Ülkemizde farklı şehirlerde yer alan ticaret borsalarında işlem gören fındık için belirlenen güncel fiyatlar her bölgede satışı gerçekleştirilen çiğ fındık çeşitleri için farklı fiyat tarifeleri ile karşımıza çıkıyor. Genel olarak Karadeniz Bölgesi içerisinde yetiştiriciliği yapılan ve yine yetiştiriciliği yapılan bölgelerde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda zamların ve döviz kurlarında yaşanan artışların etkisinin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Fındık fiyatlarında zamların etkisi olacak mı?

Geçtiğimiz günlerde tekrar döviz kurlarında yukarı yönlü hareketlerin meydana gelmesi ile birlikte birçok üründe zamlar işlendi. Zamların işlendiği alanlarda ürünler yüksek fiyatlardan satılmaya başlandı. Tarım sektöründe gübre ve ilaçların da zamlanması ise akıllara fındık fiyatlarında zamların etkili olup olmayacağı sorusunu getirdi. Güncel fındık fiyatlarına bakıldığında ise zamlar henüz fiyatlarda değişime yol açmadı. Ancak eğer yükselişler bu şekilde devam ederse, fındık fiyatlarında yakın zamanda bir artış görmek mümkün.

Güncel 1 kilogram çiğ fındık fiyatları

Çiğ fındık olarak alınan ve üreticiden fabrikaya ya da alıcıya ulaştırılan fındıklar için belirlenen güncel fiyatlar 1 kilogram şeklinde satılan fındıklar için şu şekilde değişim gösteriyor:

Akçakoca fındık fiyatları

Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Çarşamba fındık fiyatları

Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 32,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Düzce fındık fiyatları

Düzce Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Düzce Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 36,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Düzce Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 43,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

İLGİLİ MAKALE  Çay, tuz ve ayçiçek yağı kadar zamlandı! Zincir marketlerde toz şeker fiyatları

Fatsa fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Fatsa Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,75 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Fatsa Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,75 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Giresun fındık fiyatları

Giresun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Giresun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Giresun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 44,30 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Kocaeli fındık fiyatları

Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 24,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 24,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Ordu fındık fiyatları

Ordu Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Ordu Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Ordu Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Sakarya fındık fiyatları

Sakarya Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Sakarya Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Sakarya Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 37,80 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

 

Samsun fındık fiyatları

Samsun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Samsun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 39,55 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Samsun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 40,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

İLGİLİ MAKALE  Fındık fiyatları ne kadar oldu? 1 Temmuz 2022 güncel çiğ fındık fiyatları

Trabzon fındık fiyatları

Trabzon Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Trabzon Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Trabzon Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Terme fındık fiyatları

Terme Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Terme Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Terme Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Ünye fındık fiyatları

Ünye Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Ünye Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Ünye Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Zonguldak fındık fiyatları

Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.