Türk Ekonomi Bankası (TEB), online alışverişlerde yapılan harcamların yüzde 5’lik kısmını iade ediyor. Ancak kampanyaya katılabilmek için CEPTETEB’li olmanız gerekiyor. Online bir şekilde CEPTETEB’li olursanız, online alışverişlerde yapacağınız harcamaların yaklaşık yüzde 5’lik kısmı iade edilecek. Ancak bu kampanaya katılabilmek için belirli şartlar bulunuyor. Bu yazımızda sizlere, TEB Bankası’nın yeni müşterileri için hazırlamış odluğu kampanyaya nasıl katılabileceğinizi anlattık.

Online görüşme ile CEPTETEB’li ol harcamalarının yüzde 5’i iade edilsin

TEB bankası, yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. hazırlanan kampanyaya göre, online görüşme aracılığı ile CEPTETEB’li olan yeni müşterilerin CEPTETEB banka kartı ile yapacakları online alışverişlerin yüzde 5’lik kısmı iade edilecek. Banka kartınız ile yapacağınız online alışverişlerde her ay 50 TL, 6 ayda ise toplamda 300 TL nakit para iadesi kazanacaksınız. ÜStelik CEPTETEB mobil uygulaması aracılığı ile bir kişiyi davet ederseniz, 1 yıllık Blu TV hediyesi de kazanıyorsunuz. Bunun için CEPTETEB uygulaması aracılığı ile davet kodu oluşturmanız ve daha sonra arkadaşınızın bu davet kodu ile CEPTETEB’li olması gerekiyor.

Nasıl katılırım?

TEB Bankası’nın hazırlamış olduğu bu kampanyaya katışabilmek için CEPTETEB uygulaması ile online görüşme yaparak, Türk Ekonomi Bankası müşterisi olmanız gerekiyor. Ek olarak buraya tıklayarak karşınıza çıkan başvuru formu aracılığı ile de TEB Bankası müşterisi olabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan sayfadaki “Müşteri Ol başvuru formu aracılığı ile CEPTETEB müşterisi olabilirsiniz. CEPTETEB hesabınızı açtıktan sonra ise banka kartı başvurusu yapmanız gerekiyor. Başvuru süreci tamamlanınca ise kampanyaya otomatik bir şekilde katılmış olacaksınız.

Nasıl kazanırım?

Kampanaya detaylarını okuyanların en merak ettiği konu ise bu kampanya ile nasıl nakit iadesi kazanılması. Kampanyadan yararlanabilmek için CEPTETEB hesabına bağlı olan banka kartı ile 1000 TL veya üzerinde bir harcama yapmanız gerekiyor. Bu harcamalar içerisindeki online alışverişlerin ise yüzde 5’lik kısmı size iade edilecektir. 1 ayda maksimum 50 TL iade alabiliyorken, 6 ayda ise toplamda 300 TL değerinde iade alacaksınız.

Kampanya koşulları nedir?

TEB Bankası’nın hazırlamış olduğu bu kampanyanın bazı detayları bulunmaktadır. Bu detaylardan en önemlisi ise kampanyanın ne zaman biteceği. Bu kampanya için son katılım günü 31 Aralık 2022 tarihidir. Ayrıca iade alabilmeniz için aylık olarak minimum 1000 tl tutarında alışveriş yapmanız gerekmektedir. bu harcamaların içerisinde bulunan online harcamaların yüzde 5’lik kısmı geri iade edilecektir.

Yaptığınız online harcamalardan alacağınız geri iadelerden 1 ayda maksimum 50 TL kazanabiliyorsunuz. Altı ayda ise toplamda 300 TL kazanabilirsiniz. CEPTETEB’li olduktan sonra TEB Bankası’ndan hesap açarsanız, CEPTETEB banka kartınızın vadesiz mevduat hesabına bağlı olması gerekmektedir. Alacağınız nakit iadeler, harcama yapılan aydan sonraki dönemindeki ilk haftada kartınıza tanımlanacaktır. Fiziki ve sanal POS üzerinden yapılan harcamalar, kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Ancak sanal POS üzerinden yapılan harcamaların yüzde 5’lik kısmı iade edilecektir. Online şekilde yapılan Vergi, SGK, Kuyum ve Bireysel Emeklilik ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.