Evet sonunda her ay çok hızlı gelen kira ödeme günlerinden sıkıldınız ve boşa para vermek yerine artık kendi evim için para ödemek istiyorum mu dediniz? Karar vermek bir işi yapmanın yarısı derler ve sizde artık kararınızı verdiniz ve ev sahibi olma yolundasınız. Tabii ki bir banka ile yola çıkacaksınız, sizin için hangisi daha iyi bakmak zorundasınız, faiz oranları, vade sayısı bunlar sizin için önemli kriterler. Peki ya Hayat Sigortanız; aslında farkında olmasak da bizim için çok önemli bir işlem.

Hayat Sigortası Nedir?

Aldığımız ürünün içeriğini tam anlamıyla bilmezsek mutlu bir alıcı olmayız, çünkü boş yere para ödediğimizi düşünürüz. Aslında satın aldığınız poliçenin detaylarını bir bilseniz belki de yaptığınız en doğru iş olduğuna karar vereceksiniz. Kısaca krediniz için yapılan Hayat Sigortası sevdiklerinizi korumaya yönelik bir poliçedir.

Para Sayma

Para Sayma

Kredi süreniz boyunca herhangi bir nedenden dolayı vefat etmeniz sonucunda varislerinizi kredi ödeme yükünden kurtaracak bir poliçe türdür. Bana bir şey olursa diye düşünmek zorunda değilsiniz artık sevdiklerinize ardınızda bir borçla bırakmadınız Hayat Sigortanız sayesinde bir ev bıraktınız. Sigortanız kalan borcunuzu ödedikten sonra toplam ödeyeceği tazminattan artan tutarı ailenize ödeyecektir. Bu sayede sevdiklerinizi desteksiz bırakmamış olacaksınız.

İzleyin: Bankadan kredi alırken hayat sigortası zorunlu mu?

Hayat Sigortasını Nasıl Yaptırabilirim?

Kredinizi kullandığınız bankadaki sigorta danışmanlarınız size yardımcı olacağı gibi dilerseniz bağımsız uzman sigorta Acenteleri veya Brokerlerden de Hayat Sigortanızı yaptırabilirsiniz. Evinizi aldınız, sigortanızı yaptırdınız artık sizi endişelendiren hiçbir şey kalmadı evinizin konforunda rahat rahat uyuyabilirsiniz. Sevdiklerinizin yanındayken onları siz koruyorsunuz, yanlarında olamadığınızda da sigortanız.

Sizce ev sahibi olurken Hayat Sigortasının yeri nerede? Şu an bu yazıyı okurken inanıyorum ki içinizden yerinin ilk sırada olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü sevdikleriniz hayatınızın ilk sırasında ve eğer bu küçük işlem sevdiklerinizi korumak için varsa yeri her zaman ilk sırada olacaktır. Evinizi ve sevdiklerinizi sizin adınıza koruyacak bir hizmete sahip olacaksınız ve artık sizde korkmak zorunda değilsiniz siz sadece sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz zamanın tadını çıkarın onların yanında olamadığınız zaman da sizin yerinize Hayat Sigortanız onların yanında olsun.