Temel gıda ürünlerine gelen zamlar 202 yılı içerisinde yoğun olarak işlenmeye başladı. Gelen zamların etkisi ile un, toz şeker ve ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünleri için fiyatlar değişti. 2022 yılı içerisinde işlenen zamların etkili olduğu temel gıda ürünlerine ise bir yenisi daha eklendi ve damacana su fiyatları zamların etkisi ile yüksek fiyatlardan satılmaya başlandı. Temel gıda ürünlerine gelen zamlar sonucu damacana su fiyatları farklı firmalarda farklı listeler ile yayınlandı.

Damacana su fiyatlarında zam

Damacana su olarak satılan arıtılmış sular, farklı firmalar tarafından satışa sunulan su çeşitleri olarak karşımıza çıkarlar. Cam ya da plastik damacanalar olarak çeşitlendirilen damacana su, 2022 yılı içerisinde gelen enerji kaynakları zamlarından etkileyerek tüm temel gıda ürünleri gibi zamlandı. Aldıkları zamlar sonrası 2021 yılı içerisinde sahip olduğu fiyatlardan neredeyse iki kat daha pahalıya satılmaya başlanan damacana su çeşitleri için güncel fiyat listeleri özel sektör firmaları tarafından yayınlanıyor.

Un, toz şeker ve ayçiçek yağı gibi temel gıda ürünlerinin zamlanmasından sonra damacana su fiyatlarında da zamların işlenmesi bekleniyordu. Geçtiğimiz ay sessiz kalan damacana su fiyatları Temmuz ayına ise zamlar ile tekrar yükselişe geçti. Farklı firmalar tarafından satılan damacana su ürünleri için güncel fiyatlar ise şu şekilde değişti:

Hamidiye damacana su fiyatı

Damacana su satışı yapan firmalar arasında bulunana Hamidiye firması tarafından satılan 19 litre damacana su fiyatı gelen zamlar sonrasında 27,50 Türk Lirası olarak güncellendi.

Buzdağı damacana su fiyatı

Sağlık testlerinden aldığı otlar ile popülerlik kazanmaya başlayan su firması Buzdağı bünyesinde satılan damacana sular da zamlar sonrasında güncel fiyatlar aldı. Buzdağı firmasında satılan 19 litre damacana sular 33,00 Türk Lirası olarak satılıyor. Damacana depozito bedel ise 133,00 Türk Lirası.

Fuska damacana su fiyatı

Piyasada son yıllarda oldukça popüler hale gelen su markaları arasında yerini alan ve sağlık onaylı satışlar yapan Fuska markasına ait damacana sular gelen zamlar sonrasında 27,50 Türk Lirası ücreti il satılmaya başladı.

Saka damacana su fiyatı

Satış gerçekleştiren firmalar arasında en eski firmalardan olan Saka markasına ait damacana sular zamlar sonrasında değişime uğradı. 19 litre Saka damacana su 31,00 Türk Lirası olarak satışa sunuldu. Saka Su damacana depozito ücreti ise 60,00 Türk Lirası.

İLGİLİ MAKALE  Demir fiyatları düşmeye devam ediyor! Güncel 1 ton inşaat demiri fiyatları

Pınar damacana su fiyatı

Birden fazla alanda satış ve üretim gerçekleştiren Pınar firmasına bağlı su satışları hem cam hem de plastik damacanalar olarak gerçekleştiriliyor ve damacana su ücretleri gelen zamlar ile güncellenmeye devam ediyor. Pınar 19 litre damacana su 31,00 Türk Lirası olarak satılıyor. damacana depozito ücreti ise 75,00 Türk Lirası. 15 litre cam damacana su ise 37,50 Türk Lirası ücretinden satışa sunuluyor ve damacana depozito ücreti 150,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Erikli damacana su fiyatı

Erikli firmasına ait damacana sular lastik damacana su olarak satışa sunuluyor ve gelen her zam sonrasında fiyatlar güncelleniyor. Gelen son zamların ardından Erikli 19 litre damacana su satış fiyatı 35,00 Türk Lirası oldu. Erikli firmasında satılan damacana sular için depozito bedeli ise 96,00 Türk Lirası.

Kumsu damacana su fiyatı

Kumsu markası tarafından satılan damacana sularda da fiyatlar zamlar sonrası değişim gösterdi. Kumsu firması tarafından satışa sunulan 19 litre damacana su için belirlenen güncel satış fiyatı 25,00 Türk Lirası olarak değişti.