Global olarak ekonomik sorunlar yaşadığımız  şu dönemlerde, burç evlerimiz yerlerini değiştirdi ve haliyle karakterimizi oluşturan burçlarımızın da özellikleri değişti. Değişen özelliklerle beraber bu yılın en şanslı burçları belirlendi. 2023 yılı itibarıyla; aşktan, paradan, kariyerde en şanslı olan burçların listesi oluşturuldu. Şansların evi olarak nitelendirilen jüpiter, bu yıl hangi ayda daha çok kalacak. İşte 2023’ün en şanslı burçları…

2023’de şansları yaver giden burçlar

Bereket ve şansın simgesi olan Jüpiter 2023 yılında evi değişiyor ve burçlar üzerinde oluşturduğu etkiler de aynı doğrultuda değişiyor. 12 yılda bir gelen şans evresi jüpiter’in etkisi bu yıl hangi burçlarda görüneceği merak ediliyor. Aşk, para, iş, sağlık bu yıl hangi burçlarda etkisini gösterecek, 12 yıllık beklenen Jüpiter etkilerini ne zaman göstereceği oldukça merak edilen konular arasındaydı.

İkizler Burcu: İkizler burcu kariyerlerinin en zirve şanslarını 2023 yılı itibarıyla yakalıyorlar. İş anlamında tüm kapıları açık olan ikizler, bu yıl güzel yerlerden iş teklifleri alabilirler. İşlerinin olması için biraz zorlayıcı geçebilir. Bıkmadan usanmadan, savaşmaya hazır olmalı ikizler burcu. Eğer karşısına çıkacak fırsatları güzel değerlendirir ve elinin tersiyle itmeyip, görünmeyenin ardındaki ışığı yakalayabilirseniz bu yıl sizin yılınız olacaktır. İnatlarınızdan ve gelgitlerinizden arınacağınız bir yıl olmasını diliyorum.

Başak Burcu: 2023 yılı itibarıyla başak burçları için evlilik yolunda olacağı görünüyor. Uzun yıllardır bekledikleri o an 2023 itibarıyla geliyor. Oldukça mutlu olacakları bu yılda, başak burçlarının da yapması gereken bir takım olaylar elbette ki var. Evlenmek isteyen ya da hayatının aşkını bulmak isteyen başak burçları, işi gücü bırakıp etraflarına bakmaya başlamalılar. Gözlerini iyice açmalı, etraflıca düşünmeliler. Sosyal hayatlarına biraz daha önem vererek, kalabalık arkadaş gruplarıyla konserlere, tiyatrolara, sinemalara gitmekten kaçınmamalılar. Enerjik bir yıl onları bekliyor. Evli olan başak burçları içinse evliliklerinde bulunan tüm sorunları çözecekleri bir yıl olacak. Karşılıklı anlaşmaların mümkün olacağı, şansın bereketin hakim olacağı bir yıl başak burçlarını mutlu etmek için geliyor. Dikkat: atacağınız imzalara dikkat edin.

Akrep Burcu: 2023’ün aşkta şansı yakalayan burcu ise akrep oluyor. Karakter olarak da büyüleyici tavırlara ayrı bir ilgisi olan akrep burçlarını, birçok şey etkileyecek. Eğlencenin hat safhada olduğu, karşılıklı diyalogların bir hayli çoğaldığı, sahnede sadece akreplerin yer aldığı bir yıl olacağı düşünülüyor. Evli olan akrepler de ise durum, çocuk ile taçlanabilir. Evli olan akreplerde çocuk haberleri yolda olabilir ya da çocuk için yeni girişimlere başlanılabilir.

İLGİLİ MAKALE  2023 yılının en şanslı burçları belli oldu (Kaynak: soru.com.tr)

Kova Burcu: 2023 yılında parayı bulan ya da bulacak burç kova burcu oldu. Paradan yana şanslı olan kovaları güzel bir yıl bekliyor. Hem maddi hem de manevi olarak bolca bereketli bir yıl bekleyen kovalar, bu yılın değerini çok iyi bilmeliler. Tüm hamlelerini bu yılda yapmalılar. İleride yaşayacakları hayatlarına yönelik kararları 2023 bitmeden versinler. Para konusunda şansları yaver giden kova burçları, iş kurabilir; doğru hamleler ile iş kurmaları sonucunda parayı bulabilirler. Paralarını doğru değerlendirirseler, uzun vadede bolluk yaşayabilirler. 2023 yılı kova burçları için 12 yıllık bir para şansının yaver geçeceği görünüyor.

Terazi Burcu: Terazi burçlarının 2023’de günlük hayattaki rutinleri değişiyor. Sağlık manasında, önemli haberler alacak olan terazileri sağlığın bol olduğu bir yıl geçirecekler. Yeni iş fırsatları, yeni kariyer planlamalarının da yaşanacağı 2023 terazi burcunda, güzel gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmelerin sonucu hemen hemen güzel yerlere bağlanacak. Sağlıkları konusunda güzel haberler alacaklar. Bu sağlık konusu kendileri içinde olabilir, çevresindeki insanlar için de yaşanabilir. Tüm fırsatların değerlendirilmesi gereken jüpiter tutulmasında, çabalamak en çok yapılması gereken durumlar arasında.