Emekli promosyonlarında son dakika gelişmeler aktarılmaya devam ediyor. Bankaların emekli promosyon yarışına girdiği 2022 yılında her gün yeni bir seviye açıklanıyor. Emekli bireylerin emekli maaşlarını almak için tercih ettikleri bankaları değiştirmeleri ve yeni bir banka le anlaşmaları halinde kazanacakları promosyonlar olarak karşımıza çıkan emekli promosyonlarında hem son günler açıklandı hem de emekli promosyon ödemelerinde bankalar arasında bir artış daha gündeme geldi.

Emekli promosyon ödemelerinde son dakika

2022 yılında bankalar tarafından emekliler için tanımlanan kampanyalar atasında ulunan emekli promosyon ödemelerinde yeni seviyeler açıklandı Emekli bireylerin emekli maaşlarını almak için anlaştıkları bankaları değiştirmeleri ve yeni anlaştıkları bankada 3 yıl müşteri kalma sözü vermeleri halinde kazanacakları promosyon ödemeleri olan emekli promosyonlarında geçtiğimiz yıl 750,00 Türk Lirası gibi tavan rakamlar görülürken7, bu yıl ise emekli promosyon ödemelerinin 10 kat daha yüksek seviyelerden açıldı. Bankaların düzenlediği kampanyaların birbiri ardına gelmesinin ardından bir yarışa dönüşen emekli promosyon ödemelerinde her banka farklı bir seviyede emekli promosyon ödemesi tanımlıyor. Ülkemizde aktif olarak hizmete devam eden Garanti, YapıKredi, TEB, Ziraat, İş Bankası ve Akbank gibi bankalarda emekli promosyon ödemeleri 2022 yılında çok yüksek seviyelerde karşımıza çıktı.

2022 emekli promosyon ödemeleri

Bankalar tarafından emekli bireyler için tanımlanan emekli promosyon ödemesi kampanyaları her bankada farklı bir seviyede görülmeye devam ediyor. Ülkemizdeki en aktif bankalar olan Garanti, YapıKredi, TEB, Ziraat, İş Bankası ve Akbank bankaları tarafından 3 yıl boyunca müşterileri olma sözü veren emekliler için ödenen promosyon ücretleri şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Garanti BBVA

Garanti BBVA tarafından tanımlanmış olan emekli promosyon ödemeleri 2022 yılında çok yüksek seviyelerde görüldü. Bankalar arasında başlayan emekli promosyon yarışına katılan Garanti BBVA, emekli maaşını bünyesine taşıyan ve 3 yıl taahhüt sözü veren emekli müşterileri için yeni dönem emekli promosyon ücretlerini açıkladı. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekliler aldıkları emekli maaşlar9ına göre promosyon ödemeleri kazanıyor. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan 1.500 Türk Lirası’na kadar emekli maaşı alan bireyler 5.000 Türk Lirası, 1.500 – 2.500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alan bireyler 6.250 Türk Lirası ve 2.500 Türk Lirası ile üzerinde emekli maaşı alanlar ise 7.500 Türk Lirası emekli promosyonu kazanıyor.

İLGİLİ MAKALE  Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Halkbank ve TEB kesenin ağzını açtı. Emekli promosyonlarında son rakamlar

Yapı ve Kredi Bankası

Yapı ve Kredi Bankası ya da daha bilinen ismi ile YapıKredi, emekli maaşını 3 yıl boyunca YapıKredi aracılığı ile alma sözü verene emekli bireyler için güncel emekli promosyon ücretlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre emekli maaşını YapıKredi bünyesine taşıyan bireyler 1.500 Türk Lirası’na kadar aldıkları emekli maaşı için 4.850 Türk Lirası emekli promosyon ödemesi alacaklar. 1.500 – 2.500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alan emekliler için emekli promosyonu YapıKredi tarafından 6.000 Türk Lirası olarak belirlenirken, emekli maaşını YapıKredi bünyesinden alma sözü veren 2.500 Türk Lirası ve üzeri emekli maaşı alan bireyler ise 7.250 Türk Lirası emekli promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor.

Türkiye Ekonomi Bankası

Türkiye Ekonomi Bankası ya da TEB emekli maaşını 3 yıl boyunca TEB bünyesinde alma sözü veren emekli bireyler için güncel emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Emekli promosyon yarışında en yüksek emekli promosyon ödemesi yapan bankalar arasına adını yazdıran TEB tarafından yapılan ödemelerde emekli promosyon ücreti üst sınırı 8.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Emekli bireyler aldıkları emekli maaşını 3 yıl boyunca TEB bünyesinde alma söz vermeleri halinde 8.000 Türk Lirası’na varan promosyon ödemeleri kazanıyor.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası tarafından açıklanan emekli promosyon ödemesi ücretleri ise peşin olarak ödenen ücretler şeklinde açıklandı. Açıklanan emekli promosyon ücretleri ile birlikte 2022 yılında emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alma sözü veren emekli bireyler 1.500 Türk Lirası’na kadar olan emekli maaşları için 500 Türk Lirası emekli promosyon ödemesi alıyor. emekli maaşı 1.500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arasında olan emekli bireyler için bu ödeme 625 Türk Lirası seviyesinde görülürken, emekli maaşını 3 yıl boyunca ziraat Bankası bünyesinde alma sözü veren 2.500 Türk Lirası ve üzeri maaş alan emekliler 75 Türk Lirası peşin promosyon ödemesi kazanıyor.

İş Bankası

Türkiye İş Bankası da 2022  emekli promosyon ücreti yarışında yerini alan bankalardan biri. 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerliliği olan kampanya kapsamında emekli maaşını 3 yıl boyunca Türkiye İş Bankası bünyesinde alma sözü veren emekli bireyler 1.4500 Türk Lirası’na kadar aldıkları emekli maaşları için 5.000 Türk Lirası emekli promosyon ödemesi kazanıyorlar. 1.500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arsında emekli maaşı alan bireyler için emekli promosyon ödemesi 6.250 Türk Lirası seviyesinde görülüyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Türkiye İş Bankası bünyesinde alma sözü veren 2.500 Türk Lirası ve üzeri maaş alan emekliler için emekli promosyon ödemesi ise 7.500 Türk Lirası seviyesinde karşımıza çıkıyor.

İLGİLİ MAKALE  Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Halkbank ve TEB kesenin ağzını açtı. Emekli promosyonlarında son rakamlar

Akbank

Akbank tarafından yapılan kampanyada son katılım tarihi olan 31 Ağustos 2022 tarihi uzatıldı ve 2022 yılında emekli maaşını Akbank bünyesinden alarak emekli promosyon ödemlerinden faydalanmak isteyenler için bu tarih 30 Eylül 2022’ye çekildi. Akbank bünyesinde 3 yıl boyunca maaş alma 1.500 Türk Lirası’na kadar emekli maaşı alana emekliler 4.650 Türk Kirası emekli promosyon ödemesi kazanıyor. 1.500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alan bireyler için tanımlanan emekli promosyon ücreti 5.800 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve 2.500 Türk Lirası üzerinde maaş alan emekliler 3 yıl boyunca emekli maaşlarını Akbank bünyesinde alma sözü vermeleri halinde 7.000 Türk Lirası emekli promosyon ödemesi kazanıyor.