Cep telefonlarının hayatın bu denli içerisinde olması, pek çok farklı mecranın kapılarının aralanmasına yardımcı oldu. Bilhassa cep telefonlarının içerisine indirilen uygulamalar, kişilerin çeşitli alanlarda para kazanmasını kolaylaştıran durumlardan bir tanesi olurken, bu uygulamalar son dönemlerin en favorilerinden bir tanesi. Cep telefonuna indirilmesinin ardından oldukça kısa bir kurulum aşamasıyla para kazanmanın mümkün olduğu bu uygulamaları öğrenmek ve detaylarını incelemek için haberimizi okumaya devam edin…

Para kazandıran uygulamalar hangileridir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte para kazanma yolları ve yöntemleri bir hayli değişti. Uygulamalar üzerinde para kazanma durumunun mümkün olması pek çok durum itibarıyla kişinin rahat etmesine yardımcı olurken, bu uygulamaların hangileri olduğu da merak edilen konular arasında yerini almaya başladı. Bu durum itibarıyla para kazanmaya yardımcı olan uygulamaları şu şekilde sıralayabiliriz;

1-PostBee

Son dönemlerin revaçta uygulamalarından bir tanesi şüphesiz Instagramdır. Instagram üzerinden post ve story paylaşımlarının ve pek tabii kullanıcı kitlesinin artması instagram platformunun bir e-ticaret formatına dönüşmesine neden oldu. Instagram üzerinden link vererek para kazanmak son dönemlerde en çok revaçta olan işlerden bir tanesi olurken ınfluencer kavramının oluşmasına da neden olmuştur. Influencer olabilmek yani ınstagram üzerinden link verebilmek için çok sayıda organik takipçiye ihtiyaç duyulurken bu aynı zamanda verilen linklere tıklanıp alışverişin sağlanılabilir olması gerekmektedir. Tüm bu sürecin dışında başka bir yol daha bulunmaktadır. Bu yollardan bir tanesi de PostBee uygulamasıdır. PostBee uygulaması için 500 takipçinizin olması yeterli olurken, uygulama içerisinde markaların tanıtımlarını yaparak para kazanma sürecinizi başlatabiliyorsunuz. Takipçili olan hesabınızdan, markanın size göndermiş olduğu video ya da fotoğrafı uygun alanlarda tanıtımını yaparak para kazanabilirsiniz.

2-Yandex Toloko

Bir Rus firmasına ait olan Yandex arama motoru üzerinden para kazanabilir olmayı bence kimse bilmiyordur. YandexToloko üzerinden size verilen bir çeşit görevleri uygun şekillerde yerine getirmeniz, para kazanmanıza yardımcı olmaktadır. YandexToloko üzerinden para kazanmak için ilk olarak bir üyelik girişi açmanız gerekiyor. Üyelik girişinin ardından verilen görevleri uygun şekillerde yerine getirmenizin sonucunda paranızı kazanabilirsiniz.

3-Hadi / Bilgi Yarışması

Hadi uygulaması üzerinden belirli gün ve saatlerde yapılan bilgi yarışmalarına katılmanız sonucunda, doğru verdiğiniz cevaplar kadar kazancınızı arttırabilir ve Hadi uygulaması üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kullanımı son derece basit bir uygulama olan Hadi paneli üzerinden doğru yanıtlar vermeyi ve kazancınızı arttırmayı ihmal etmeyin.

İLGİLİ MAKALE  iPhone uygulama verileri silme; hafıza sorunu yaşayanlar mutlaka bakmalı

4-Bounty

Para kazanma uygulamalarından bir tanesi de şüphesiz Bounty’dir. Bounty üzerinden verilen görevleri eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeniz, para kazanmanıza yardımcı olurken aynı zamanda teknolojik olarak çok daha bilgili bir kişi olmanıza da katkı sağlamaktadır. Bu görevlerden bazıları bir restorana gidip yediğiniz yemeği detaylı bir şekilde rapor etmek olabilirken, birbirinden farklı pek çok görevleri içerisinde bulundurmaktadır. Bounty uygulaması yaptığınız görevlere ve anket uygulamalarına katılımınızı arttırarak yüksek meblağlarda para kazanabilir aynı zamanda yaptığınız işten keyif alabilirsiniz.

Yukarıda yer alan para kazanma uygulamalarından kendinize en uygun olanı seçmeniz durumunda, para kazanma serüveninizi başlatabilir aynı zamanda kazancınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Her bir uygulamanın katılım koşullarını incelemeniz sonucunda, para kazanabilmek ve yaptığınız işten keyif alabilmek için katıldığınız işi detaylı bir şekilde incelemeniz son derece önemlidir. Tüm hususları göz önünde bulundurarak, para kazanma uygulamalarına başvurabilir ve kendi ekonominizi kazanmaya başlayabilirsiniz.