteleme, 8 taksitli harcamalarda 4 ay erteleme seçeneklerini dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz.