Balıkların taze olarak getirildiği ve buradan satıcıların tezgahlarına ulaştırıldığı Su Ürünleri Hali içerisinde fiyat dengeleri değişmeye başladı. Fiyatların sürekli olarak güncellendiği ve her bir satıcıda farklı fiyat tarifelerinin görüldüğü Su Ürünleri Hali içerisinde farklı balıklar farklı satıcılar tarafından alıcılara sunuluyor. Satılan balıklar için belirlenen fiyatlar ise en düşük ve en yüksek satıcı fiyatlarından oluşturuluyor. Su Ürünleri Hali içerisinde bu hafta bazı balık türleri indirim alırken, bazı balık türleri ise zamlandı.

Güncel Su Ürünleri Hali balık fiyatları

Su Ürünleri Hali içerisinde aktif olarak satılan balık türleri için farklı satıcılar bulunuyor ve her balık türü için farklı bir fiyat arifesi oluşturuluyor. Bu hafta Su Ürünleri Hali içerisinde satışı gerçekleştirilen balıklar için belirlenen güncel fiyatlarda ise bazı balık türleri indirimler ile karşımıza çıkarken, bazı balık türler ise geçtiğimiz haftaya göre zamlı fiyatlardan satışa sunuldu. İşte Su Ürünleri Hali güncel balık fiyatları:

Çipura

Çipura cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan çipura cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Çipura cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 90,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İstavrit

İstavrit cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kutu hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan istavrit cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 550,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. İstavrit cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İthal uskumru

İthal uskumru cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan ithal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. ithal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 40,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kefal

Kefal cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kefal cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 150,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kefal cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 200,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kofana

Kofana cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kofana cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 120,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kofana cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 140,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİLİ MAKALE  Sebze ve meyve hal fiyatlarında son durum ne? İşte sebze ve hal hal fiyatları güncel listesi

Levrek

Levrek cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan levrek cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Levrek cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 80,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Sardalya

Sardalya cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kutu hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan sardalya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 1100,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Sardalya cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 1500,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Somon

Somon cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan somon cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 60,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Somon cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 70,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Barbunya

Barbunya cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kap hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan barbunya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 500,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Barbunya cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 1000,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Dil balığı

Dil balığı cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan dil balığı cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 300,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Dil balığı cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İthal Lagos

İthal Lagos cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan ithal Lagos cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 250,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. İthal Lagos cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 350,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİLİ MAKALE  Balık tüketmenin 'insan sağlığına' faydaları

Kalkan

Kalkan cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kalkan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 350,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kalkan cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kırlangıç

Kırlangıç cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 400,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Mezgit

Mezgit cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan mezgit cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 250,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Mezgit cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 300,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Mırlan

Mırlan cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan mırlan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 350,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Mırlan cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Tekir

Tekir cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan tekir cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 100,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Tekir cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 700,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Alabalık

Alabalık cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan alabalık cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 40,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Alabalık cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 45,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.