Kendi YouTube kanalından videolar ile birlikte kripto para analizleri yapan Buğra Sukas, yaptığı doğru tahminler ile birlikte kendi hayran kitlesini toplamaya başladı. Yaptığı yayınlarda Bitcoin ve Ethereum dışında diğer altcoinlerden de bahseden kripto para analisti Buğra Sukas, en son yayınladığı videoda altcoinler hakkında yorumlarda bulundu.

Bitcoin’in bulunduğu seviye çok iyi

Kripto para analisti Buğra Sukas’a göre, Bitcoin’in bulunduğu 45.750 dolar seviyesi oldukça iyi. İlerleyen günlerde BTC’nin ne yönde hareket edeceğine göre alımların gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Bununla beraber Kripto para analisti Buğra Sukas, 40 bin seviyelerinde ya da 42 bin seviyelerinde alım yapılabileceğini belirtti. Ancak bu seviyelerde alım yapabilmek için, Bitcoin’in ilerleyen günlerdeki hareketlerini incelememiz gerekiyor.

Bitcoin’de kısa vadede patlama operasyonları var mı?

Kripto para analisti Buğra Sukas, short tarafında birçok etmenin olduğunu belirtti. Bu etmenleri düşman olarak nitelendiren Buğra Sukas, Bitcoin fiyatlarında kısa vadede 50 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Eğer bu oyuna yeni giriyorsanız

Kripto para analisti Buğra Sukas, kripto para piyasasına yeni girecek kişiler için bazı tavsiyelerde bulundu. Eğer kişiler bu piyasada yeni yeni yatırım yapmaya başlıyorsa, belli bir plan doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Kişinin bu piyasaya girmesindeki bir amacını bilmesi gerektiğini anlatan kripto para analisti Buğra Sukas, kişinin nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmesinin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Ethereum/Bitcoin oranında neler oluyor?

Kripto para analisti Buğra Sukas, Ethereum/Bitcoin oranını inceledi. Yatay gidişin devam ettiğini söyleyen Buğra Sukas, bu orandaki 2722 dolar seviyesinin incelenmesinde fayda olduğunu belirtti. Alım yapacakları toplam yatırım yapacakları paradan fazla harcamayarak, kademeli bir şekilde yatırım yapmaları gerektiğini söyledi. Bu kademeleri de yüzde 5 olarak ayarlayabileceklerini de ekledi.

Bir yandan NFT, bir yandan METAVERSE. Sence sektörde para nereye akacak?

Buğra Sukas, kendisine yöneltilen “para nereye akacak?” sorusu için yanıt verdi. Paranın oyun sektörüne akabileceğini vurgulayan kripto para analisti Buğra Sukas, Türkiyede’ki yatırımları gördüğünü ve bu yatırımlardan dolayı gurur duyduğunu anlattı. Ancak bu yatırımların hepsini yabancı ülkelerde de yapmaktalar. Bu yüzden de ülkemizdeki yapılacak olan işlerin globale taşınması gerektiğini dile getiren Buğra Sukas; hangi sektörde iyi bir ürün yaparsanız yapın, kullanıcının baktığı tarafa doğru bir ürün çıkartmazsanız köşeye dönemeyeceğinizi anlattı.

İLGİLİ MAKALE  Rüyanıza Bitcoin ya da kripto para giriyorsa nasıl yorumlanır? (Kaynak: soru.com.tr)

İzleyin: BITCOIN’DE RAHATLAMA RALLİSİ GELİYOR MU ?? BU ALTCOINLERİ KAÇIRMA !!

COMP tarafına bakacak olursak

Kripto para analisti Buğra Sukas, COMP’u inceledi. Yaptığı incelemelere göre, COMP aşağı yönde hareket ediyor. 136 doların da iyi bir alım konumu olduğunu dile getiren Buğra Sukas, COMP’un hala alım konumunda olduğunu vurguladı.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan yatırım ve finans bilgileri, Ekonomistlerin açıklamalarıdır. Bu yüzden haberlerde yer alan tavsiyelere göre herhangi bir yatırım yapmamalısınız. Bu haberde yer alan bilgiler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.