Birçok banka, müşterileri için farklı kampanyalar düzenlemektedir. Bu bankalardan biri de Vakıfbank. Müşterilerinin gıda ve market alışverişleri için kampanya başalatan Vakıfbank, müşterilerine 120 TL değerinde Worldpuan hediye ediyor. Bu yazımızda izlere Vakıfbank’ın başlatmış olduğu gıda ve market alışverişi kampanyasından bahsedeceğiz.

Vakıfbank’tan 120 TL hediye

Vakıfbank, Worldcard ile yapılan gıda ve market alışverişleri için kampanya başlattı. Yapılan kampanyada banka müşterileri, her 200 Tl harcamalarında 15 TL kazanıyor. Bu şekilde ilerleyen süreçte de 120 TL’ye kadar Worldpuan biriktirilebiliyor. Biriken bu Worldpuanlar da daha sonra gıda ve market alışverişlerinde kullanılabiliyor. Farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL’lik alışverişlerin her biri için 15 Tl hediye edilecektir. Ancak bir gün içerisinde yapılan 2 farklı 200 TL ve üzeri alışverişlerinizden sadece bir tanesi kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Vakıfbank’ın gıda ve market alışverişi kampanyasına katılabilmek için öncelikle Vakıfbank mobil bankacılık uygulamasına girmeniz gerekiyor. Daha sonra ise kampanyalar bölümünden “Cepte Kazan” kampanyasının ekranına giriş yapmalı ve “Hemen Katıl” butonuna tıklamanız gerekiyor. Ancak bireysel kredi kartı kullanıcıları bu kampanyadan faydalanabilmektedir. BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri Vakıfbank’ın sunmuş olduğu gıda ve market alışverişleri kampanyasına dahil edilmemektedir. Ayrıca bu kampanyaya bütün Vakıfbank bireysel müşterileri katılabilmektedir. Ek olarak TercihKart sahiplerinin bu kampanyaya katılım bedeli ödemeleri gerekiyor. Bu bedel ise 4,99 TL’dir.

Kampanya son günü ne zaman?

31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapacağınız ayrı günlerde olacak 200 TL ve üzerindeki alışverişlerin her biri için Worldcard’ınıza 15 TL değerinde Worldpuan hediye edilecek. Hediye edilecek olan Worldpuanlar ise 8 Ağustos 2022 tarihinde kartlarınıza yüklecek ve bir sonraki gün bu puanları kullanmaya başlayabileceksiniz. Ancak 23 Ağustos 2022 tarihine kadar kullanılmayan kampanya dahilindeki Worldpuan’lar, geri alınacaktır.

Kampanya detayları nedir?

Vakıfbank’ın sunmuş olduğu gıda ve market alışverişi kampanyasının detayları bulunmaktadır. Bu detaylara dikkat etmek odlukça önemli. Bu detaylara dikkat etmezseniz eğer kampanyadan istediğiniz gibi yararlanamayabilirsiniz. Vakıfbank’ın sunmuş olduğu market ve gıda alışverişi kampanyasının detayları şu şekildedir:

  • Aynı gün yapılacak birden fazlaki 200 TL ve üzeri değerindeki alışverişlerden sadece bir tanesi, kampanya kapsamına dahil edilecektir.
  • Bu kampanya, müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler, kampanya kapsamındadır.
  • Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” yolunu takip ederek, Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması aracılığı ile katıldığınız kampanyanın durumunu kontrol edebilirsiniz.
  • TercihKart sahipleri, bu kampanyaya katılabilmek için katılım bedeli ödemeleri gerekiyor. Katılım bedeli ise 4,99 TL’dir.
  • 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılan harcamalar, kampanya kapsamına dahil edilecektir.
  • Kampanya kapasamında kazanmış olduğunuz Worldpuan’lar, 8 Ağustos 2022 tarihinde kartlarınıza yüklenecektir.
  • 22 Ağustos 2022 tarihine kadar biriktirmiş olduğunuz puanlar kullanılmalıdır. Aksi bir durumda 23 Ağustos 2022 günü kampanya kapsamında kazanmış olduğunuz Worldpuan’lar, banka tarafından geri iade alınacaktır.
  • Alışverişlerden sonra yapılan iade ve iptal etme işlemleri, kampanya kapsamında değildir. Eğer alışverişten sonra para iadesi alırsanız, kazanmış olduğunuz Worldpuan’lar geri alınacaktır.