Karadeniz’in incisi, ülkemizde en çok ihraç edilen ürünlerden ve hem yemekler hem tatlılara lezzet katan fındıklar satış oranları ile ağızları açık bırakıyor. Kilo hesabı ile satışları gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen fiyatlar her satış ile birlikte değişim gösteriyor ve fındık fiyatları güncellenerek hem alıcılar hem de üreticiler için güncel satış fiyatlarını oluşturuyor. Satış fiyatlarına bakıldığında ise genel olarak bir artış olduğunu görmekteyiz.

Güncel fındık fiyatlarında son durum

Fındık türünden yemişler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından işlemleri kayıt altına alınarak güncel fiyatlar verilerek satışları gerçekleştirilen ürünlerdir. Fındıklar için belirlenen güncel fiyatlar farklı borsalarda yer alan fındıklar için üreticiler ve satıcılar arasında uzlaşılan fiyatlara göre farklı ortalamalar alır ve bu şekilde güncel ortalama satış fiyatları ortaya çıkar. Şehirler ve ilçelerde yer alan farklı borsalarda gördükleri işlemler ile fındık fiyatları ise şu şekilde:

Akçakoca güncel fındık fiyatları

Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 38,00 Türk Lirası şeklinde.

Çarşamba güncel fındık fiyatları

Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 32,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 38,50 Türk Lirası şeklinde.

Düzce güncel fındık fiyatları

Düzce Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 36,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Düzce Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 43,50 Türk Lirası şeklinde.

Fatsa güncel fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 37,75 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Fatsa Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 39,75 Türk Lirası şeklinde.

İLGİLİ MAKALE  Fındık fiyatları ne kadar oldu? 24 Haziran 2022 güncel 1 kilogram fındık fiyatları

Giresun güncel fındık fiyatları

Giresun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Giresun Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 44,30 Türk Lirası şeklinde.

Kocaeli güncel fındık fiyatları

Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 24,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 33,50 Türk Lirası şeklinde.

Ordu güncel fındık fiyatları

Ordu Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Ordu Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 39,00 Türk Lirası şeklinde.

Sakarya güncel fındık fiyatları

Sakarya Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Sakarya Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 37,80 Türk Lirası şeklinde.

Samsun güncel fındık fiyatları

Samsun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 39,55 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Samsun Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 40,00 Türk Lirası şeklinde.

Trabzon güncel fındık fiyatları

Trabzon Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Trabzon Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 39,00 Türk Lirası şeklinde.

Terme güncel fındık fiyatları

Terme Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Terme Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 38,50 Türk Lirası şeklinde.

İLGİLİ MAKALE  İnşaat demirinde dengeler değişiyor. 1 ton 'inşaat demiri' fiyatları artacak mı?

Ünye güncel fındık fiyatları

Ünye Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Ünye Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 39,00 Türk Lirası şeklinde.

Zonguldak güncel fındık fiyatları

Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel fiyatlarda en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde gerçekleştirilen son satış ile birlikte güncel en yüksek fındık fiyatı ise 38,00 Türk Lirası şeklinde.

TMO güncel fındık fiyatları

Toprak Mahsulleri Ofisi bünyesinde de satılan fındıklar için belirli bir fiyat tarifesi ve aralığı bulunuyor. Toprak Mahsulleri Ofisi için belirlenen güncel fiyatlar ile ilgili bilgiler ise Toprak Mahsulleri Ofisi resmi sitesinde ve TOBB resmi sitesinde yayınlanmakta. TMO bünyesinde fındıklar en düşük olarak 26,00 Türk Lirası ve en yüksek olarak ise 27,00 Türk Lirası ücreti ile satılmakta.