Akaryakıt türleri için son aylarda gelen indirim ve zam haberleri her geçen gün ile birlikte daha sık yansıtılmaya başladı. Özellikle son haftalarda sürekli olarak dalgalanan fiyatları ile dikkat çeken benzin ve motorin türünden akaryakıtlar için gelen güncel gelişmeler ise yüzleri güldürecek türden. Brent petrol ve doların düşmesinden sonra günlerdir beklenen indirim haberi motorin için beldi. Benzin ise sabit fiyatlarını korumaya devam ediyor.

Motorine dev indirim haberi

Geçtiğimiz günlerde brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş sonrasında gözler akaryakıt fiyatlarına çevrilmişti. En son brent petrol varil fiyatının düşüşü ile anlık olarak benzin fiyatlarına yansıyan 25 kuruş indirimin uygulanması le akaryakıt fiyatları sabitlenmiş ve son birkaç gün boyunca akaryakıt kanadında herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Fakat yaşanan son gelişme ile brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüşlerin akaryakıt fiyatlarına yansımaya başlayacağını da görmüş olduk. Akaryakıt indirimine dair ilk haber motorin türünden akaryakıtlar için geldik.

Motorin fiyatlarına bu gece yarısı itibari ile 2 Türk Lirası 50 kuruş indirim uygulanması bekleniyor. Gelecek olan indirim ile birlikte, son aldığı zamlar ile 30 Türk Lirası bandını görmüş olan motorin türünden akaryakıtlar da benzin fiyatları ile aynı banda gerileyecek. Beklenen indirim bu gece yarısı itibari ile pompa fiyatlarına yansıyacak. İlk olarak motorin fiyatlarına gelen indirimin ilerleyen günlerde diğer akaryakıt türlerine yansıtılması da bekleniyor.

Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Güncel akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirimler sonrasında akaryakıt fiyatları güncellendi. Güncellenen fiyat tarifeleri ile akaryakıt firmaları tarafından listeler yayınlandı. Yayınlanan güncel akaryakıt fiyatlarında bugün sakin bir grafik ile geçti. Gece yarısı ile yapılacak olan motorin indirimi öncesi işte güncel akaryakıt fiyatları:

Opet güncel akaryakıt fiyatları

Opet firması tarafından yayınlanan güncel fiyatlar şehirler için farklı listeler halinde yayınlanmakta. İşte Opet tarafından yayınlanan güncel akaryakıt fiyatları:

  • Benzin: 27,26 TL/LT
  • Motorin: 29,99 TL/LT
  • LPG: 17,30 TL/LT

Petrol Ofisi güncel akaryakıt fiyatları

Petrol Ofisi firması tarafından yayınlanan güncel akaryakıt fiyatları listesi 81 ili kapsayan tek bir liste halinde yayınlanıyor ve listede her şehir için güncel ortalama fiyatlar dikkat çekiyor. İşte Petrol Ofisi tarafından yayınlanan güncel akaryakıt fiyatları:

  • Benzin: 27,27 TL/LT
  • Motorin: 30,00 TL/LT
  • LPG: 12,19 TL/LT
İLGİLİ MAKALE  Happy Center'da bayram şenliği! 12 Temmuz'a kadar Ayçiçek yağı 119, Çaykur çay 39 TL

TP güncel akaryakıt fiyatları

Türkiye Petrolleri firması yerli bir akaryakıt firması olarak bilinmektedir. Güncel akaryakıt fiyatları listesi şehirler için farklı listeler halinde yayınlanan Türkiye Petrolleri firması tarafından yayınlanmış olan güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  • Benzin: 27,26 TL/LT
  • Motorin: 30,00 TL/LT
  • LPG: 15,46 TL/LT

Shell güncel akaryakıt fiyatları

Shell firması tarafından yayınlanan listelerde diğer firmalara oran ile daha yüksek bantlarda karşımıza çıkıyor. Shell firması bünyesinde satılan akaryakıtlar için belirlenen güncel fiyatlar ise her şehir için farklı bir liste halinde yayınlanmakta. işte güncel Shell akaryakıt fiyatları:

  • Benzin: 27,30 TL/LT
  • Motorin: 29,99 TL/LT
  • LPG: 16,90 TL/LT