Alman otomobil üreticisi Opel, yeni modeli Mokka’nın fiyatlarında indirime gitti. Cesur tasarımı ve yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken Opel Mokka, otomobil almak isteyen kişilerin ilgisini toplamayı başardı. Bu yazımızda sizlere Opel Mokka’nın özelliklerinden ve fiyatlarından bahsedeceğiz.

Opel Mokka’nın özellikleri nelerdir?

Tasarımı ile ilgileri üzerine toplamayı başaran Opel Mokka, gövde tasarımının dinamik duruşu ile oldukça sportif bir görünüm kazanmış durumda. Ayrıca gövde tasarımında kullanılan şeritler, Opel Mokka’nın sportif havasını bir hayli yükseltmektedir. Bütün bunlarla beraber kişiselleştirebileceğiniz tavan ve kaput rengi ile diğer otomobillerin arasından kolayca sıyrılacaksınız. Jant tasarımı ise bir hayli ilginç olan Opel Mokka, deneysel olarak düşündükleri bu jant ile beğenileri toplamış durumda.

İç tasarıma baktığımızda ise dikkatimizi ilk çeken detay, tamamiyle dijital bir kokpite sahip olması. 12 inçlik sürücü gösterge paneli ile araçtaki her bilgiyi kolayca öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca Opel Mokka’nın dijital gösterge panelini istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun yanında ise 10 inç boyutundaki bilgi ve eğlence sistemi ile yolculuklarınıza yeni bir hava katabiliyorsunuz. Ayrıca Opel Mokka’da bulunan bilgi ve eğlence sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteklerini sağlamaktadır. Bu sayede de akıllı telefonlarınızdaki içeriklere, Opel Mokka’da bulunan bilgi ve eğlence sistemi ile çok kolay bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Koltuklara baktığımızda ise, gövde tasarımında gördüğümüz şeritleri görmekteyiz. Bu şeritler sayesinde de Opel Mokka’nın dış tasarımındaki hava, iç tasarıma da yansımış durumda. Ayrıca bu koltuklar, ısıtma sistemi ile birlikte gelmektedir. Bu sayede de soğuk havada yapacağınız yolculuklarda hiçbir zaman üşümeyeceksiniz.

Opel Mokka’nın güvenlik özellikleri ise oldukça umut vaat ediyor. Özellikle adaptif hız kontrolü teknolojisi ile birlikte sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkaran Opel, bu sayede oluşabilecek bazı kazaların önüne geçiyor. Adaptif hız kontrolü teknolojisi, öndeki ve çevredeki araçların hızını ölçerek sizin takip mesafesini ve hızınızı kontrol ediyor. Bununla birlikte gelişmiş park pilotu ile birlikte, Opel Mokka ile park yapmak oldukça kolay. Ayrıca park yaparken açılan geri dönüş kamerası ile park yaparken herhangi bir kaza yapmanız oldukça zor.

İLGİLİ MAKALE  Ucuz sıfır araba almak isteyenlere son çağrı. Alman otomobil üreticisi Opel'in Corsa modelinin fiyatları ne kadar oldu?

Ön Çarpışma İkazı ve Aktif Acil Frenleme Sistemi tehlikeli koşulları fark ettiğinde sürücüyü sesli olarak uyarır. Üstelik sistem bir yayanın ya da farklı bir aracın sana çok yaklaşması durumunda aracı yavaşlatabilir ve tamamen durdurabilir. Böylelikle Opel Mokka ile kaza riskinin en aza inmesini sağlar.

Yeni Opel Mokka’nın fiyatları ne kadar?

Ülkemizde artan araba fiyatlarının nedeni, dalgalı olan kur ve uygulanan otomobil vergileri. Ancak bu durumlara bakacak olursak Opel, böyle teknoloji harikası bir arabayı bile uygun bir fiyatla satışa çıkarmış diyebiliriz. Opel Mokko’nun fiyatları şu şekildedir:

  • ELEGANCE: 689.900 TL
  • GS LINE: 729.900 TL
  • ULTIMATE: 779.900 TL

Opel Mokko için opsiyonların fiyatları da şu şekildedir:

Metalik Renk Tüm Donanımlar: 5.000 Türk lirası

Siyah / Beyaz / Kırmızı Tavan Elegance: 4.000 Türk lirası

Bold Pack Ultimate: 3.000 Türk lirası