Son yılın en çok zamlanan ürünleri olan temel gıda ürünleri arasında yer alan toz şeker ürünleri, aldıkları zamlar ile son birkaç ayda eski fiyatlarına oranla 2,5 kat daha pahalı olarak satılıyor. Gelen zamlar sonucunda alım konusunda sorunlar yaşanmaya başlayan toz şeker ürünlerini almak isteyen vatandaşlar ise hem internet sitelerinden hem de zincir marketlerden güncel fiyatları takip ediyor. Toz şeker fiyatları ise güncellenen listeleri ile halka sunuluyor.

Güncel toz şeker fiyatları 24 Haziran 2022

Toz şeker ürünleri satış fiyatlrı son aylarda oldukça yüksek zamlar alarak bir yıl önceki fiyatlarının neredeyse 2,5 katı kadar fiyatlardan satılmaya başlandı. Aldıkları zamlar sonrasında sürekli olarak fiyatları güncellenen toz şeker ürünleri için vatandaş ise hem internet üzerinden satış fiyatlarına hem de zincir marketler tarafından yayınlana listelere bakarak güncel fiyatları takip ediyor. Haftalık indirimlerin uygulandığı ürünler arasında yer alan toz şeker ürünleri için gündemde indirim bulunmuyor iken, zamlar uygulandığı anda ise raf fiyatları güncellenmeye devam ediyor. İşte BİM, A101, Şok ve Migros gibi zincir marketlerde güncel toz şeker fiyatları:

BİM güncel toz şeker fiyatları

BİM marketlerde satılan toz şekerler ürün çeşitliliği olarak az olsa da, uygulana fiyat tarifelerinde göze çarpan daha ucuz fiyatları ile BİM marketlerde 5 kilogram toz şeker 66,50 Türk Lirası gibi uygun fiyatlardan satışa sunuldu. Geçtiğimiz hafta yapılan indirim ile birlikte satış ücretleri düşürülen toz şekerler için BİM market tarafından henüz yeni bir zam ya da indirim uygulanmadı.

A101 güncel toz şeker fiyatları

A101 marketler hem ürün çeşitliliği olarak hem de fiyat uygunluğu olarak ön plana çıkan zincir marketler arasında yer alıyor. A101 marketlerde satılan toz şeker ürünlerine ait güncel fiyat listesi ise şu şekilde:

  • Nar toz şeker 1 kilogram: 24,90 Türk Lirası
  • Gül Aras toz şeker 1 kilogram: 24,90 Türk Lirası
  • Doğuş toz şeker 1 kilogram: 24,90 Türk Lirası
  • Petek toz şeker 2 kilogram: 46,50 Türk Lirası
  • Gül Aras toz şeker 5 kilogram: 108,00 Türk Lirası
  • Petek toz şeker 5 kilogram: 106,90 Türk Lirası
  • Nar toz şeker 5 kilogram: 108,00 Türk Lirası
  • Doğuş toz şeker 5 kilogram: 108,00 Türk Lirası
İLGİLİ MAKALE  İnşaat demirinde dengeler değişiyor. 1 ton 'inşaat demiri' fiyatları artacak mı?

Şok güncel toz şeker fiyatları

Şok marketlerde genel olarak Şok market markaları ile hazırlanan ürünler satışa sunulmakta. Toz şekerler için de kendi markaları olan Altınküp marka ürünler satılmakta ve Şok market bünyesinde başka marka to0z şeker satılmamakta. Altınküp marka toz şeker 2 kilogram satış fiyatı 45,95 Türk Lirası, Altınküp 5 kilogram toz şeker ise 109,00 Türk Lirası ücretlerinden satışa sunuluyor.

Migros güncel toz şeker fiyatları

Diğer zincir marketlere oran ile daha çok ürün seçeneği bulunan Migros marketlerde fiyatlar ise firma içerisinde satılan ürünlere göre kendi fiyat tarifelerini alarak karşımıza çıkıyor. Migros marketlerde satılan toz şeker ürünleri hem kendi markaları olan Migros markası ile hem de diğer marka ürünleri şeklinde satılıyor. Migros marketlerde güncel toz şeker fiyatları ilse şu şekilde:

  • Irmak toz şeker 1 kilogram: 24,90 Türk Lirası
  • Irmak toz şeker 3 kilogram: 72,90 Türk Lirası
  • Irmak toz şeker 5 kilogram: 108,90 Türk Lirası
  • Bor şeker toz şeker 1 kilogram: 23,90 Türk Lirası
  • Bor şeker toz şeker 2 kilogram: 45,90 Türk Lirası
  • Bor şeker toz şeker 5 kilogram: 108,90 Türk Lirası