Son aylarda benzin, LPG ve motorin gibi akaryakıtlara gelen yüksek zamlar gündemden düşmüyor. Neredeyse her yeni güne zam haberi ile başlayan akaryakıt fiyatlarında beklenmedik bir gelişme ise dün yaşandı. Akaryakıt fiyatlarına getirilmesi beklenen 1,40 Türk Lirası değerindeki zam henüz işlenmeden güncellendi ve 1,93 Türk Lirası seviyesine geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam gelmesine alışmaktan korkan halk ise zam yapılmadan zammın değerinin yükselmesi konusunda hem şaşırdı hem de endişelendi.

Akaryakıt fiyatları aldı başını gidiyor

Akaryakıt fiyatları bilindiği gibi son aylarda gelen yüksek zamlar ile sürekli olarak gündemde yerini korumaktaydı. Son günlerde ise benzin, LPG ve motorin gibi akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar çığır açacak seviyeye geldi. Bugün işlenmesi beklenen 1,40 Türk Lirası değerindeki akaryakıt zammı henüz işlenmeden bir kez daha zamlandırıldı ve 1,40 Türk Lirası olarak beklenen zam 1,93 Türk Lirası seviyesine yükseldi. Vatandaşlar zamların daha ne kadar süre devam edeceğini ve hangi seviyede güne zam haberi ile başlamayacaklarını merak etmeye devam ediyor. İşte güncel benzin, LPG ve motorin gibi akaryakıt fiyatları:

Opet akaryakıt fiyatları

Opet firması tarafından satışa sunulan akaryakıt fiyatları zamlardan etkilendi. Opet firması adı altında satışa sunulan benzinlerde güncel fiyatlar 26,23 Türk Lirası seviyesine yükseldi. Motorin fiyatları ise zamlı zam alarak 27,89 Türk Lirası gibi bir ortalama fiyat ile satışa sunuldu. Opet firması tarafından satılan LPG türünden akaryakıt için ise ortalama fiyatlar 17,00 Türk Lirası seviyesinde. En dikkat çekken ise motorin fiyatları oldu. Gelen son zamlar ile motorin fiyatları zirveyi daha da yukarı taşıdı.

Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları

Petrol Ofisi firması tarafından satışa sunulan akaryakıtlara da zamlar işlendi. Daha çok motorin fiyatlarında göze çarpan zamlar ile benzin fiyatları ortalama olarak 26,24 Türk Lirası seviyesine yükseldi. Petrol Ofisi bünyesinde satılan motorin fiyatlarında ise güncel zamların etkisi artışı destekleyerek motorin fiyatlarını 27,88 Türk Lirası eviyesine çıkardı. Petrol Ofisi bünyesinde satılan LPG fiyatları için ise güncel ortalama 11,61 Türk Lirası seviyesinde.

TP akaryakıt fiyatları

Türkiye Petrolleri olarak da bilinen akaryakıt firması TP adına belirlenen fiyatlar güncellendi ve güncel liste halka sunuldu. TP bünyesinde satışa sunulan benzinler için ortalama fiyatlar güncel zamlar ile 26,24 Türk Lirası seviyesin yükseldi. TP firması tarafından satışa sunulan motorin fiyatları ise haftanın zam zirvesinde tek başına bekleyerek 27,87 Türk Lirası ücretinden satılmaya başlandı. TP firması tarafından satılan LPG türünden akaryakıtlar için belirlenen güncel satış fiyatı ise 15,39 Türk Lirası ortalamasında.

İLGİLİ MAKALE  Google Haritalar'ın gizli özelliği. 'Benzin fiyatlarını' görebiliyorsunuz!

Shell akaryakıt fiyatları

Shell firması tarafından satışa sunulan akaryakıtlarda açıklanan güncel fiyatlar yalnızca benzin ve motorin olarak satılan akaryakıt çeşitlerin kapsamakta. Shell firması bünyesinde satılan benzin türünden akaryakıtlar için belirlenen ortalama satış fiyatı 26,33 Türk Lirası olarak değişim gösterdi. Shell firması tarafından satılan motorin cinsinden akaryakıtlar için ise ortalama fiyatlar 27,88 Türk Lirası seviyesine yükseldi ve bu haftanın en zamlı akaryakıtı oldu.