Merkür, iletişimi ve analitik düşünceyi sembolize eden Başak burcuna geçiyor. 29 Eylül’e kadar Başak burcunda olacak Merkür, İkizler ve Başak burcunun yönetici gezegenidir. Başak burcunun yöneticisi olması sebebiyle bu burçta iken son derece etkili olacak Merkür, pek çok alanda burçları etkisi altına alacak. Detaylı olacağımız, ilişkilerimize ciddi yansımaları olacak bir döneme giriş yapıyoruz. Fazla sorgulayıcı olacağımız bu dönemde kafa karışıklıkları yaşamamak için bir Başak burcu gibi düşünüp düzenli olmak çok önemli. İşte, Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber burçların ve yükselen burçların yaşayacakları.

Koç burcu

Merkür, çalışma ve iş hayatını son derece etkileyeceği Koç burcunun altıncı evinde olacak. Başak burcunun titizliğini ve mükemmeliyetçiliğini Koç burcuna yansıtacak olan Merkür, bu anlamda Koçları başarıya ulaştırmak için çabalayacak gibi görünüyor.

Boğa burcu

Boğa burcunun beşinci evinde gerçekleşecek olan Merkür’ün Başağa geçmesi, ilişki anlamında büyük sorunlara yol açabilir. Yolunda giden bir ilişkisi olan Boğa burcu, detaycı ve düşünceli bir duruma evrilirken, bu konuda kırıcı olmamaya özen göstermelidir. Boğa burçları, kendilerini çok fazla baskılamadan hobilerine ve eğlenecekleri aktivitelere zaman ayırmalılar.

İkizler burcu

İkizler burcu için Merkür Başak geçişi dördüncü evlerinde gerçekleşecek. İkizler burçları, ailevi konulara daha gergin bakmaya başlayacak. Başak burcunun titizliğini bir süreliğine üstlenecek olan İkizler, temizliğe biraz yoğunluk verecek. Fazla düşünmeye başlayacak olan İkizler burçları, kendilerini bu düşüncelerin içinde boğulmamaya hazırlamalıdır.

Yengeç burcu

Merkür Başak geçişi, Yengeç burçlarının üçüncü evinde gerçekleşecek. Yengeç burçları, arkadaşları ile ilişkilerini bu dönemde ilk sırada tutacak. Yengeç burçları bu dönemde sık sık kendilerini ve arkadaşlarını kıyaslayabilir ve bazı kararlar alabilirler. Bu konuda fazla katı olmamaya dikkat etmeliler.

Aslan burcu

Merkür Başak geçişi, Aslan burcunun ikinci evinde yaşanacak. Maddi konular bu dönemde Aslan burçları için son derece önemli. Gelir ve gider hesaplarında dikkatli olmaya çalışırken işi cimriliğe kaydırmamakta fayda var.

Başak burcu

Merkür geçişi, Başak burçlarının benlik evinde gerçekleşecek. Hali hazırda oldukça titiz olan Başaklar bu dönemde bu özelliklerini adeta katlayacak. Başak burçları bu dönemde kendilerini çok daha iyi hissedip güçlenecekler. Üretken olacakları bir döneme geçiş yapan Başak burçları, bu dönemi iyi değerlendirmeliler zira fazla düşünmekten dolayı hareketsiz kalıp hiçbir şey yapmamaları için bu şart.

İLGİLİ MAKALE  Ateşe vursa duman vermez diyeceğiniz 3 burç açıklandı! (Kaynak: soru.com.tr)

Terazi burcu

Terazi burçları, Merkür’ün Başak burcuna seyahatinde on ikinci evlerinden bu etkiyi alacaklar. Bilinçaltının biraz daha aktif bir hal alacağı bu dönemde Teraziler, kendilerine karşı normalden çok daha acımasız olacaklar ve kendilerini sürekli eleştiri altında tutacaklar. Karamsar ve boğucu bir dönemde olan Teraziler geçmişleriyle yüzleşecekler.

Akrep burcu

Akrep burçları Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile birlikte sosyal bir döneme imza atıyorlar. Yeni kişilerle tanışıp çevresini iyiden iyiye genişletecek olan Akrepler, bu dönemi iş açısından da verimli kullanabilirler ve iyi bir iş çevresi oluşturabilirler.

Yay burcu

Yay burçları eğlenceye biraz ara verip kariyerlerine odaklanmaları gereken bir döneme giriyorlar. Normalden çok daha çalışkan olacakları bu dönemde Yaylar, yeni iş fırsatları yakalayarak gelecekleri için güzel adımlar atabilirler.

Oğlak burcu

Oğlak burçları için dokuzuncu evi etkileyecek olan Merkür Başar geçişi, iletişim ve seyahat konularında kendisini gösterecek. Bu ay bol bol seyahat ve iletişim Oğlak burçları için söz konusu.

Kova burcu

Merkür’ün Başak burcuna geçişi, Kova burcunun sekizinci evinde gerçekleşecek. İçine attığı pek çok şeyi bu dönemde dışarıya vuracak olan Kova burçları, maddi konularda son derece düşünceli olacak ancak dikkatlerini toplamakta oldukça zorlanacaklar. Konsantrasyon ve dikkat toplamada dikkatli olmaları gerekiyor.

Balık burcu

Merkür Başak geçişi, Balık burcunun yedinci evinde etkili olacak. Tüm ortaklıları kapsayan bu dönemde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı son derece dikkatli olunmalı. Balıklar eşleriyle ya da işleriyle alakalı fevri davranmaktan kaçınmalılar.