Garanti Bankası, kampanyalarına devam ediyor. Mobilden müşteri olanlara özel olarak hazırlamış olduğu bu kampanya ile birlikte faizsiz ve masrafsız kredi çekebileceksiniz. Bununla beraber çekeceğiniz kredinin vadesi de 12 ay olacak. Bu sayede hem ani nakit ihtiyacınızı karşılayabilir hem de çekeceğiniz krediyi çok kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz.

Garanti’den masrafsız ve faizsiz ihtiyaç kredisine nasıl başvuruluyor?

Garanti BBVA Mobil’i indirdin ve ardından da “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın. Daha sonra ise temassız müşteri olma adımlarını uygulayarak siz de garanti BBVA müşterisi olun. Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 3 gün içerisinde ise Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu faizsiz ve masrafsız kredi desteğine başvurabiliyorsunuz. Ancak bu kredi başvurusunu da sadece mobil uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz. Bu kampanya şubelerde geçerli değildir.

Söz konusu olan kredi talebi Garanti BBVA tarafından incelenecek ve onay sürecinden olumlu not aldığı takdirde de siz de Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisine başvurabileceksiniz. Ancak Temassız Müşteri olma sürecini tamamlayan Garanti BBVA müşterileri, ilgili kampanyadan müşteri olduktan sonraki ilk kredi kullandırımlarında faydalanabilecektir. Garanti BBVA tarafından başka bir kredi kullanıp, ardından bu kredi kampanyasına katılamayacaklardır.

Garanti BBVA’nın ihtiyaç kredisi maksimum kaç Türk lirası?

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu bu kredi kampası, ihtiyaç kredisi kapsamına girmektedir. Maksimum 12 ay vade ile çekebileceğini bu kredi, en fazla 5 bin Türk lirası kadar kullandırılmaktadır. Garanti BBVA’nın snmuş olduğu bu krediye gerçek kişiler veya şahıs firmaları başvurabilir. Ancak aranan tek şart, Temassız Müşteri olma sürecini tamamlamış olmanız ve krediye başvururken mobil uygulama üzerinden başvurmanız. Ayrıca Garanti Bankası’ndan daha önce başka bir kredi kullanmamanız gerekmektedir.

Temassız Müşteri olma süreci nedir?

Şubeye gitmeden Garanti BBVA müşterisi olmak istiyorsanız buraya tıklayarak, erkanda çıkan QR kodu okutabilirsiniz. Bu sayede garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını yükleyebilirsiniz. Dilerseniz 3342’ye “Garanti BBVA Mobil” yazıp kısa mesaj gönderdikten sonra cep telefonunuza gelen kısa mesajdaki link’e tıklayarak da Garanti BBVA Mobil uygulamasını anında indirebilirsiniz.

Temassız Müşteri olma adımları

  • Garanti BBVA Mobil’i indirin ve “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
  • Kimlik numaranızı ve cep telefonu bilgilerinizi girin.
  • Kişisel bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurun.
  • Telefonunuzu yatay konuma getirerek kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını çekip, kimliğinizin fotoğraflarını sisteme yükleyin.
  • Kimlik doğrulamanızı gerçekleştirmek için telefonunuzun NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği ile kimliğinizi telefonunuzun arkasına tutarak taratın.
  • Yakın alan iletişimini destekleyen (NFC) telefonunuzun bulunmadığı durumlarda, başka banka hesabınızdan Garanti BBVA hesabına, aynı gün içerisinde iade edilmek üzere 1 TL ya da kullandığınız bankanın transfere izin verdiği minimum tutarı para transferi yapmanız halinde kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kimlik doğrulama işlemi sonrasında SMS ile bilgilendirilir ve müşteri olma sürecine devam edebilirsiniz.
  • Telefonunuzun ön kamerası ile yüzünüzün net bir fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.
  • Görüntülü görüşme ile müşteri temsilcimize bağlanın. Görüntülü görüşme hizmeti resmi tatiller ve hafta sonu dahil olmak üzere 09.00-01.00 saatleri arasında gerçekleştirilebilmektedir.
  • Sözleşmelerinizi onaylayın.
  • Dijital kanallar parolanızı oluşturun.
  • Garanti BBVA Mobil’in sunduğu tüm ürün ve hizmetlere anında erişebileceksiniz.