Burçlar kişinin doğdu günle belli olan bir durum olurken, burçların kişinin karakterinin oluşumunda büyük ölçüde etkisi bulunmaktadır. Gökyüzünde meydana gelen değişimler, burçların evlerindeki değişimleri ve daha pek çok olay burçların özelliklerinin değişmesini tetiklemektedir. Bu olaylar kişinin sosyal hayatından, aile hayatına, iş hayatından kişisel alanına kadar birçok alanda etkisini gösterirken, özellikleri itibarıyla değişmeyen bazı durumlar bulunmaktadır. En sinirli, en doyumsuz, en libidosu yüksek, en kıskanç gibi spesifik özellikleriyle öne çıkan burçların bu tavırları onların benliğini oluşturduğu için herhangi bir değişiklik göstermektedir. Bu haber dizimizde 2022 yılının en kıskanç burçlarını ve tüm özelliklerini açığa çıkartıyoruz. İşte 2022 yılın en kıskanç burçları…

Kıskançlığıyla yaka silktiren burçlar

Burçların spesifik olarak birtakım ayrıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikler kişinin benliğine geçerken, tanıdığımız insanları kıskanç ya da sinirli olarak nitelendirebilmemize neden olmaktadır. Bu nitelendirme kapsamında 2022 yılının en kıskanç burçlarını ve tüm özelliklerini ele aldık. İşte 2022 yılının kıskançlığıyla saç baş yoldurtacak o burçları;

Akrep burcu

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler akrep burcuna mensuptur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla, kendi düşüncelerine önem veren genellikle çevresinde olan kişileri dinlemeyi sevmeyen kişilerdir. Libidosu yüksek olan akrep burçlarının iki ilişkilerinde de çoğu zaman problemlerin yaşandığı görülmektedir. Bu problemlerin başında da genellikle karşısındaki kişiyi dinlemediklerinden kaynaklanmaktadır. Kendi istekleri doğrultusunda hareket etmeyi seven akrep burçları, kendi sözlerinin olmaması durumunda anında sinirlenerek tepki göstermeyi kendilerine borç bilirler. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda akrep burçlarında büyük bir kıskançlık bulunmaktadır. Herkesin iyi olmasını isteyen akrep burçlarında, kendilerinden daha iyi olan birini gördüklerinde büyük bir çekememezlik hissederek en iyilerinin kendileri olmasını ister. Kişiler arasında kıskançlık duymayan akrep burçları daha çok eşya ve mevkiyi kıskanmaları meşhurdur. Kişiye dair herhangi bir kıskançlık duymamasının en yegane sebebi ise kendinden başka insanlara yeterli değeri vermemesinden kaynaklanmaktadır. Akrep burçlarına naçize tavsiyemiz, çevresindeki insanların sözlerine de kulak asmalarıdır.

Balık burcu

20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğan ve su grubuna mensup olan balık burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal olmalarıyla bilinmektedir. Tüm insan ilişkilerine duygusal yönleriyle bağlanan balık burçları, buluttan nem kapmalarıyla meşhurdur. Bir anda depresyona giren balık burçlarının 1 saat sonra depresyondan çıktığını gözlemlemek mümkündür. Bu özellikleri itibarıyla gelgitli olmayı seven balık burçları, sevdiği insanları büyük ölçüde kıskanır. En sevilen ve en beğenilenin kendisi olmasını isteyen balık burçları, ilginin başkasında olduğunu gördüğü andan itibaren içlerine kapanmalarını gözlemlemek mümkün. Balık burcu eşyaları ya da kişiyi beğenerek kıskanmaz. En büyük duyduğu kıskançlık duygusal kıskançlıktır.

İLGİLİ MAKALE  Zodyağın "en sinsi" burçları belli oldu! Saman altından su yürütürler

Aslan burcu

22 Temmuz ile 23 Ağustos tarihleri arasında doğan kişiler ateş gurubuna mensup olan aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla egosuyla ön planda olmayı seven ve mantıklı konuşmalar yapmaktan hoşlanan kişilerdir. Karakterlerinde, aslan burcu olmaları dolayısıyla hissedilen bir ağırlık bulunurken, mantıklı davranışları ve sözleriyle meşhurdur. Genellikle elini attıkları her olayda başarılı olan aslan burçlarının başka başarılı olan insanlara karşı duydukları büyük bir kıskançlıkları bulunmaktadır. İş hayatında ya da okul hayatında en iyisinin kendisi olması için elinden gelen mücadeleyi vermeye çalışan ve bu olay için büyük ölçüde mesai harcayan aslan burçlarının belki de bazı olaylarının başarısızlıkla sonlanmasının nedenidir. Herkesin her konuda başarılı olamayacağını bilmeleri ve herkesin kendine ait benzersiz özelliklerinin olduğunu bilmeleri aslan burçlarının hayata karşı çok daha sağlıklı olmalarına yardımcı olacak etmenler arasında yer almaktadır.